Pages:
Author

Topic: IOTA Hacklendi - page 5. (Read 825 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
January 23, 2018, 05:07:59 AM
IOTA yüksekten alanlar için oldukça kötü bir haber, büyük bir gelişme olmadığı sürece fiyat buralarda sürünmeye devam edecektir.
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
January 23, 2018, 04:56:54 AM
IOTA ile ilgili bir şey olacağını zannetmiyorum ben açıkçası. IOTA'nın yapısı private key hacklemeye genel olarak müsait değil ki bunun altında çok sağlam bir yapı var bu nasıl mümün olabilir?

Muhtemelen IOTA ödemelerine aracılık eden bir firma içerisinde gerçekleşmiş bir haberdir diye düşünüyorum ben.
full member
Activity: 196
Merit: 100
January 23, 2018, 04:17:35 AM
bu haberin doğruluğu varsa eğer bye bye iota. bu saatten sonra yeniden toparlanması için herhalde bir 2-3 sene süre gerekir. böyle bir saçmalık olamaz. private keyler nasıl olurda çalınır? bir ali cengiz oyunu var belliki.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
January 23, 2018, 04:10:41 AM
Daha önce bu forumda yazılmıştı.Walleti çok kötü acemice yapılmış diyerek arkadaşlar belirtmişti.Hacklenmesine şaşırmadım.Çok fazla şişirdiler ortada da görünen bir şey yok.Walletleri bile düzgün değildi.Iota yatırımcısını üzecek gibi kısa sürede toparlanmazsa.Bu hack olayıda negatif etkiledi ıota'yı.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
January 23, 2018, 03:57:56 AM
Bu ve benzeri haberler hem iota için hem de bütün kripto piyasası için gerçekten çok kötü. Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum, bu ve benzeri durumlarda ekipten kişilerin işin içinde olduğu şüphesi doğuyor hep içime.

Bu söylediğinize aynen katılıyorum. Ekipten birileri olmaz ise sanki biraz zor gibi geliyor bana da. Geçen gün borsalar da olan olayda da aynı şekil içerden birilerinin parmağı vardı. Eğer haber doğru ise iota için sonun başlangıcı olabilir sanki. Ama henüz daha büyük bir tepki yok gibi. Haber doğru değil sanki. Böyle bir haberde iota'nın kaybettiği değer çok fazla olmalıydı diye düşünüyorum...
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
January 23, 2018, 03:56:24 AM
Zerre kadar güvenmediğim bir coin, hack olayı da bir o kadar inanmadığım bir durum. Bence altından sonradan pis kokular çıkmaya başlayacak (bilgi ya da duyum değil, kişisel görüştür).
member
Activity: 713
Merit: 31
January 23, 2018, 03:47:41 AM
iota'dan bizim Türklerin de beklentisi büyük, bu durum son derece kötü olmuş tangle teknolojisi vs beklentiler varken bu durum son derece vahim olmuş..
full member
Activity: 350
Merit: 100
January 23, 2018, 03:33:50 AM
Bu ve benzeri haberler hem iota için hem de bütün kripto piyasası için gerçekten çok kötü. Nasıl yapabiliyorlar anlamıyorum, bu ve benzeri durumlarda ekipten kişilerin işin içinde olduğu şüphesi doğuyor hep içime.
member
Activity: 490
Merit: 16
January 23, 2018, 03:22:48 AM
Iota icin kotu haber. Turk yatirimcilarin cogu iotadan bir miktar ayirmis vaziyette. Bayagi da iyi anlasmalar yapiolardi. pv keyi giden kisileri magdur etmezler ama yinede iota icin kotu bir haber guvenlik acigi oldugunu gosterior
member
Activity: 253
Merit: 10
January 23, 2018, 03:15:24 AM
iota private keyleri hacklenmiş ve 4 milyon dolardan fazla para çalınmış bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://siberekonomi.com/iota-private-keyleri-hacklendi-kullanicilardan-4-milyon-dolar-calindi/

iota için kötü bir haber. çok büyük beklenti olan bir coin. kripto para ile pek bilgisi olmayan bir çok kişi bana bu coini sordu. çok kişi yatırım yaptı. umarım kötü yansımaz.
member
Activity: 713
Merit: 31
January 23, 2018, 03:02:35 AM
iota private keyleri hacklenmiş ve 4 milyon dolardan fazla para çalınmış bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://siberekonomi.com/iota-private-keyleri-hacklendi-kullanicilardan-4-milyon-dolar-calindi/
Pages:
Jump to: