Pages:
Author

Topic: Japonya'dan Ripple hamlesi: Kredi kartı şirketleri test edecek - page 3. (Read 556 times)

hero member
Activity: 938
Merit: 501
Olmaz denen şeylerin birer birer gerçekleştiği bir piyasanın içindeyiz, Ripple için bu fiyatlar uzak bir hayaldi, şu an gerçek oldu ve arada sırada 2 doların altına sarktığı zamanlar olsada fiyat hemen geri dönüyor, kredi kartı testlerinin başarılı olması durumunda ripple sahipleri zengin olabilir cidden.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
eğer ki ripple ı kredi kartı kullanımına adapte edebilirlerse çoğu insanın ortak sorunu olan nakit probleminde önemli eşik atlatılır. özellikle ripple çeşitli bankalar tarafından desteklenirse, bankanın ripple hesabına oradan kredi kartına çok işlevsel olur.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Japonyanın kredi kartı testleri başarılı olacaktır. Ripple blok zincir teknolojisi ile günlük hayatta en fazla kullanılan kripto para olmaya aday görünüyor.
newbie
Activity: 8
hep ripple haberi okumaya başladım. medyanın bir gazı mı yoksa gerçekten önü oldukça açık mı? ripple 1 doların altında stok yapan biri için gelecek oldukça güzel mi yoksa bunlar geçici mi karar vermedim.
full member
Activity: 238
Merit: 105
Son fiyat uçuşunun nedeni zaten bu haber oldu. Mayıs ayından beri takip ediyorum belirli bir bant içinde fiyat hep gitti geldi. Bir sürün anlaşma veya görüşmeye neredeyse hiç tepki vermedi ancak Aralık ayında sanki hepsine tek seferde tepki vermiş gibi oldu.
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
fed, bankalar, baronlar, iş adamları, ağır abiler, herkes sanki bu ripple i destekliyor ve pohpohluyor gibime geliyor, bu kadar coin adedine rağmen  fiyatlanması, kabul görmesi, ethereumu geçip hacimde 2. sıraya gelmesi.. beni şaşırtıyor doğrusu..
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Banka meselesi işin içine girdiğinden beri xrp’nin önünü alabilen yok, olmaz denen şeyi oldurdu resmen. Bu saatten sonra bu tarz haberlerin ne kadarı spekülatif ne kadarı doğru ancak taraflardan bir beyan gelirse belli olur.
member
Activity: 182
Merit: 10
japonya bu konuda öncü olmaya devam ediyor ve her geçen gün yeni bir gelişmeyle başlıklara taşınmaya başarıyor ripple açısından da değerleneceği bir gerçek eğer alım fırsatı yakalanırsa kaçırmamak lazım
member
Activity: 210
Ben tekrar dip yapmasını bekleyeceğim. Beklediğinde uzun süreli güzel bir yatırım yapacağım xrp ye Smiley
full member
Activity: 910
Merit: 105
En büyük gelecek görülen coinlerden. Bitcoin'den anlamayanlar bile Ripple'ı duyar olmuş yatırım yapmak istiyorlar. Yaptığı anlaşmalar ile 1 sene içinde fiyatını kat kat arttıracağını düşünüyorum.
member
Activity: 560
Merit: 11
bu ripple ilerde çok konuşulacak. duruyor duruyor çok vakit geçiyor birkaç sene sonradan yükseltiyorlar. ripple ilk incelediğim coinlerden birisiydi ve forumdaki bir yazı da çok fazla ripple var enflasyon çok yükselmesi zor gibi yorumlar okumuştum. bu ne kadar doğru bilmiyorum ama fazla ripple olması yükselmesi için hiç de sorun değilmiş. yalnızca yükselmesi daha çok zaman alıyor.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Japonya' daki kredi kartı şirketlerinin test sonuçları başarılı olursa Ripple öngöremediğimiz fiyatlara yükselebilir. Öte yandan Rippleye karşı bir kitle var. İlginç bir durum!!
newbie
Activity: 168
Dünyada gelişmiş teknolojiye sahip ülkeler digital paralar ve projeler konusunda önemli adımlar atıyor.Japonya bunun en güzel örneklerinden biri Xrp nin fiyatını yükselmesi gerçekten yatırımcısının yüüznü güldürdü.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Ripple decentralized bir coin olmadigi icin bence crypto currency dogasina da uyumsuz. Diger arkadaslarin da dedigi gibi haber cikartarak pompalaniyor ve coinlerin cogunu elinde tutan sahibi parasina para katiyor. Muhtemelen Ripple $2.50 yi gordugunde kendiside elden cikartir. Bence cok ani dusecek Ripple in fiyati. Kar yapanlar elden cikartmali.
member
Activity: 182
ripple elinde bulunduranlar için harika haber yükselişi biraz duraksadı sanki ama ben devam edeceğini düşünüyorum ayrıca bu japonlara da bir şey demiyorum adamlar belli ki blockchain konusunda da önder olacaklar dünyaya
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bu başlığı okuyunca aklıma nedense IOTA nın Microsoft haberi aklıma geldi öncesinde anlaşıldı denildi sonra bunu IOTA yalanlamadı sonrasında Microsoft açıklaması geldi olayın gerçek olmadığı anlaşılmıştı , Ripple da sanki öyle ilerliyor ve çok reklam pompalanıyor bakalım fiyatı nasıl değişim gösterecek şu an  fiyatı 2.06 dolar .
member
Activity: 546
litecoin için 5 dolar maliyeti olan birisi yabancı bir sitede yorum yazmıştı. imrenmiştim açıkçası. ripple 2 dolar civarında ve öyle bir seneden fazla hiç fiyata bakmadan saklamayı düşünenlere belki getirisi verimli olabilir. ama 3 dolar olunca satılması gibi durum ilerde pump yaşandığı sırada size hayal kırıklığı da getirebilir. ripple ı destekleyen markalar da öyle küçük değil.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Ripple bankalar için cankurtaran botu  oldu resmen Cheesy Kendilerine üvey kardeş olarak görüp sarıldılar ve ripple yatırımcıları bu sayede daha cok ripple'ın ekmeğini yiyecek ancak ısınamıyorum birtürlü şu namussuza !
full member
Activity: 344
Merit: 100
Ripple 2.8 dolar fiyatı gördü, sonra iniş başladı, 2.2 dolar civarında tutunmaya çalışıyor. Fiyatı 5 doları görürse Bitcoini tahtından eder. Çok zor ama imkansız değil.
member
Activity: 224
Merit: 12
ripple'nin her geçen gün artışı devam ediyor bu da kripto para yatırımcılarının dikkatinden kaçmıyor. Japonya'daki en büyük kredi kartı şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum, Ripple'ın teknolojisini kullanacağını bilmiyordum demekki ripple daha da değerlenecek
Pages:
Jump to: