Pages:
Author

Topic: Keşfedilmemiş Bir Hazine ACHAİN (x5-10 potansiyeli) - page 2. (Read 908 times)

newbie
Activity: 294
Merit: 0
bence x5 ya da x10 yapmaz ama x2 yapabilir, yani 2 katına çıkabilir bu koin, hacimi az şu andai biraz hacimlenmesi gerekiyor.
member
Activity: 742
Merit: 19
Bilgiler güzel de iş yapar mı yapmaz mı orası belli değil.1500'e yakın altcoin var ve çoğu birbirine benzer projeler üretiyor.Hangisinin iş yapacağını yapmayacağını kestirmek zor.Bu işin en ince noktalarına kadar girip öğrenmeden de hangisi yürür hangisi durur bilmemiz zor olacak.Piyasa da genel mantık pazarlama ağı güzel olan coin yürüyor.Coin sattırıyor o strateji ile kendisini.Bundan sonra iş ekip ve projenin yürüyüp yürümemesi ile alakalı.Bu coininde pazarlaması yok gibi çoğu insan duymamış.Bundan sonra bu işi çözebilirlerse yürür anlattığınız bilgiler güzel.Bekleyip bakmak lazım.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Achain, Abtc'den sonra ikinci airdropunda toplam 300,000 BOS dağıtacak. Elinizde tuttuğunuz miktarla doğru orantılı dağıtılacak olan Bos'u almak için cüzdanınızı kilitlemeniz gerekecek. Yakında son duyuru yayınlanınca ayrıntılar kesinleşir.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bende yakın bir zamanda arkadaş vasıtasıyla tanıdım bu coin iyi bir yapıya sahip gibi olosada yinede yeni tanıdığım için öncelikle bir süre takipte kalıp gidişata göre karar vereceğim
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
bu güzel araştırma sonrası inceledim coini. fakat OKEX te yer alması bizim için sorun değil mi
Kucoinde mevcut bu coin
newbie
Activity: 94
bu güzel araştırma sonrası inceledim coini. fakat OKEX te yer alması bizim için sorun değil mi
jr. member
Achain ekibi işin tanıtım yönünü de ihmal etmiyor, sık sık avrupa ve amerikadaki blockchain seminerlerinde sunumlar yapıyor. Bu gayet olumlu bir şey. Kendilerini çin ile sınırlamadıkları sürece yükseliş kaçınılmaz. Ucuzken toplayın, zaman zaman kendi zincirlerinde çıkan yeni dappsları airdrop ile dağıtacaklar.
ben de ABTC forku için almıştım. Sonradan çok değerli bir coin olduğunu anladım. Tek sıkıntısı marketingdi. onu da yavaş yavaş çözmeye başladılar. birde Dapps ları ICO sunda ACT kullansa tadından yenmeyecek
full member
available supply 300 milyon total 1 milyar.

Aynı kulvardaki Eos'un fiyatına bakın hocam. Circulating Supply 629.507.246, total Supply
900.000.000 fiyat 14 dolar. https://coinmarketcap.com/currencies/eos/
member
Activity: 336
Merit: 13
available supply 300 milyon total 1 milyar.
full member
Achain ekibi işin tanıtım yönünü de ihmal etmiyor, sık sık avrupa ve amerikadaki blockchain seminerlerinde sunumlar yapıyor. Bu gayet olumlu bir şey. Kendilerini çin ile sınırlamadıkları sürece yükseliş kaçınılmaz. Ucuzken toplayın, zaman zaman kendi zincirlerinde çıkan yeni dappsları airdrop ile dağıtacaklar.
jr. member
Achain yavaş yavaş marketinge başladı eğer btc ani hareket yapmazsa kısa zamanda yukarı hareket bekliyorum. olur da btc ani çıkarsa dolar olarak da kayıp olmaz. 
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Achain dediğiniz şu kucoinde ACT olan değil mi? Fork olacak diye aldım fork sonrasında elimde kaldı fiyatı yarı yarıya düştü. Bu kadar değerli bir proje oldugunu bilmiyordum

ABCT almak için kucoindeki ACT adresinizi yazın diyor formda. Doğru mu bu? Bana saçma geldi o yüzden soruyorum

Bir de forktan alacağımız koinler nerede kaldı Kucoin hala vermedi
Ben fork bittikten sonra aldım. Kucoin açıklama yapana kadar Achain'den haberim yoktu açıkçası. Ben incelememi yaparken fork çoktan bitmiş ve haliyle dumplanmış. üstüne bir de Btc çakılınca iyice düştü fiyat. Bence alım için çok iyi yerler bu fiyatlar. Bu projenin tek eksikliği marketing ki şu anda ekip marketingin dibine vurmaya başladı. Miami BTC konfrensının hostluğunu Achain ekibi yaptı diye biliyorum ve orada sunum da yaptılar.
  Diğer sorunuza gelince formda Achain adresi veya Kcash adresi istiyor. Kcash achain altyapısı kullanan bir Dapp. yani Kucoinle bir ilgisi yok

Kcash ne oldugunu bilmediğim için Kucoin cüzdanı zannettim Smiley neyse öğrendim bilgisayara act cüzdanı kurdum ben de araştırıyorum bir yandan

tek anlamadıgım şey nasıl oluyor da btc forku dağıtıyor bunlar? forkları dağıtmalarını anlayamadım.

bir de madenciliği nasıl oluyor acaba. dpos diye birşey ama nasıl stake ediliyor kimse bilmiyor
newbie
Activity: 47
Hacım eline koluna bilgine sağlık uğraşlarına değer inşallah aslında kısa vadede şuan aradığım bir coin lazım ama o kadar güzel bir bilgi birikimini paylaşmışsın ki uzun vadede yatırım olarak bunada girebilirim biraz takip edip analizlerine güvenerek giricem umarım herkes bu işten ekmek yer , takibini sürdürücem seninde
jr. member
Daha dün Etherdelta'da baktım bu coine ama nedense aklıma yatmadı. Sitelerine girdikten sonra tamamen vazgeçtim ama arkadaş gayet güzel bir anlatım ve inceleme yapmış. Ellerine sağlık.
Bu coin Etherdelta'da satılmıyor acaba başka bir coinle mi karıştırdınız?
alım satım yapılabilen siteler için :https://coinmarketcap.com/currencies/achain/#markets
full member
Activity: 196
Merit: 100
Daha dün Etherdelta'da baktım bu coine ama nedense aklıma yatmadı. Sitelerine girdikten sonra tamamen vazgeçtim ama arkadaş gayet güzel bir anlatım ve inceleme yapmış. Ellerine sağlık.
jr. member
Achain dediğiniz şu kucoinde ACT olan değil mi? Fork olacak diye aldım fork sonrasında elimde kaldı fiyatı yarı yarıya düştü. Bu kadar değerli bir proje oldugunu bilmiyordum

ABCT almak için kucoindeki ACT adresinizi yazın diyor formda. Doğru mu bu? Bana saçma geldi o yüzden soruyorum

Bir de forktan alacağımız koinler nerede kaldı Kucoin hala vermedi
Ben fork bittikten sonra aldım. Kucoin açıklama yapana kadar Achain'den haberim yoktu açıkçası. Ben incelememi yaparken fork çoktan bitmiş ve haliyle dumplanmış. üstüne bir de Btc çakılınca iyice düştü fiyat. Bence alım için çok iyi yerler bu fiyatlar. Bu projenin tek eksikliği marketing ki şu anda ekip marketingin dibine vurmaya başladı. Miami BTC konfrensının hostluğunu Achain ekibi yaptı diye biliyorum ve orada sunum da yaptılar.
  Diğer sorunuza gelince formda Achain adresi veya Kcash adresi istiyor. Kcash achain altyapısı kullanan bir Dapp. yani Kucoinle bir ilgisi yok
jr. member
Ben bu projenin tutmayacağı düşüncesindeyim bence iş yapması tutması çok zor bu projenin o yüzden fazla ilgimi çekmedi ama sağolasın yinede
Projenin tutması zor derken? Achain zaten şuanda çalışan bir platform ve üzerinden çıkan 33 Dapp var. Ben emek harcayıp açıklama yapıyorum siz de biraz olsun açıklama yapın. Neden tutmaz? Ne yapması gerekir? Direkt gelip buraya tutması çok zor yazıp gitmek pek bir şey ifade etmiyor. Fiyat olarak artmayabilir ama blockchain'e katkısı yeter diye düşünüyorum. Her şeyi para olarak da görmeyip teknolojiye odaklanmamız lazım.
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
bir ara 1.3 dolarlara kadar fiyatlanmış ve geri çekilmiş dalgada. 69 cent gibi bir fiyatı var. şöyle bakınca biraz inceleyince bana eos u anımsattı ve eos un ne kadar yol aldığı gün yüzü gibi açık. aynı yolu izleyerek 10-15x fiyatlanabilir bu. değerlendirmek lazım.
member
Activity: 294
Merit: 11
işte böyle faydalı konulara bayılıyorum. şu ana kadar hiç duyamıştım achaini. paylaşımınız için teşekkürler. pundixi sorsanız herkes bilir ama achain deseniz vallahi kimse bir şey bilmez. artık bilgiye ulaşmakta zorlaştı bu kadar karmaşanın içinde.

Çok haklısınız. O kadar çok airdrop, ico var ki hangisi iyi hangisi kötü ve hangisi tutunacak artık tahmin etmekte zorlanıyoruz. Piyasaya yeni girip çok sağlam kadrolarla gelenler var ve kimileri tutmayacak diye düşünüyorum. Hepsi tüccar mantığı ile gelip paranın merkezden çıkması için değil tam tersi ripple gibi olması için uğraşıyorlar. Bu sistem bu şekilde devam ederse çöker.
full member
Uzun bir süredir fiyat ve proje açısından Asch ile birlikte ilgimi çeken bir coindir Achain. Kucoin sağolsun bu tarz coinleri ucuzdan almak için bize fırsat tanıdı. Alıp, atın bir kenara en geç bir yıl sonra nerelere geldiğine şaşıracaksınız.
Pages:
Jump to: