Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 39. (Read 34365 times)

member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
Jinbi imzasına girenler çıldırmak üzeredir diye düşünüyorum. İmza uzaması nedir arkada ya. Yapmışsın soft cap bak rahatına işini gör. Yatırımcını mutlu et.

bounty'nin uzatıldığına dair herhangi bir kaynak göremedim ben jinbi bounty başlığında birkaç gündür bounty bitti mi şeklinde bir çok soru gelmiş ama cevap yok onlar için. sanırım ICO hala devam ediyor.

Evet ico nun eylül e kadar uzadığı kesinleşmiş durumda, bounty konusu net değil. Bounty uzarsa insanlar o zaman çıldırır.
member
Activity: 336
Merit: 11
Jinbi imzasına girenler çıldırmak üzeredir diye düşünüyorum. İmza uzaması nedir arkada ya. Yapmışsın soft cap bak rahatına işini gör. Yatırımcını mutlu et.

bounty'nin uzatıldığına dair herhangi bir kaynak göremedim ben jinbi bounty başlığında birkaç gündür bounty bitti mi şeklinde bir çok soru gelmiş ama cevap yok onlar için. sanırım ICO hala devam ediyor.
member
Activity: 182
Merit: 10
Umarım bu imzaya girenler mağdur olmaz çoğunluğu Türk'tü imzaya girenlerin. Sylon'dan gelen bir bounty uzatıldı haberi yok fakat ico'su uzatilmiş. Bu da olumsuz etkiler dağitim vs gecikir. Her neyse umarım mağdur olmaz kimse.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
Bounty uzamasa bile bu yapılan doyumsuzluğu gösteriyor. Boğa sonrası hiçbir ico mükemmel bir başarı sağlamadı. Softcap yapan bir projeyi bu şekilde süründürmek olumsuz bir algıya neden oluyor. Toplanan para bu proje için yeterli bir miktardı. Tabi bu para gerçekten toplandıysa Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Kaynak varmı ? imzanın uzatıldığı falan nerede yazıyor ? Sylon herhangi bir açıklama yapmamış lütfen kalbimize indirmeyin evet ico uzamış ama imza ve bounty hakkında bir açıklama görmedim.
member
Activity: 238
Merit: 14
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
İcoyu uzattılar ama ben yine de para toplayabilecegini sanmıyorum. Bıraktığı imaj yatırımcılar arasında iyi bir durumda değil. Allah bountycilere sabır versin
full member
Activity: 602
Merit: 118
Telegram kanallarındaki açıklamalara göre Bounty bu hafta sona eriyor, yani ICO uzatılıyor, ama Bounty bitiyor. Burada bounty hunterlar için olumsuz gelişme, tokenların

dağıtılması, borsa falan gibi konular da doğal olarak Eylül'e ertelenmiş oldu, bu da baya tatsız bir gelişme tabi...

Ölümü gösterip sıtmaya razi edecekler anlaşılan. Buna da şükür en azından bounty biter . Zaten sylon gerek hazırlığı yaptım ettim deyinceye kadar Eylül ekimi buldurur. Daha decibels  ve realiste tokenlerde ses yok en az 3 ay geçti üstünden. Bu da geç olsun güç olmasın. Yarisini eth yarısi token olarak versinler yeterli.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Telegram kanallarındaki açıklamalara göre Bounty bu hafta sona eriyor, yani ICO uzatılıyor, ama Bounty bitiyor. Burada bounty hunterlar için olumsuz gelişme, tokenların

dağıtılması, borsa falan gibi konular da doğal olarak Eylül'e ertelenmiş oldu, bu da baya tatsız bir gelişme tabi...
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
valla kime ne kadar dağıtacak heralde hala belli değil, ben bazen iyi ki girmedim diyorum

Görünen o ki, kime ne kadar dağıtılacağı belli ama ico nun uzaması ve imza kampanyasının uzayıp uzamaması ile alakalı bir durum.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
valla kime ne kadar dağıtacak heralde hala belli değil, ben bazen iyi ki girmedim diyorum
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bu arada arkadaşlar, jinbi ana bounty konusuna, bounty'nin uzatılmamasına dönük mesajlar bırakırsanız, belki ICO sahipleri de bu mesajları dikkate alarak karar verebilirler. En azından çıkma şansımız olmalı, yeni kişiler alabilirler.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
scam konulu sayfayi bende okudum simdi: https://www.diebewertung.de/jinbi-token-ag-warnhinweis-der-schweizer-finanzmarktaufsicht/
ama burada scamdir veya dolandiricidir demiyor; eksik evrak, yanlis bilgi vs. gibi nedenlerden dolayi uyari niteligindedir diyor. ama tabii temkinli olmakta fayda var ki buradan tek bir kisinin bile - hele ki bu saatten sonra - jinbi token'e tek kurus yatirmayacagini düsünüyorum:)

sadece imzadan oradan buradan bedava gelen tokenlara bakiyorum; ico'lara bosu bosuna para gömmeyi birakali baya oldu benim:)
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
sylon gerekli açıklamayı kısa sürede yapacaktır bence biraz daha bekleyelim umarım scam çıkmazsa alırız payları
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
düşünmemeye çalışıyorum, çok gereksiz süresi uzatıldı, istiyorsan sen düşün, bizimle de paylaş Smiley) hele o sosyal medya bounty ler için koydukları resimler nedir, insan altından soğuyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Sylon ile iletişime geçen oldu mu? Uzayacak mı uzamayacak mı? Uzarsa çıkmayı düşünmeye başladım. Bu arada 12 milyon $ toplanan hesabı bilen var mı?

contract adresi verip tokenlerin direkt gonderimini saglamis olsalar bunu gorebilirdik de, malesef ekip core ya da seed ile urettikleri cuzdana ait adreslere yatirim alip site platformu uzerinde tokenlerin miktarini isliyor. boyle olunca da ne kadar yatirim topladigi ile ilgili veriye malesef erisebilmek mumkun degil.
yatirim yapmadim ama yatirim yapan varsa muhtemelen gonderdigi adresteki ether ler aynen duruyordur. herhangi bir hareket gormemistir.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
şu süreyi uzatan projelerden nefret ediyorum ya emek hırısızı hepsi. 5 6 ay imzasında kalıcaksın da 3 5 çerez parası vericek. sylon en azından imzadan çıkınca stakelerini korumaya alıyordu son durum nedir bilmiyorum ama

Hadi uzadı tamam da dk 1 gol 1 biri geldi bu proje scam diye bir kaç kaynak paylaştı, şaka gibi. Madem bu kaynak vardı kaç aydır neden paylaşmadın.
full member
Activity: 364
Merit: 102
şu süreyi uzatan projelerden nefret ediyorum ya emek hırısızı hepsi. 5 6 ay imzasında kalıcaksın da 3 5 çerez parası vericek. sylon en azından imzadan çıkınca stakelerini korumaya alıyordu son durum nedir bilmiyorum ama
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Sylon ile iletişime geçen oldu mu? Uzayacak mı uzamayacak mı? Uzarsa çıkmayı düşünmeye başladım. Bu arada 12 milyon $ toplanan hesabı bilen var mı?

Açık değildi adres o yüzden bilemiyorum kontrol edeyim tekrar, bu arada sylon a yazdım sürenin uzamasının olumsuz olduğunu ve söylentileri.
İnsanların çıkmasına izin verip, yeni katılımcıları kabul etmesini.

Edit: Bir çok coin kabul ediyorlar ve herkese farklı bir adres veriyorlar bu nedenle para yatırmadan ana hesabı bulamadım, ancak yatırım yapan biri txid verirse bir bakılır.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Pages:
Jump to: