Böyle giderse topladıkları tüm parayı bountye gerı verecekler. Bence bunlar ethereum olayından vazgecer gibi geliyor. Ayrıca nasıl yapacaklar ethereum + token mi tokenmi istediğimizi birde o yanı var tek tek soracaklarmı
Tek tek sormazlar herhalde. Eğer dedikleri gibi yarısını token yarisini eth olarak verecek olurlarsa elde edilen Stake miktarına göre yapabilirler. Tabi bu sadece bir tahmin. Yarısını eth olarak dagitmalari en büyük temennim doğrusu. Çünkü jinbitoken in borsaya girince dump yiyeceği aşikar...
Ödülün tamamını token olarak verip borsaya girdiğinde de ödülün yarısına denk gelen miktarda buy order korlarsa en güzel hareketi yapmış olurlar.
Bu şekilde bir direnç noktası oluşturup dump yeme durumu ortadan kaldırabilirler bence, bu benim düşüncem bakalım ekip ne yapacak?
Bu aslında baya mantıklı bir fikir ama uyacaklarını sanmıyorum. Buy back modelini illa ki yapıcaz demiyorlar, bunu yapabiliriz demişlerdi. Bence hedefledikleri kadar para toplayamadıkları için jinbi cinsinden herkese dağıtım yapacaklar. Umalım ki, orada da bir katakulli yapıp, miktarı azaltmasınlar, belki token ileride başarılı olur.