Pages:
Author

Topic: Kada ste se počeli zanimati i baviti Bitcoinom? - page 6. (Read 7785 times)

hero member
Activity: 812
Merit: 587
Space Lord
da dolaze ženske ja bi išao na svaki meetup.

x1000000 Cheesy Cheesy Cheesy
hero member
Activity: 630
Merit: 500
Ne sjećam se kad sam čuo za bitcoin, ali sam pažnju obratio tek u kolovozu 2013. Tad sam mislio da ću moći brzo zaraditi na njemu. Sreća pa se nisam uspio registrirati na MtGox Cheesy Od početka prošle godine ga ozbiljno proučavam (proučio Satoshijev rad) i odlazim na meetupe.
nemoj se ljutit šta se ima tu proučavati i kakve koristi od meetup-ova osim kave.da dolaze ženske ja bi išao na svaki meetup.
Evropa i USA su izgubili kontrolu nad bitcoinom i kinezi sada vladaju s njim,a kineski ne znam. od 13 miljona BTC kinezi imaju 11 miljona. oni diktiraju  cijenu i tempo.
a šta se tiće Mtgoxa non stop njihov sud mi šalje razglednice a budale šalju mi ih na japanskom.iskidam i bacim u smeće.kojeg vraga mi stavljaju sol na ranu.iako sam ja povukao večinu BTC 5-6 dana prije zatvaranja.bilo mi je sumnjivo zašto toliko veliki spread između bitstampa i mtgoaxa.
full member
Activity: 205
Merit: 105
Ne sjećam se kad sam čuo za bitcoin, ali sam pažnju obratio tek u kolovozu 2013. Tad sam mislio da ću moći brzo zaraditi na njemu. Sreća pa se nisam uspio registrirati na MtGox Cheesy Od početka prošle godine ga ozbiljno proučavam (proučio Satoshijev rad) i odlazim na meetupe.
hero member
Sredinom 2010. mislim... Odmah sam poceo rudariti (rudarenje je u klijentu vec bilo upaljeno po defaultu).
onda si ti multimiljoner.sram me je reći ali ja sam 4 i naviše bloka izbrisao sa harddiska.ja se tješim da je bilo samo 4 bloka ali bilo ih je puno više.

Ja sam prodao preko 60k BTC od tada Cheesy Bilo je svega, po 10 centa, dolar, 100 dolara, 1000 dolara... Ne mogu rec da mi nije zao.
Sad prodajem samo za platit rezije, gorivo, novce za ducan... Studiram na fakultetu, i zelim ga zavrsit, a pozeljno i zaposlit se, nebitno o kolicini bitcoina koju posjedujem.
e sad je kasno.ja znam samo dvojicu u RH koji su postali miljoneri jedan iz Splita i jedan iz zagreba.prvi je prodao sve na 1000+$ a drugi na 700-800 $
svak je najveća budala ko nije prodao na 1000-1100$
sr. member
Activity: 560
Merit: 273
Kada ste se počeli zanimati i baviti Bitcoinom?

Na moju žalost, tek prije cca 6 mjeseci... Naravno, sa pojmom sam se susreo davno prije ali sam imao krivu sliku o svemu.
hero member
Space Lord
Sredinom 2010. mislim... Odmah sam poceo rudariti (rudarenje je u klijentu vec bilo upaljeno po defaultu).
onda si ti multimiljoner.sram me je reći ali ja sam 4 i naviše bloka izbrisao sa harddiska.ja se tješim da je bilo samo 4 bloka ali bilo ih je puno više.

Ja sam prodao preko 60k BTC od tada Cheesy Bilo je svega, po 10 centa, dolar, 100 dolara, 1000 dolara... Ne mogu rec da mi nije zao.
Sad prodajem samo za platit rezije, gorivo, novce za ducan... Studiram na fakultetu, i zelim ga zavrsit, a pozeljno i zaposlit se, nebitno o kolicini bitcoina koju posjedujem.
hero member
hero member
Space Lord
legendary
Activity: 2744
Merit: 1193
I don't believe in denial.

Na zalost ne kada su me studenti poceli ispitivati o Bitcoinu a ja im svaki put odgovarao da ne znam dovoljno o predmetu da odgovorim;

Nego tek kada je BTC probio US$ 1000,- ATH...  Undecided
member
Activity: 84
Merit: 10
Pages:
Jump to: