Pages:
Author

Topic: Jinbi signature kampanyası dusunceleriniz? - page 62. (Read 34365 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
öyle yada böyle 8000000 doları toplarlar yada "topladık" derler, bu durumda söz verdikleri tutarda token verirler.
Sonrasında prim yapıp yapamayacağını göreceğiz. gerçi geçen haftaki stake kesintisi olmasaydı iyiydi ama neyse.
member
Activity: 448
Merit: 33
5 milyon dolar topladılarsa süper. Ama piyasada bu kadar spekülasyon varken pek inanamıyorum. İnşallah dediğiniz gibi o kadar satışı yapmıştır.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Gördüğüm katılım çok fazla. Bir sürü imza denk geliyor. İnşallah kampanya iptal umarım İyi satış olur emekler boşa gitmez
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
pre-sale de 5300000 dolar net miş gibi gösteriyorlar, hiç mi küsurat olmaz, sizce de tuhaf değil mi bu durum.

Elle kasıtlı mı yazıldı acaba, ne dersiniz?

belki ethereum yatırımları kontrat üzerindendir diye platformda üyelik açıp bi bakayım dedim nafile.. rakamların manipule edilmiş olma ihtimali oldukça yüksek.
sr. member
pre-sale de 5300000 dolar net miş gibi gösteriyorlar, hiç mi küsurat olmaz, sizce de tuhaf değil mi bu durum.

Elle kasıtlı mı yazıldı acaba, ne dersiniz?
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
ön satış için gerçekten güzel miktar umarım kampanya iptal olmazda 3-5 birşey geçer elimizede rahatlarız biraz.
member
Activity: 462
Merit: 10
forumda en çok gözüme çarpan imza bu son zamanlarda milletede bir fud başlamış umarım patlamaz bountyside katılanların emekleri boşa gitmez.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bu kriz döneminde bu kadar kısa sürede toplanan para çok iyi. İmzadan çıkmayı bile düşünüyordum ama 8 milyon geçicek gibi, o yüzden kalmaya karar verdim. Ancak rakamı görenler de gelmeye başlayacaktır  Cheesy

Umarım iyi satış yaparlar da biz de güzel paralar kazanırız.
legendary
Activity: 2842
Merit: 1586
Ön satışta topladıkları miktar hiç fena değil. Softcape ulaşamaması gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
İki aydır kampanyada olan biri olarak en başından beri projeye güvenmiştim, ön satış sonrasında da güvenim arttı Smiley
hero member
Merit: 505
Ön satışta şu ana kadar 5.3 milyon dolar toplamışlar. Ana satış 4 gün sonra başlayacak. Şu an toplanan halini düşününce projenin başarılı olması ve vaat edilen miktarların ödenmesi muhtemel görünüyor. Rateler düşmüş olsa da mesajlarınızı tamamlamaya bakın.

Eğer bu bilgi doğru ise dediğiniz gibi projenin başarılı olma ihtimali yüksek, bu bilgiyi nerden aldınız kaynak belirtirmisiniz, bilgi için teşekkürler.

Kaynak kendi websitesi, herkes girip bakabilir. Siteye hiç bakmadınız mı? Gizli bir bilgi değil. Smiley

Pre-sale is live $ 5,300,000
60%

Main sale starts in: 004 Day(s) 19 Hour(s)  30 Minute(s)  06 Second(s)

https://jinbitoken.io/

Bilgi için teşekkürler hocam, geçen gün siteye mobil girdim ama göremedim 8m yi çok rahat toplayacaklarını düşünüyorum umarım proje iyi gider ekipten çok biz istiyoruz iyi gitmesini Smiley
member
Activity: 490
Merit: 10
Presale sürecinde bu sayıyı yakaladılarsa ana satışta güzel bir bonusla birlikte kampanya başarıya ulaşacaktır diye düşünüyorum. Kazancın düşürülmesi kötü olmuş ama şu kısır dönemde böyle bir kampanya zaten ilaç gibi geldi. Önümüzdeki haftalarda tüm postlarınızı doldurmaya çalışın.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Ön satışta şu ana kadar 5.3 milyon dolar toplamışlar. Ana satış 4 gün sonra başlayacak. Şu an toplanan halini düşününce projenin başarılı olması ve vaat edilen miktarların ödenmesi muhtemel görünüyor. Rateler düşmüş olsa da mesajlarınızı tamamlamaya bakın.

Eğer bu bilgi doğru ise dediğiniz gibi projenin başarılı olma ihtimali yüksek, bu bilgiyi nerden aldınız kaynak belirtirmisiniz, bilgi için teşekkürler.

Kaynak kendi websitesi, herkes girip bakabilir. Siteye hiç bakmadınız mı? Gizli bir bilgi değil. Smiley

Pre-sale is live $ 5,300,000
60%

Main sale starts in: 004 Day(s) 19 Hour(s)  30 Minute(s)  06 Second(s)

https://jinbitoken.io/
sr. member
hep türkler girmiş Cheesy en çok korktuğum şey başımageldi .yanlış anlamayın hepiniz kazanın ama.bu kadar çok katılımın olduğu bi proje eğer iyi bir yatırım alamazsa nasıl ödenecek bu bountyler. D:

Katılım sayısının bir önemi yok, ona göre ödül miktarını dengeliyorlar.
Gerekli yatırımı almazsa ödeme yapılmayacağı belirtilmişti, imzasında da değilsiniz neden korktuğunuzu anlamadım.
member
Activity: 462
Merit: 14
hep türkler girmiş Cheesy en çok korktuğum şey başımageldi .yanlış anlamayın hepiniz kazanın ama.bu kadar çok katılımın olduğu bi proje eğer iyi bir yatırım alamazsa nasıl ödenecek bu bountyler. D:
hero member
Merit: 505

legendary
sr. member
Merit: 254
Ödül miktarının düşürülmesiyle Signature cazibesini yitirdi, ortalama bir signature kampanyasına dönüştü Jinbi.

Burada önemli nokta bu haftaya kadar kazanılmış olanların orjinal miktara göre hesaplanması gerekir,

yoksa başından beri takip eden bunca insanı kandırmış olurlar, bu da profesyonelliğe yakışmaz...

Zaten ilk 7 haftanın sayılan stake üzerinden yapılacağını açıklamış. Bundan sonraki süreçte stakeler düşürülmüş olacak. Kim ne derse desin Sylon dürüst bir şekilde kampanya sürecini yürütüyor.
Toplanan parada sıkıntı olmazsa herkesi memnun edecektir.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Bir post tan bir haftanın içine etmiş sylon 30 dan fazla post vardı 14 saymış, özel mesaj attım bakalım ne yapacak.
8. haftayı alıp ilgilenmem daha bunlarla.

Çok kısa postlarınız var, onlar tabi ki sayılmayacak. 30 mesaj göremedim. 14'te kalması kötü olmuş ama kurallar açık. Doğru şekilde post atarsanız sayıyor.

Mesela bu post boşluklar hariç 140 karakter Smiley Google'a Karakter hesaplama yazıp ilgili sitelerde hesaplayıp post atabilirsiniz. En az seksen karakter olması lazım.
legendary
Bir post tan bir haftanın içine etmiş sylon 30 dan fazla post vardı 14 saymış, özel mesaj attım bakalım ne yapacak.
8. haftayı alıp ilgilenmem daha bunlarla.

Çok kısa postlarınız var, onlar tabi ki sayılmayacak. 30 mesaj göremedim. 14'te kalması kötü olmuş ama kurallar açık. Doğru şekilde post atarsanız sayıyor.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Çok Türk girmiş projeye çok . Cheesy
Pages:
Jump to: