Pages:
Author

Topic: Japonya'dan Ripple hamlesi: Kredi kartı şirketleri test edecek - page 2. (Read 556 times)

member
Activity: 135
Merit: 10
Decentralized Transportation Solution
Rippleye bir türlü ısınamasam da bu tarz yeniliklere açık olmak ve ayak uydurmayı denemek bence çok değerli. Bu tarz bir girişim başarılı olduğunda inanılmaz derecede büyük karlar elde edilebilir.
member
Activity: 308
Bizim bankalardan da bu tür girişimler bekliyoruz. teknolojik gelişimlerin gerisinde kalmayın TC bankalrı ,sizde öncü olun ve geleceği önceden görün. Japonlardan neyimiz eksik.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Ripple bu sıralarda baya büyük bir yükselişe geçti.Ripple için Bitcoin'in veliahtı olabilir söylentileri var ama ben böyle bir şeyin olacağını düşünmüyorum açıkçası.Ripple her ne kadar rekor seviyelere gelmiş olsa da her an ani bir düşüş de yaşayabilir.
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
bir türlü alışamadığım nedense sevmediğim koinler Ripple ve IOTA
sr. member
Activity: 370
Merit: 251
Bugünler de Ripple ile ilgili zaten yeni bir haber daha gelmişti yakın zaman içerisinde duyuracaklarına göre en büyük para transferi şriketlerinden 3'üyle anlaşmışlar artık transferleri ripple yoluyla yapackalarmış.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Rippler insanların başına büyük felaketler getirecek bir koin, böyle suni bir fiyatlanma olamaz, çok suni bir fiyatı var şu anda xrp nin. o kadar insan aldı herkes umutla bekliyor, ama ne için?
newbie
Activity: 129
Merit: 0
Ripple den bir cacık olacağını düşünmüyorum .
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Japonya teknoloji söz konusu olduğunda adı ilk sıralarda anılan ülke. Bu sayede hemen hemen her yıl yaşadıkları deprem vs gibi büyük afetleri dahi asgari zarsrla atlatıyorlar. Bu konularda örnek alınmalı.
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Ripple ile duygusal bağ kuranlar bir gün gelecek çok pişman olacak. Kar yapın alın satın ama duygusal bağ kurmayın. Şuan boğa sezonu olduğu için her coin kazandırıyor. Ayı sezonunda çok ağlayan gördük burada.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Ethereum 2018 Ocak ayında atağa geçerek rekor kırdı, fiyatını yukarıya sürükledi. XRP zaten yükselmişti, kredi kartı şirketleri haberi düşüşü engelleyemedi, zamanlama hatalı oldu.
newbie
Activity: 28
Merit: 1
2018 yılı için eth diyorlar fakat yıl sonunda ripple'nın daha çok getirisi olacağını düşünüyorum. ilk olarak  ripple coini ile başlamıştım, güzel getirisi var şuan ama halen bozdurmadım. aldığım ripple coinleri 2018 sonunda bozduracağım. Japonya'da bulunan kredi kartı şirketleri başarılı olursa çok güzel olur Smiley
member
Activity: 160
Ripple nin son haftalaradaki katlanmasınının; Japonya'daki en büyük kredi kartı şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyumun Ripple'ın teknolojisini kullanacağını açıklamasıyla bir bağı varmı  acaba
full member
Activity: 344
Büyük kredi kartı şirketleri ve bankalar yeni teknolojiyi kullanıp yatırımcıların parasını kullanmak istiyorlar. Btc bankasını kuran bunlar. Bu kurumların şeffaf dijital para sisteminden ayıklanması gerekiyor, tek dertleri sadece para kazanmak.
member
Activity: 93
Adamların elinde hala % 60'ı duruyor körlemesine ivme kazanıyor çok enteresan bu ripple.
full member
Activity: 336
Japonlar, Çinliler ve Güney Koreliler teknoloji kullanımı yeniliklerin de hep önde gidiyor. Kredi kartı şirketleri uzun zamandır daha verimli bir transfer sistemi kullanıp ödeme işlemlerinde daha düzgün çalışan bir sistem kurmaya çalışıyor.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Japonya teknolojiye yaklaşımı ile hayran olunası bir ülke. Konunun Ripple olması bir yana blok zincir teknolojisini ilk andan itibaren ciddiyetle inceleyip, ülke menfaatini de gözeterek adım atıyorlar. Diğer kripto paralarla ilgili bir çok projede de Japonlardan olumlu gelişmeler görebiliriz.
member
Activity: 196
Ripple beni en çok şaşırtan coinlerin başında geliyor kesinlikle. Güzel gelişmeler yaşanıyor umarım devamı gelir ve değerini arttırır.
Merakla yeni gelişmeleri bekliyorum ripple ile ilgili  Smiley
jr. member
Activity: 51
Bu tür haberler ile Ripple ikinciliğe getirdi.
jr. member
Activity: 56
Free Divers
japonlar bu ısın denetımını cok sıkı tutuyor ama admalar yasaklama nıyetınde de degıller, yalnız ripple da bu ara harbıden cok ıyı yukseldı, bız sattık yukseldı carpı 2 yaptı saka gıbı
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ripple için güzel gelişmeler. ben değer kazanacağını düşünüyordum ama bu yenilikler değerine değer katıyor. akbank da zaten yurt dışı transferlerde kullanacağını açıklamıştı. olumlu yönde algısı yüksek bir altcoin.
Pages:
Jump to: