Pages:
Author

Topic: Javvy Evrensel Kripto Para Cüzdanı ve Borsası - page 2. (Read 586 times)

jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bountyhivede bounty kampanyası var. Fakat kyc yüzünden çok az kişi katıldı. Katılanlar iyi token kazanacaklar
jr. member
Activity: 420
Javvy projesine çok güveniyorum ben şahsen. İnsanlar bu projeye kayıt olurken civic uygulamasında sorun yaşadılar malesef. İnşallah emeklerim boşa gitmez.
member
Activity: 448
Merit: 15
Bountyhive'de twitter kampanyasına katıldım. hesaptan çok yoğun tweet atılmıyor, organik tweet ile görevleri sürdürüyoruz.

Çok yoğun tweet atılmaması beni biraz kuşkulandırıyor. Bakalım, hayırlısı
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
javvy bana da çok fazla göz kırptı ama ben de genele uyarak kyc'de başarılı olamadığım için imzasına katılamadım. uygulama çok saçmaydı.

uygulama saçma değildi.. sadece biraz uğraştırıyordu.. bende çok saydırıdım ama sonra bir anda oldu.. Wink
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Jaavy cüzdanının bir cüzdandan öte bir multi platform gibi oluşu bence çok ilgi çekici. Eğer piyasaya iyi girmeyi başarırlarsa ardından çok ses getirirler. Hele ki ICO ların bir seçici kurul tarafından ön elemeden geçtikten sonra müşterilere sunulması başlı başına büyük olay. Bu sayede bir çok dolandırıcılık olayı önlenecek ve yatırımcıların güvenli bir şekilde ICO lara yatırım yapmaları sağlanacaktır. Bence çok önemli bir cüzdan-borsa karışımının önündeyiz.. ama malesef kyc belası hepimizin belini bükmüş durumda..
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
javvy bana da çok fazla göz kırptı ama ben de genele uyarak kyc'de başarılı olamadığım için imzasına katılamadım. uygulama çok saçmaydı.
member
Activity: 612
Merit: 10
Burada yapılan bazı yorumlara gibi scam olduğunu düşünmüyorum yine burada yazılan bazı yorumlar gibi çok fazla bir bounty getirisi getireceğini de düşünmüyorum. Çok fazla dillendirilen projeler genelde ters etki yapıyor. Ben şu salak civic uygulaması nedeniyle giremedim projeye umarım giren arkadaşlar umdukları kazançları elde ederler.
Ayrıca Bountyhive platformu için de bir kaç kelam edilmiş. Bende edeyim,
şu ana kadar yaklaşık 30 projesine katıldım bunlardan sanırım 5-6 tanesi iptal edildi yaklaşık 10-15 tanesi borsaya girdi, bazılarıda gerçekten iyi para bıraktı tabi twitter facebooktan bahsetmiyorum. Benim gördüğüm iptal edilen projelerin bounthivenin kendisiyle ilgili bir sorun değil projenin sorunu olduğu yönünde. Bounthive genelde kullanıcı dostu, bounthy hunterlari mağdur etmemeye çalışan bir ekibe sahip. Ekiskleri yok mu tabi ki var ama mesela bounthive bizim tokenleri göndermedi diye bir şey ben hiç duymadım şu ana kadar.
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
yine bi bountyhive faciası...vereceği üç kuruşluk token için de uyduruk bir kyc sisteminden kimliğinizi onaylatmanız lazım.(yeni moda  Tongue Tongue ) telegramlarında baya ağlayan var yapamadık üüüü diye...prim verilmemesi gereken çöp bi proje bana göre.

uğraşan eden varsa geçmiş olsun dileklerimi sunarım

(lan napayım senin cüzdanını Cheesy  alırım ledger bakarım keyfime hayret bişey ya  Grin  önüne gelen cüzdan ya da borsa icosu yapıyor bu ne ya kopyala yapıştır )

Bountyhive platformunu beğenmiyorsanız kullanmayabilirsiniz. Ayrıca konuşma tarzınız ve söylemleriniz çok itici geldi. Yani sanki bir çocuk klavyenin başına geçmişte bu forumda yazmış gibi hissettim. İşte buradan da şunu anlıyoruzki merit bu forum için çözüm değil. Çünkü full member olan biri de olsa ergen ergen yorumlar yapabiliyor. Böyle olunca da forumun kalitesi aşağı düşmüş oluyor.

Hocam adam en azından küfürlü birşey yazmamış. Demek ki bountyhive dağıtım konusunda iyi gününde kampanyayı bitirirler ama mağdur ettikleri çok nokta var. Demek ki bu arkadaş ta mağdur olmuş. O yüzden ti ye alan bir yazı yazmış.

Bountyhive üzerinde 3 kere imza kampanyasına katıldım 3 ün de de kampanya sonunda projeler iptal edildi. Bana göre bounty hive çöptür ve kesinlikle imzasına katılmayacağım bir platformdur arkadaşta bundan bahsetmiş zaten.
member
Merit: 11
DAO Maker
Javvy'nin vaad ettikleri gerçekten güzel uygulamalar. Özellikle ulusal para ve dijital para entegrasyonu tartışmasız en sükse yapacak özelliği. Ancak bunun için devletler ile düzenlemelerin yapılması gerekmiyor mu? Eğer bir ülkenin parasını istediğiniz coine ya da coini fiyata dönüştürebilirseniz tokenınız da devleşecektir. Platform da kripto topluluğunun yıldızı olacaktır. O zaman javvy cüzdanı olmayan kalmaz...
jr. member
Çok uzun süredir ico sürecinin devam etmesi bende güven uyandırdı. Vurup kaçmayı düşünen dolandırıcılar değiller en azından ve tüm o geçen sürede projeyi geliştirmek için ders alabilecekleri onlarca olay yaşadılar. Umarım tutan bir cüzdan olur.
jr. member
Activity: 322
javvy proje olarak benzerleri mevcut olan güzel bir proje.Tutulup tutulmayacağı muamma evet ama,hangi projelerin tutacağını kestirmek imkansız gibi birşey artık bu piyasada.KYC istemesi ise ekstra bi zorluk getirdi herkese,umarım bizleri çok uğraştıran bu proje, katılanların yüzünü güldürür Smiley
jr. member
Activity: 308
Bunların icoları 1 yıldır devam mı ediyor ben mi yanlış anladım. Eski icoları 2017 yılında başlamış olarak görünüyo yani 1.5 senedir ico yapıyolar heralde tarihlere göre konuşacak olursak. Benzer çok proje var tabii ama yine de scam değil o belli.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Javvy platformu üzerinde 5 dakika gibi kısa bir sürede kimlik doğrulama işlemleriniz yaptırıp güvenli bir şekilde depolama ve alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

sanırım google play üzerinde cüzdanları mevcut. acaba bu uygulamayı kullanmak için kyc gibi işlemler yapmamızı istiyorlar mı? şayet istiyorsa prim vermeyin bu tip heriflere.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
 Javvy projesini bende sizin gibi bountyhive'dan görmüştüm, kyc olduğu için şu anda katılım baya az gözüküyor projenin bounty kampanyasına. Proje ise yeni bir cüzdan ve güvenlik konusuna vurgu yapıyor.
member
Activity: 328
Merit: 11
bountyhive üzerinde listelenmiş bir proje. Kaliteli bir projeye benziyor fakat birçok insanın derdi bounty katılımı için kyc istemesi ve civic programının da insanların başına bela olup ısrarla kyclerini kabul etmemesi Smiley
member
Activity: 322
Merit: 32
İlk çıktığından beri bountyhive platformunu kullanıyorum henüz bir mağduriyet yaşamadım özellikle Fatih bey çok ilgileniyor sağolsun. Yani KYC yapmak zor olabilir ama katılmak zorunda değilsiniz o projeyi atlayabilirsiniz. Proje güzele benziyor bende katılamadım katılan arkadaşlara bol kazançlar...
member
Activity: 1106
Merit: 25
Bountyhive sayesinde tanıdığım bir proje fakat Civic kyc belası yüzünden bir türlü katılamıyorum. Güzel bir projeye benziyor

Dostum büyük ihtimalle Twitter ve Facebook kampanyalarına katılmıssindir. Twitter'da audit yapmadiysan her ay. O bölümden birşey bekleme. Facebook eğer gerçek profil değilse oradan da birşey bekleme. Hadi diyelim ki o kısımları hallettim. Zaten katılım çok olduğu için sana az çorba parası ancak gelir yaptığın kyc ye değer mi bilmem!
member
Activity: 1106
Merit: 25
yine bi bountyhive faciası...vereceği üç kuruşluk token için de uyduruk bir kyc sisteminden kimliğinizi onaylatmanız lazım.(yeni moda  Tongue Tongue ) telegramlarında baya ağlayan var yapamadık üüüü diye...prim verilmemesi gereken çöp bi proje bana göre.

(lan napayım senin cüzdanını Cheesy  alırım ledger bakarım keyfime hayret bişey ya  Grin  önüne gelen cüzdan ya da borsa icosu yapıyor bu ne ya kopyala yapıştır )

Bountyhive platformunu beğenmiyorsanız kullanmayabilirsiniz. Ayrıca konuşma tarzınız ve söylemleriniz çok itici geldi. Yani sanki bir çocuk klavyenin başına geçmişte bu forumda yazmış gibi hissettim. İşte buradan da şunu anlıyoruzki merit bu forum için çözüm değil. Çünkü full member olan biri de olsa ergen ergen yorumlar yapabiliyor. Böyle olunca da forumun kalitesi aşağı düşmüş oluyor.

Hocam adam en azından küfürlü birşey yazmamış. Demek ki bountyhive dağıtım konusunda iyi gününde kampanyayı bitirirler ama mağdur ettikleri çok nokta var. Demek ki bu arkadaş ta mağdur olmuş. O yüzden ti ye alan bir yazı yazmış.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2

member
Activity: 365
Merit: 40
Bountyhive sayesinde tanıdığım bir proje fakat Civic kyc belası yüzünden bir türlü katılamıyorum. Güzel bir projeye benziyor
Pages:
Jump to: