Pages:
Author

Topic: Keşfedilmemiş Bir Hazine ACHAİN (x5-10 potansiyeli) - page 3. (Read 908 times)

full member
Activity: 350
Merit: 102
işte böyle faydalı konulara bayılıyorum. şu ana kadar hiç duyamıştım achaini. paylaşımınız için teşekkürler. pundixi sorsanız herkes bilir ama achain deseniz vallahi kimse bir şey bilmez. artık bilgiye ulaşmakta zorlaştı bu kadar karmaşanın içinde.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
3000 btc ve rekor denebilecek bir sürede toplaması gerçekten dikkat çekici. sen yazmasan bu ABTC'den haberim olmayacaktı. Bountye katılacak arkadaşlar umarım coinleri götürür  Shocked
full member
Activity: 322
Merit: 100
Ben bu projenin tutmayacağı düşüncesindeyim bence iş yapması tutması çok zor bu projenin o yüzden fazla ilgimi çekmedi ama sağolasın yinede
newbie
Activity: 37
Bilgilendirme için teşekkürler . Fazlasıyla merak uyandırdı.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Achain dediğiniz şu kucoinde ACT olan değil mi? Fork olacak diye aldım fork sonrasında elimde kaldı fiyatı yarı yarıya düştü. Bu kadar değerli bir proje oldugunu bilmiyordum

ABCT almak için kucoindeki ACT adresinizi yazın diyor formda. Doğru mu bu? Bana saçma geldi o yüzden soruyorum

Bir de forktan alacağımız koinler nerede kaldı Kucoin hala vermedi
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
Ben iş yapacağını düşünmüyorum ama hayırlı olsun diyeyim, sonuçta blok zincir teknolojisine koyulan her tuğla, bir aşamadır.
Neden iş yapmayacağını düşünüyorsunuz? lütfen bilgilerinizi bizimle paylaşın ki hep beraber öğrenelim, yanlışlarımızı görelim.
newbie
Activity: 280
Ben iş yapacağını düşünmüyorum ama hayırlı olsun diyeyim, sonuçta blok zincir teknolojisine koyulan her tuğla, bir aşamadır.
jr. member
Activity: 115
Merit: 5
Gemstra - The Future of Social Selling
Açıklama için teşekkürler ama ben yeni biri olarak sorayım istiyorum ( cyrptoturkey isimli arkadaşta aynı zamanda sormuş ) "dapps" tam olarak nedir. Bilmeyenler için biraz açıklarmısınız ?

Dağınık uygulamalar (dapps)
Kendi işlemleri için smart contract’ları kullanan uygulamalar “distributed applications” veya “dapps” olarak adlandırılır. Bu dapp’ler için kullanıcı arayüzleri HTML,CSS,JS veya platforma özel arayüz geliştirme dilleri ile yazılabilir . Uygulamanın kendisi normal bir serverda yada IPFS gibi dağınık servislerde çalışabilir.
Achain blockchain ya da dapp bunlar gibi bir çok endüstri için en ideal çözüm olmakla beraber kullanım alanları sadece bunlar ile kısıtlı değildir:

Kayıt tutma sistemleri
Finans
Tedarik zincirleri
Emlak
Pazarlama

Achain Dapp'lere göz atmak için:https://www.achain.com/dapp.html

member
Activity: 364
Merit: 10
Oldukça güzel ve faydalı bir yazı olmuş. Achain hakkında açıkcası hiç bir fikrim yoktu ta ki bu yazıya kadar. Şimdi araştırma yapıp fırsatı kaçırmama zamanı.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Guzel projeye benziyor, ben de biraz alicam, tesekkurler bilgilendirme icin
member
Activity: 294
Merit: 11
Community güçlü ise hiçbir coin dipte kalmaz. Arkadaş güzel bir şeye değinmiş en az 2x yapar zaten bu coin. 1,2 $ yerine geri dönecektir.
newbie
Activity: 164
Ben de bir miktar aldım bilgilendirdiğin için teşekkürler
full member
Activity: 616
Merit: 108
İşte görmek istediğimiz konular güzel bir bilgilerdirme olmuş, takip etmekte fayda var. Bugün %30 yapmış.
newbie
Activity: 3
Güzel bir açıklama olmuş. Elinize emeğinize sağlık
newbie
Activity: 140
Açıklama için teşekkürler ama ben yeni biri olarak sorayım istiyorum ( cyrptoturkey isimli arkadaşta aynı zamanda sormuş ) "dapps" tam olarak nedir. Bilmeyenler için biraz açıklarmısınız ?
member
Activity: 275
Merit: 11
işin içinde çin varsa almak gerekiyor diye düşünüyorum. herifler fiyata projeye bakmadan bu ne lan diyip alıyorlar.
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Achain şu anda 0,6 dolar. 20 aralıkta borsalarda işlem görmeye başlamış fiyatı 0,4 dolar. Total supplyı yüksek 1 milyar. Piyasada 300 milyon dolaşımda. Kucoin dahil 11 borsada işlem görüyor. Her geçen gün hacim artmış. Güzel proje. Ne kadar katlar bilemem ama takipte yarar var. Paylaşım için teşekkürler.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Achain bu özelliklere sahipse şu an piyasada bulunan projeler arasında geleceği olan bir kriptopara görüntüsü veriyor. Sadece bu sebepten azda olsa yatırım yapılabilir. Yalnız x10 eder gibi konular söz konusuysa durum biraz karışık. Fiyatlar çokta projenin sağlamlığıyla doğru orantılı hareket etmiyor bir çok kriptoparada. Bilgilendirme için teşekkürler.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Potansiyeli çok yüksek gözüküyor . Şimdiye kadar niye iyi tanıtım yapamadılar ilginç .

Çok fazla dikkatimizi çekmeyen tokenler ağırlıklı olarak zaten iyi kazandırıyor . Belli başlı tokenlere bakmaktan yeni giren / girecek olanları es geçiyoruz . Benim de dikkatimi çekmemiş hiç birşekilde ..

Açıklamalar doğrultusunda biraz daha araştırma yapıp inceleyeceğim .
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Potansiyeli çok yüksek gözüküyor . Şimdiye kadar niye iyi tanıtım yapamadılar ilginç .
Pages:
Jump to: