Pages:
Author

Topic: izlenince ufku iki katına çıkaran filmler - page 3. (Read 11345 times)

brand new
Activity: 0
Merit: 0
newbie
Activity: 88
Diğer yazılanların haricinde uzay yolcuları (passengers) filmini izleyebilirsin. Ayrıca şimdiye kadar beni en fazla ters köşe yapan film de "Ben kimim?" (Who am i) filmi oldu, tavsiye ederim. Kült filmlerden de halâ ara sıra açıp izlediğim geleceğe dönüş (back to the future) filmi serisidir.
newbie
Activity: 53
İnterstellar- ufku 2 değil belki daha fazla katlar. gezegenler, kara delik, 5.boyut gibi kavramlar gerçek temelli olarak bilim kurguya aktarılmış. hem keyifle izleyebilirsin hemde daha fazla merak etmeye başlarsın
newbie
Activity: 5
oturdum burda yazan lucy seyrettım ama tık yok Smiley
newbie
Activity: 70
3 idiots izleyebilirsin eminim izledikten sonra hayatını sorgulayacaksın ve kendini bi süre boşlukta hissedeceksin
newbie
Activity: 238
Yildizlararasi harika bir filmdir. Kesinlikle izlemelisin. Ufkunu oldukca genisletecektir.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
The Sixth Sense bence tam da senin aradigin gibi bir film kesinlikle tavsiye ederim begenecegini dusunuyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Predestination. Izleyince anlayacaksin ama eminim bitene kadar olaylar hep degisecegi icin en sonunda vay anansini diyebilecegin bir film.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
1. Esaretin bedeli
2. Yeşil yol
3. Forest gump
4. Adını tam hatırlamıyorum ama terminal olması lazım
5. İçerideki adam(çok güzel bir soygun filmi)
6. The godfather serisi
7. Ayla(salya sümük ağladığım film)
newbie
Activity: 10
Merit: 2
pasifik savaşı atlayıcı lucy yenılmezler bunlar fena sayılmaz
newbie
Activity: 40
o kadar fılm seyrettımkı daha ufkumu cıkaran gormedım benım ufkum cok genıs herhalım
newbie
Activity: 56
Focus harika bir film. izlemdiysen kesinlikle izle.
jr. member
Activity: 156
Merit: 1
zamanında film değilde stargate diye bir dizi izlemiştim ciddi ciddi ufkumu genişletmişti tee ozamanlar şimdiki teknolojiyi yansıtan şeyler vardı dizide izlemenizi şiddetle tavsiye ederim
newbie
Activity: 37
Into the wild
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Almanların yaptığı unsere mütter unsere vater isimli 3 bölümlük mini diziyi mutlaka izleyin özellikle nazi dönemine ilgisi olanlar şahsen beni çok etkiledi.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Hafta sonu bir tavsiye üzerine Once Upon a Time in America isminde bir film izledim.
Uzun zamandır izlediğim en güzel film idi. Tavsiye ederim.
hero member
Activity: 490
Merit: 500
3 İdiot , Yerdeki yıldızlar ; her çocuk özeldir  çok iyi iki amirr khan filmi şiddet ile tavsiye ederim izlemediyseniz lütfen izleyiniz Eğlenceli yapımlar ufkunuzu da genişletebilirler, limitless ne ufkunu iki katına cıkarıcak ? ne veriyor film abicim adam hapcımı olsun nasıl bir ufku katlamadır bu Smiley örnek yanlıs olmus sizin
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Pazar günü moviemax film kanallarından birinde bir filmi orta yerinden izlemeye başladım.
Çok ilginç bir hikayesi vardı. Adamın karısı kayıp, karısını arıyor. Bir yandan da sevgili yapmış kendisine.
Sonra fark ediyor ki kadın plan proje yaparak ortadan kaybolmuş. Böyle sahte deliller hazırlamış polis adamın karısını öldürdüğünü zannediyor.
Sonra adam karısının geçmişi araştırmaya başlıyor meğer piskopatın tekiymiş çok ilginçti ama filmin ismini hatırlamıyorum.
bulsam başından itibaren yeniden izleyeceğim. denk gelen var mı?

buldum amk.
Kayıp Kız (Özgün adı: Gone Girl
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
dün akşam 1995 yapımı HEAT diye bir film izledim. epey uzundu ama keyifliydi 170dk nın son 20 dk sı sıkıcı geçse de genel olarak güzel bir filmmiş. şimdiye kadar izlemediğim için pişmanım Cheesy
başrolleri al pacino ve robert de niro oynuyor. hırsız - polis filmi sevenlere duyrulur
hero member
Activity: 510
Merit: 500
Pazar günü zap yaparken kanalım birinde bir filme denk geldim.
Zenci bir adam var, bide muhasebeci bir adam var hapisteler. Beyaz olan hapisane müdürünün muhasebeciliğini yapıyor filan. Siyah olan tahliye olduktan sonra gidiyor onu buluyor.
İsmini hatırlayamıyorum. Çok güzel filimdi tavsiye ederim.
zenciyi Morgan Freeman oynuyordu filimin ismini hatırlayamıyorum.

Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption
IMDB sıralamasına göre gelmiş geçmiş en iyi - beğenilen filmdir kendisi. Altyazılı olarak tavsiye ederim  Smiley
Pages:
Jump to: