Author

Topic: INS Token Tartışma Alanı - page 122. (Read 18883 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
December 11, 2017, 03:00:51 AM
Hardcap ' i tamamlasa da içimiz rahat etse ..

Total de 500 K usd ödül dağıtacaklarını ve harcap ' e hiç bir şekilde bağlı tutulmayacağı bildirilmişti . Bu yüzden dolayı da halen rağbet gören bir proje .. Canı gönülden hardcap yapmasını istiyorum .
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
December 11, 2017, 02:40:34 AM
Forumda iyi dağıtan bountyler arasına girmeye aday INS. İnşallah dğerlerlerinde olduğu gibi ödül düşürme geç dağıtma gibi dalaverelere bulaşmadan sapasağlam alırsınız ödüllerini[Suspicious link removed]lum son zamanlarda çok fazla sıkıntılar yaşanmaya başladı

Ben çok fazla ödül dağıtacaklarını düşünmüyorum (en azından imza için) ilk girenler hatrı sayılır rakamlar alır. Sonradan giren arkadaşlara ancak bir yemek parası düşer.
full member
Activity: 322
Merit: 112
December 11, 2017, 02:39:21 AM
Forumda iyi dağıtan bountyler arasına girmeye aday INS. İnşallah dğerlerlerinde olduğu gibi ödül düşürme geç dağıtma gibi dalaverelere bulaşmadan sapasağlam alırsınız ödüllerinizi.Malum son zamanlarda çok fazla sıkıntılar yaşanmaya başladı
full member
Activity: 420
Merit: 108
December 10, 2017, 03:06:47 PM
Ben de imzasına katılmıştım Ins kampanyasının ama sağlık sorunlarım nedeniyle 2 haftadır mesaj atamıyordum bu saatten sonra mesajları atsam stake alabilir miyim diye merak ediyorum. Huh Bilgisi olan varsa sevinirim.
Evet alabilirsiniz.
member
Activity: 756
Merit: 17
December 10, 2017, 02:47:58 PM
Ben de imzasına katılmıştım Ins kampanyasının ama sağlık sorunlarım nedeniyle 2 haftadır mesaj atamıyordum bu saatten sonra mesajları atsam stake alabilir miyim diye merak ediyorum. Huh Bilgisi olan varsa sevinirim.
full member
Activity: 462
Merit: 100
December 10, 2017, 12:32:34 PM
% 80nini toplamış ama hardcap yapacağını düşünmüyorum ico satışı daha uzun sürecek gibi görünüyor. Bountycilere Allah kolaylık versin Smiley
full member
Activity: 728
Merit: 151
December 10, 2017, 11:57:45 AM
Ico'yu yapanların düşüncesizliği  tamamen, tabi onlara göre hava hoş,  ıco'dan önce kapat kampanyayı kardeşim, kaç hafta boyunca  çalışan bountycilere yazık değil mi. Bol kazançlar arkadaşlar umarım INSde sonuç gönlünüze göre olur.

hocam iyi dilekleriniz için teşekkürler..inşallah sizde güzel kazanırsınız ..proje güzel duruyor...

nalpagutt; hocam monetha dediniz bi an korktum...fiyatı sürünüyor yerlerde...icosu çok iyi geçmişti sanırım...inşallah ins bu konuda bizi üzmez hold konusunda yani
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 10, 2017, 11:25:52 AM
Beyler çok fazlada ümitlenmeyin bounty olarak. Hard cap yapan icolar karı gibi u dönüşü yapıp bountycilere kan kusturuyorlar sonra. Onlarda çok fazla dağıtacaklarını bilmeden bounty % lerini belirliyorlar çok fazla para toplanınca hemen % ler düşüyor elemeler başlıyor yanı bountye dağıtacaklarına da çökmeye çalışıyorlar. Yinede güzel kazanç bırakması muhtemel

Adamlar % değil direk 500K$ Ödeyeceğiz dediler . Ki en son sordugumda değişmeyecek dediler .
Her şeyi genellemeye başladı insanlar, ondan kaynaklı heralde bu, okumadan direkt yorumlar yapılıyor, direkt 500k dolar ödeyeceğini bilmiyor. Çok para toplayan coinden bişey olmaz deniyor mesela, monethası osu busu çok topladı halleri ortada deniyor, ama çok toplayıp x3 x5 yapanlar da oldu yakın zamanda. Bu tarz genellemeleri bırakmayı öneririm arkadaşlar.

Monetha mükemmel bounty dagıttı . Onuda kaçırmayın gözden .

Şuan imzadaki toplam stake sayısı 1900 civarı . İmzaya verecekleri para 150.000$

150K$/1900 stakeYaptığımız zaman ödül stake basına 80$ civarı yapıyor .

Bu rakama göre ben 2500$ civarı para alacagım . Bonus ve ether kuru olay işin içine girerse 3500$ olabilir bu .

Ben 2000$ alsam bile razıyım . Cok güzel para alacağız bir sorun olmazsa.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 10, 2017, 10:57:07 AM
Beyler çok fazlada ümitlenmeyin bounty olarak. Hard cap yapan icolar karı gibi u dönüşü yapıp bountycilere kan kusturuyorlar sonra. Onlarda çok fazla dağıtacaklarını bilmeden bounty % lerini belirliyorlar çok fazla para toplanınca hemen % ler düşüyor elemeler başlıyor yanı bountye dağıtacaklarına da çökmeye çalışıyorlar. Yinede güzel kazanç bırakması muhtemel

Adamlar % değil direk 500K$ Ödeyeceğiz dediler . Ki en son sordugumda değişmeyecek dediler .
Her şeyi genellemeye başladı insanlar, ondan kaynaklı heralde bu, okumadan direkt yorumlar yapılıyor, direkt 500k dolar ödeyeceğini bilmiyor. Çok para toplayan coinden bişey olmaz deniyor mesela, monethası osu busu çok topladı halleri ortada deniyor, ama çok toplayıp x3 x5 yapanlar da oldu yakın zamanda. Bu tarz genellemeleri bırakmayı öneririm arkadaşlar.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
December 10, 2017, 10:54:01 AM

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
December 10, 2017, 10:51:47 AM
Hardcap yapması zor ivme yavaşladı.Ama İco bitene kadar %90 ın üzerine çıkar gibi yatırımlar.Umarım bountylerde kıllık yapmaz ekip.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
December 10, 2017, 08:38:26 AM
full member
Activity: 462
Merit: 102
December 10, 2017, 08:34:59 AM
Ben inse az yatırım yaptım bekliyorum inşallah iyi kazandıracak düşüncem bayağı taşşaklı bir coin olacağı ins tokenin bu yüzden zaten yatırım yaptım ben
member
Activity: 490
Merit: 16
December 10, 2017, 08:29:23 AM
Umarim girenler kazanir bende gec jr oldum en basta bu bounty i dusunuyordum ama bakalim ilk imzam nolacak Smiley
full member
Activity: 406
Merit: 158
December 10, 2017, 06:46:22 AM
%80.2 olmuş, 15 gün kaldı eğer 2-3 gün daha sağlam yükselmezse 25ine kadar gider bu neyse kaldı şurda 15 gün ya nolcak 2 hafta daha taşırız imzasını, iyi kazandırcak gibi imzadan bakalım, bountyleri hodl yapma düşüncem var güveniyorum bu takıma.
jr. member
Activity: 73
Merit: 1
December 10, 2017, 06:31:39 AM
%80i asti, ethereum aginin yavasligi olmasa daha da cok olurdu.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 10, 2017, 06:15:15 AM
Yüzde 80 toparlanmış bile vay canına arkadaş, bu baya kaliteli bir ICO oldu. 1 gün sonra yüzde 10 bonusta bitecek ve ondan sonra biraz daha yavaşlasa da ben hard cap yapma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.

Özellikle eth yaşanan sıkıntılar, fiyatın artması derken hardcap'ı rahalıkla yapacak proje bence maksimum 85 düzeyinde kalacaktır. Bonuslarda gittikten sonra çok büyük yatırım beklememek lazım. Yine de bu kriz ortamında çok para topladıklarını düşünüyorum. Keşke şartlar biraz daha düzgün olsaydı da hardcap yapsalardı, belki bizim de imza gelirlerimiz biraz olsun artardı.

Burada bazı arkadaşlar, neden ico devam ederken yeni kayıt alıyorlar diye sormuşlar. Ben imzaya ilk girenlerdenim ama arkadaşlar paranın sahibini düşünürseniz, ne kadar çok kişi girerse, o kadar çok reklam ve vereceği rakam da sonunda değişmiyor. Doğal olarak herkes kendi yararını düşünüyor. Sağlık olsun.
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
December 10, 2017, 05:02:06 AM
Yüzde 80 toparlanmış bile vay canına arkadaş, bu baya kaliteli bir ICO oldu. 1 gün sonra yüzde 10 bonusta bitecek ve ondan sonra biraz daha yavaşlasa da ben hard cap yapma ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
December 10, 2017, 04:58:33 AM
arkadaşlar bunun bastan planlanması gerekıyordu mesela 50bın etherden sonra kapatılabılırdı veya kapatılmasa bıle ılk 100 e 2x stake verılebılırdı o ınsanların cok daha fazla emegı var zaten ben 2 gun once baktım 17 kısı daha gırmıs ve coguda muhtemelen multı hesap. Bu saatten sonra ne kazandırır demıyorlarda tastak bu kaçıkta bız alalım dıyorlar ama emek vermiş insanların haklarına saygısızlık edıyorlar
full member
Activity: 728
Merit: 151
December 10, 2017, 04:54:11 AM
hala yazıyorlar tüh imzasına girseydim alımı kapatmışlar vs vs...küfür ettirmeyin zorla insana ..yazdım ilk 100 girişi iptal et haksızlık yaptığınız falan...inşallah iptal olur icodan sonra girenlerin kaydı
Jump to: