Milletin aklıyla çok güzel geçen bir proje, diğer projeler gibi çöp olma yolunda ilerleyecektir diye düşünüyorum.
Sezon İşçileri için 7,5 milyon (şu anda)
Sezon İşçileri için 7,5 milyon (şu anda)
Discord / Galxe / İçerik Oluşturucular / KOL'lar / diğer pazarlama ortakları ve girişimleri (yaptığımız buluşmalar vb.) için 7,5 milyon
Aethir ile Airdrop takası için 2.5M (geçici, bekleyen $IO fiyatı)
Şu yukarıdaki dağıtım kadar saçma olan bir şey yok, Faz 1 ve Faz 2 için airdrop miktarını aynı tutmuşlar.
Takımın birisi farklı bir şey diyor, birisi farklı bir şey diyor, bizim türk arkadaş dünyadan bir haber.
Yani anlayacağınız bunlar parayı toplamışlar bir şeyler yapıyoruz diye ama herkes kendi kafasına göre bir şeyler yapıyorlar.
Yani demem o ki community sine güzel bir kazık atan proje görüyoruz şu anda, community'e kazık atan projelerden de bir cacık olmadığını biliyoruz ama çokta umursayacaklarını sanmıyorum.
Milleti kandırdılar bence, ilk başta 22.5 Milyon token falan dendi sonra 7,5m'ye düştü, daha zaman var daha da düşürebilirler.
He birde adamların etkinliklerde harcadıkları paraların nereden geldiğini sorarsanız yukarıda yazıyor orayı da airdrop kısmından almışlar millete vermek yerine kendilerine vermişler.
hocam son dönemdeki olumsuz olaylardan sonra çoğu proje vesting takviminde güncellemeye gitti buprojerin çoğunda aktif ürün yok şuan ortada aktif çalışan bir sistem var şahsen airdrop ne olursa olsun değerli olacağına inancım tam zaten açık açığa yazmışlar bakın galxe yapması bedava discord bedava adamlar daha ne yapsınlar bedava para dağıtıyorlar.
Kominitesiyle böyle dalga geçer gibi airdrop veren projelerin genelde sonunu biliyoruz hocam, galxe, discord vs gibi şeylere ayrılan token miktarı ile worker için ayrılan miktarın aynı olması sizce saçma değil mi, ayrıca projeye early katılımının etkisinin sıfır olması?
EigenLayer de bedavadan para dağıtıcak ama tepkileri gördünüz. 1 cent de bedava para
Çok büyütüyorsunuz gözünüzde bence bu projeyi, bende yükselmiştim projeye ama gördük ki takım daha sözünde duramıyor,
Ayrıca 50-60k aktif worker var yada yok bu projede. Zamanla emin olun daha da düşer worker sayısı.