Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 43. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Haftaya kadar o zaman 25 daha mesaj atmak lazım  geçen hafta girmiştim haftada 200 dolar bence çok güzel bir para geç girdim üzüldüm açıkçası ,  bu kampanya bitince yine böyle iyi bir kampanya var mıHuh   Türkler kazansın girelim bizde,   bununla ilgili agp başlık var mı Bounty ile ilgili?    Türkçe vardı bir tane ama arkadaş artık güncellemıyor sanırım
Valla bu fiyatın oralarda kalacağını düşünüyorsan yanılıyorsun eğer dedikleri gibi verirlerse zaten feci dump yiyecek girdiği gibi o yüzden çok umut bağlamamak lazım diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Haftaya kadar o zaman 25 daha mesaj atmak lazım  geçen hafta girmiştim haftada 200 dolar bence çok güzel bir para geç girdim üzüldüm açıkçası ,  bu kampanya bitince yine böyle iyi bir kampanya var mıHuh   Türkler kazansın girelim bizde,   bununla ilgili agp başlık var mı Bounty ile ilgili?    Türkçe vardı bir tane ama arkadaş artık güncellemıyor sanırım
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Arkadaşlar bu mesajları sayma günü ne zaman yapılıyor bilen var mı? Pazar mı pazartesi mi?
Birde son güncellemede atılan mesaj sayısını yazmamışlar sanırım bi hinlik dönüyor gelen stake iyice azaldı
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
üç hafta bir den mi stake verecek şimdi, baktım halen bir güncelleme yapılmamış. Aslında eleman diğer konulara yazıyor aktif te neden uzatıyor ki.
member
Activity: 195
Merit: 10
-
bountysine katılanlar umarım iyi kazanırlar valla, oldukçater akııttı insanlar, zaman harcadı insanlar uğraştılar ettiler, hayırlısı olsun
brand new
Activity: 0
Merit: 16
bir çok insan büyük beklentilerle girdi, ben de girseymişim,  umarım insanlar emeklerinin karşılıklarını alırlar bol bol
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bu arada 29'u Pazara geliyor diye öyle yazmış olabilir ama ICO satış süreci 26'sında bitiyor. Yani gelecek haftayı erken bitirebilirler. Mesajlarınızı Perşembe gününe kadar atın ki olası bir erken bitme durumunda son hafta stakelerinden olmayın.
sr. member
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Hadi bakalım 29'una kadar da bekleyelim bakalım ne olacak. Ona göre hareket ederiz. Bir gelişme olursa buraya yazıp bizleri de bilgilendirin arkadaşlar.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Yanlış hatırlamıyorsam çünkü not almışım, 19 Temmuza uzatılmıştı sonradan onu 29 yaptılar. Bir kez daha uzamaz artık herhalde. Toplanan parada yalnızca 200 bin dolarlık bir değişim olmuş. Cap geçildiği için sıkıntı olmaz ama yüzdesel olarak düşük kaldı.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ya şimdi bu arkadaş 19 Temmuz'a ertelemedi mi imzaları, 29 haziran da bitecekti ama 19 temmuza ertelemişti ve ondan sonrada bir daha ertelemedi yani artık imzadan çıkabiliriz diye düşünüyorum.

Umarım bu konuya bi açıklık getirirler...

kampanyada 19 temmuz değil dostum 29 temmuz diyor

This campaign will last until the end of the Jinbi Token ICO (June 29 2018 July 29 2018, or before if the ICO sells all available tokens)

imzalarınızı o tarihe kadar çıkarmayın bence emekleriniz boşa gitmesin
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Konuda da bir açıklama yok. Gerçi şimdi bitmiş olsa bile, saymak için en az 1 hafta daha tutun diyecektir. En iyi ihtimal Ağustos gibi imzadan çıkmış oluruz. İnşallah ekstra bir uzatma olmaz.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Sylon çok katı yönetici bence bi süre bekleyin imzaları kaldırmak için direk siler harcar adamı
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Ya şimdi bu arkadaş 19 Temmuz'a ertelemedi mi imzaları, 29 haziran da bitecekti ama 19 temmuza ertelemişti ve ondan sonrada bir daha ertelemedi yani artık imzadan çıkabiliriz diye düşünüyorum.

Umarım bu konuya bi açıklık getirirler...
sr. member
Merit: 289
Kaç hafta daha sürecek bu kampanya bilen var mı arkadaşlar.
Bide sanırım çıkınca herşey siliniyomuş.
Bi 7 ayda burada beklemeyelim.

cikarsan simdi butun stakeler gidiyor hocam aynen cikma. Daha nekadar surecegide belli degil.. su siralar digerlerine kiyaslayinca gene guzel kampanya oldu.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Kaç hafta daha sürecek bu kampanya bilen var mı arkadaşlar.
Bide sanırım çıkınca herşey siliniyomuş.
Bi 7 ayda burada beklemeyelim.
member
Activity: 448
Merit: 17
İlk haftalar falan çok güzel para verdi sonra kademeli düştü ödül post başına şimdi imzaya alımı kapatmışlar iyi olmuş çok giren var imzaya artık sylonun başka güzel imzasınada ben girerim
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Sadece Jinbi bazında değil genel olarak kampanyalar hakkında görüşüm son noktaya kadar belirsizdir, ICO iyi geçmez sıkıntı, iyi geçer söz verdiklerini dağıtmazlar ayrı sıkıntı umarım bu kampanyaya katılanlar hak ettiklerini birebir ve zamanında alabilirler.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
umarım patlamaz bu kampanya türklerde sylondan ötürü ilgi büyüktü herkese bol şans.

evet hocam sylon seviliyor forumda ama inşallah kampanyası patlamaz da iyi şeyler gelir diye düşünüyorum ben
member
Activity: 462
Merit: 10
umarım patlamaz bu kampanya türklerde sylondan ötürü ilgi büyüktü herkese bol şans.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
valla hocam imza fiyatını düşürdükçe düşürmüşler, ben bir ara girsem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, pek bulaşılmaz

Bu tarz yorumları sıkça görüyorum kampanyalardan beklentiniz nedir inanın anlamış değilim, pump olur dump olur o işin farklı bir boyutu ama bir kampanyaya girdiğinde size kaç para ederinde token /coin vermeli?

Full mermberlar ilk girdiklerinde haftada 625 dolar alabiliyormuş, şimdi max 125 dolar ederinde token alabiliyor, sizce ne alınmalı bir imza kampanyasından?
Pages:
Jump to: