Pages:
Author

Topic: izlenince ufku iki katına çıkaran filmler - page 2. (Read 11345 times)

newbie
Activity: 150
Merit: 0
kesinlikle forrest gump..ben hiç bir filmin etkisinde bu film kadar kalmadım.gerçek olmasına inanamayıp asıl olayı çok araştırmıştım..run forrest run Smiley
newbie
Activity: 224
into the wild kesinlikle mükemmel bir baş yapıt.yaşanmış bir olaydan alınmış olması da etkisini bir hayli artırıyor.
member
Activity: 294
Merit: 10
Açıkçası şu ana kadar izlediğim filmlerde bittikten sonra vay canına bu kadar da olmaz şeklinde yorum yapamadım açıkçası. Bu durumlari daha çok dizilerde yaşıyorum ben. Dexter westword başlıca sevdiğim iki dizi arasında yer alıyor.
newbie
Activity: 14
Esaretin bedeli.

Zaten imdb puanından da belli. En iyi film. Çok mükemmel bir kurguya ve oyunculuklara sahip. Uzun süre de bu filmden daha güzel bir film çekilebileceğini sanmıyorum.
newbie
Activity: 53
Hocam ufku 4 katına çıkartan film söyleyim
İNTERSTELLAR - Yıldızlar arası
Bilim kurgu uzay- evren işleyişi hakkında güzel bilgiler veriyor.Sürükleyici bir film. Şiddetle tavsiye ederim
newbie
Activity: 42
Leon the professional tavsiye ederim
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Geçenlerde Tanrı Kent diye bir film izledim. Harikaydı. Ufkunuzu açar mı bilmem ama derin izler bırakabilir ruhunuzda. Şiddetle tavsiye ediyorum.
member
Activity: 378
Merit: 14
Dünya kadar film izlemişimdir, durduk yere aklıma gelir bazen filmler ama boyle biri sorunca afalladım kaldım Smiley aklıma film ismi geliyor.
newbie
Activity: 210
 şahsen en sevdiğim filmler arasında değil, fakat ufuk açma konusunda kendi zihinsel hastalığını bile yaratmış şu filmi unutmak olmaz:  the truman show
newbie
Activity: 36
cinderella man izlediğimde resmen reset attım kendime
newbie
Activity: 31
Filmi bilmem de ufkunun açılmasını istersen youtubede babala tv izle ufkunda açılır pişmanda olmazsın ..!
newbie
Activity: 150
esaretin bedeli ve forrest gump filmlerin kesinlikle kafa açar.iki filmi en az 5 kere izlemişimdir, hayatım boyunca da ara ara izlemeyi düşünüyorum.
newbie
Activity: 196
belki ilginç gelecek ama ben avangers filminde alınacak çok ders olduğunu düşünüyorum.her bir süper kahramanın ayrı ayrı defoları var..çok derin anlamlar çıkabiliyor..
full member
Activity: 333
Merit: 101
the godfather 1-2-3 , kadın kokusu , cesur yürek , geleceğe dönüş,  yeşil yol , hayat güzeldir , matrix , er ryan kurtarmak , testere serileri ,  jason bourne serileri güzeldir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
Click
benim adım khan
P.K
Yıldızlararası
Marslı

bunlardan daha çok ufku açacak dizi istiyorsan kesinlikle black mirror türkçe dublajı internette var. İlk iki yazdığım filmi izle onlar daha ağır basar konusu olarak. Click, benim adım khan mükemmel filmler. Hint filmlerine yoğunlaşabilirsin. Aamir Khan, Shakruh Khan
member
Activity: 462
Merit: 14
Cesur Yürek
Yüzüklerin efendisi
Truva
Baba
Sıkı dostlar
Forrest Gump
Guguk Kuşu
Ağustos böcekleri
Amelie
Fight Club
Ratotuielle Wink
Dunkirk  Shocked
newbie
Activity: 40
burda paylasılanlara goz gezdırmıstım seyrettım bazılarını ama pekde ufkumu ıkı katına cıkartan olmadı Smiley
newbie
Activity: 161
akıl oyunları filmi gerek konusu gerekse içinde işlediği küçük hikayelerle ders niteliğinde bir film.hayat için orada ki örnekleri iyi anlamak lazım
newbie
Activity: 224
old boy'da o kadar derin anlamlar var ki.duygusal olarak insanın kendini keşfinde muhakkak izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi.insanın sınırlarını zorluyor..
brand new
Activity: 0
Pages:
Jump to: