Author

Topic: INS Token Tartışma Alanı - page 105. (Read 18883 times)

full member
Activity: 420
Merit: 108
December 24, 2017, 05:46:48 PM
%99.3 oldu 12 saat var bitime.Hardcap hayırlı olsun  Cheesy
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
December 24, 2017, 03:39:44 PM
So dakikalarda hardcap yapmasinin tek avantaji prestijdir. Benim merak ettigim bu ico surecinde erh adresleri herkese acikmiydi? Nereden kontrol edebiliriz gercek yatirimi.
Hayır değil tabiki Smiley kaç kere sordum söylemediler ether adresini herkese ayrı ether adresi veriyorlarmış o yüzden ne kadar toplandığını biz göremezmişiz.
member
Activity: 378
Merit: 20
December 24, 2017, 02:24:03 PM
INS kampanyası çok başarılı bir süreç geçirdi. Bu benim ilk imzamdı, o sebeple hertürlü yeri çok farklı olacaktır. Bu arada bu imzayı bulmamı sağlayan exortis arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim. Kendisi gerçekten çok iyi bir liste hazırlamış.
full member
Activity: 616
Merit: 101
December 24, 2017, 01:22:59 PM
Son saatlerde hardcap yapıyolar geç olsun güç olmasın bountyler ne zaman dağıtılır acaba ana konuda icodan sonra diyor ama ne kadar sonra ?
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 24, 2017, 12:55:24 PM
So dakikalarda hardcap yapmasinin tek avantaji prestijdir. Benim merak ettigim bu ico surecinde erh adresleri herkese acikmiydi? Nereden kontrol edebiliriz gercek yatirimi.
full member
Activity: 490
Merit: 105
December 24, 2017, 12:52:19 PM
son 17 saat kaldı ico için umarım verdiğinden öte token fiyatı umarım iyi çıkar piyasaya ama sanıyorum baya geç verecekler tokenleri öyle biliyorum  gerçeği ben uzun vade tutaccağım hayırlısı olsun
full member
Activity: 476
Merit: 100
December 24, 2017, 11:47:09 AM
Hardcap yapmasıyla yapmaması arasında bir fark var mı arkadaşlar, %97-98 toplanmış dağıtılacak rakam da sabit zaten, hardcap yapmasının ne gibi olumlu bir katkısı olabilir anlayamadım tam, prestij olarak hardcap yaptık derler onun dışında pek bi artısı yok diye düşünüyorum.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
December 24, 2017, 11:27:08 AM
Hardcapa ulaşmasına ramak kaldı hadi bakalım aynı şekilde devam çok az kaldı Smiley
member
Activity: 756
Merit: 17
December 24, 2017, 11:23:34 AM
Ins'in imza kampanyasına katıldıktan sonra özel sebeplerden dolayı ilk haftalar post atamamıştım keşke o zamanlarda mesaj atsaymışım ilk başta herkesin beklediği kadar kazandırmayacak olsa bile bir çorba parası bırakırdı en azından. Cry
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
December 24, 2017, 10:46:04 AM
%98.3 görünüyor, artık ardcap yaptık derler muhtemelen, guzel baya basarılı oldu umarım herkese hak ettıklerını verırler, deadley katılanların hakkını yedırmez genelde oyuzden rahat olun derım, elınden gelenı yapar en azından, bır ıkı kampanyasına katılmıstım.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
December 24, 2017, 09:43:27 AM
o iste sizin istedigini gibi olmuyor her borsanin alicisi var hitbtc özellikle avrupada cok kabul gören bir borsa ve INS nekadar cok farkli kitleye hitap eden borsada islem gorurse okadar iyi. Bountyde degilsiniz yedek hesap isine girmediyseniz yatirimcisiniz demekki, Bende yatirimci ve bounty katilimcisiyim ve diyorumki HitBtc iyi bir borsa iyiki girdik.

Her borsanın alıcısı olduğu ve avrupada çok kabul gören bir borsa olduğuna katılmıyorum lakin size asıl sormak istediğim soru şu HitBtc iyi bir borsa demişsiniz hangi yönden iyi bir borsa diğer borsalara göre sağladığı avantajlar neler Huh
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
December 24, 2017, 09:14:28 AM
Hardcap a çok az bi şey kalmış. Umarım yaparda borsada bi artısı olur. İlk fırsatta binanceye girip pump yiyecektir diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 59
Merit: 0
December 24, 2017, 06:58:19 AM
Hardcap için %2.8'lik bir dilim kalmış. Kalan bu kısmın bir iki gün içerisinde tamamlanması olası. Hardcap yapmış bir INS, ico sonrasında yeni yatırımcı için de cezbedici olacaktır.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 24, 2017, 01:25:43 AM
INS'nin kesin gireceği borsalar; OKEx-HitBTC-Livecoin-Mercatox bunlara kesin girecekler.
KuCoin'e girmelerini istiyorsanız yapmanız gerekenler linkte mevcut ben yaptım hepsini.
https://twitter.com/kucoincom/status/944196415093219334
Anlayacağınız OKEx hacmi 1 Milyar Dolar, HitBTC 600 Milyon dolar büyüklüğündeki borsalar giricekler diğerleri küçük borsalar.
Hitbtc gözümde çöpten başka bi şey değil. O borsaya gireceğine hiç girmesin daha şerefli. Etherdelta bile o borsadan daha iyi. Bi transfer bi kaç günden fazla sürer mi? Ve bu bitcoin transferi değil.
Ben de sorunları okumuştum biraz da zorunluluktan hitbtcden almak zorunda kaldım bir coini, 2 saat withdraw edilmedi sonra ticket açtım yarım saate geçmişti. Her an patlıcakmış gibi hissettiriyor bana da.
member
Activity: 448
Merit: 10
December 23, 2017, 10:42:05 PM
HitBTC'nin işlemleri yavaş olabilir ama hacimli bir borsa yanında OKEx de var ikisiyle birlikte iyi iş yaparla hiç başka büyük bi borsayada girmemesinden iyidir.
sr. member
December 23, 2017, 10:39:48 PM
o iste sizin istedigini gibi olmuyor her borsanin alicisi var hitbtc özellikle avrupada cok kabul gören bir borsa ve INS nekadar cok farkli kitleye hitap eden borsada islem gorurse okadar iyi. Bountyde degilsiniz yedek hesap isine girmediyseniz yatirimcisiniz demekki, Bende yatirimci ve bounty katilimcisiyim ve diyorumki HitBtc iyi bir borsa iyiki girdik.
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
December 23, 2017, 09:15:53 PM
INS'nin kesin gireceği borsalar; OKEx-HitBTC-Livecoin-Mercatox bunlara kesin girecekler.
KuCoin'e girmelerini istiyorsanız yapmanız gerekenler linkte mevcut ben yaptım hepsini.
Anlayacağınız OKEx hacmi 1 Milyar Dolar, HitBTC 600 Milyon dolar büyüklüğündeki borsalar giricekler diğerleri küçük borsalar.
Hitbtc gözümde çöpten başka bi şey değil. O borsaya gireceğine hiç girmesin daha şerefli. Etherdelta bile o borsadan daha iyi. Bi transfer bi kaç günden fazla sürer mi? Ve bu bitcoin transferi değil.

Size kesinlikle hak veriyorum hocam elimde bir miktar worldcore token vardı.Çok yakın zamanda hacklenmesine rağmen etherdelta üzerinden bozdurdum elimde bulunan wrcleri.Umuyorum Ins poloniex,bittrex,binance gibi yüksek hacimli işlem yapması rahat borsalarda işlem görür.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
December 23, 2017, 08:49:29 PM
full member
Merit: 153
December 23, 2017, 06:51:18 PM
sr. member
December 23, 2017, 06:06:37 PM
Valla millet bounty o bu derdine düşmüş , ama ben normal vatandaş olarak girip ilk kez ıco'dan bir yatırım yaptım. Lütfen çıkar çıkmaz satmayın da şu insanların şevkini kırmayın Smiley Ayrıca bu mantığı da anlayamıyorum, noluyor yani 300-500  geçince eline zengin etmeyecek ki sonuçta .. Huh Undecided

ICO'dan girmek çok mantıklı değil genellikle. Çünkü birçok koin piyasaya girdikten sonra gerek spekülasyonlar gerekse bountycilerin satmasıyla dump yiyip ICO fiyatının aşağısını görüyor. Ya da INS'de olduğu gibi ICO başlarken Ether 350 dolardı, biterken 850'yi gördü. Parayı oraya bağlamanın dezavantajları bunlar ..

o dedigin son zamanlarda gorulen birsey onceden icoya girmek daha avantajliydi hatirla tabi hicbirsey kesin degildir son zamanlarda ICO x 5-10 yapanda cok eskiden icodan zarar ettirende cok. Ama benim hatirladigim onceden icoya girince iyi para kazanirdik hatta bazi icolara girmek bile meseleydi. Tamamen piyasanin durumuyla alakali INS borsalara yansidigi zaman X2 olabilir bekleyip görelim.
Jump to: