Pages:
Author

Topic: ! Keşke Olmasaydı ama Dolar$ 7TL seviyesini bir anda aştı - page 2. (Read 508 times)

member
Activity: 588
Merit: 22
Şu an 6 dolar seviyelerine..Bu ekonomik krizde doların yükselmesi gayet normal.Daha üset seviyeleri bile test edebilir.Gönül isterki 1 lira olsun ancak o iş bitti.Artık dolar çift hanelere bile gelebilir malesef..Umarım bu kötü günlerden sağ salim çıkarız.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Her ne kadar 6 lira seviyelerine kadar gerilese de orayı sabitlemesi mümkün değil. Önümüzdeki günlerde tekrar yükselişe geçecektir. İstemiyorum böyle bir şey olmasın ama istesek de istemesek de olacak.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Olması gereken olandı zaten döviz kurlarında güncelleme seçim sonrasına kadar ertelenmişti. Amerika Kasım'da senato seçimleri bizde de Kasım'da yerel seçimler olana kadar dolar 7 -8 tl aralığında durur.
jr. member
Activity: 322
Müdehale edildi ve aşağı çekildi. Teknik boyutunu bilmiyorum fakat bu hamleleri yapmak için bu kadar beklemek zorunda mıydık ki.
member
Activity: 275
Merit: 11
doların bu yükselişlerinin ülkemize getirisi çok ama çok acı olacak daha yeni vergilendirmeler ve zamlar yansımadı ama yansıyınca kötü sonuçlar göreceğiz.
member
Activity: 294
7 ne ki daha da yükseleceğinden hiç şüphemiz yok ilerleyen günlerde sıçrayışlar devam edecek daha kötü günler geliyor.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Bir anda zıplıyor zaten kaç gündür. Psikolojik sınır denilen yerleri zorlanmadan bir anda geçti. Son 24 saatte duruldu ama umarım yeni çıkışı için soluklanmıyordur.
full member
Activity: 406
Merit: 189
bugünde  6.5 a geriledi,  bildiğin pump/dump coinine döndü. nereye gidecek nerden döncek ne zaman düşecek belli değil. tam kaos hakim acap can sıkıcı bir durum
Rdu
jr. member
Activity: 224
Türk Lirasının döviz karşısında bu kadar hızlı değer kaybetmesini aklım almıyor. Tamam bunu yanlış politikalar etkiliyor mutlaka ama bu kadar da yükselmez ki bunun altında başka birşey var ekonomik saldırı altında olduğumuz aşikar. Umarım bu yükseliş devam etmez
newbie
Activity: 72
Merit: 0
yıl sonu beklentileri 6 tl seviyesindeydi. aslında 7 tl de beklenmiyor değildi ama o kadar hızlı aştı ki 6tl yi göremeyenler oldu. bilmediğiniz bir şey söylemeyeceğim, bu hiç hayra alamet değil.
member
Activity: 350
Dolardaki dış kaynaklı spekülatif müdahaleler doları bir anda yükseltti ,bunda ekonomik istikrarsızlığımız dışa bağımlı para politikamız ve artan ithalat hacmimizde etkili oldu ,hükümetin bir kaç madde ile müdahelede bulunması ile biraz gevşeyen dolar tahminime göre buralarda 6.50 seviyelerinde kalacaktır.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
2 gündür yapılan adımlar ve açıklamalar ile bugün 6,42 kadar düştü ama arada yine çıkışlar devam ediyor. Nasıl düşürecekler bilmiyorum hayırlısıyla düzelmesini bekliyorum.
newbie
Activity: 168
faizlerde müthiş rakamlara geçilirse dolardaki ivme kırılabilir ama bu demek değil ki sonrasında mükemmel bir ekonomimiz olacak. asıl istedikleri bu bence. faizlerin aşırı yükselmesi ve devleti bir nevi haraca bağlamak.
newbie
Activity: 84
14 ağustos tarihinin yeni bir tehdit veya saçmalama olmazsa sakin geçeceğini düşünüyorum. dananın kuyruğu 15 ağustosta kopacak.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
benim aklıma ilk gelen şeylerden birisi de yurt dışında eğitimine devam edenler oluyor bu artışlardan sonra. bu devam ederse çoğu insan eğitimini yarıda bırakacak.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bu seviye doların tavan noktası bence elinde dolar olan arkadaşlar yavaştan ellerinden çıkarmalılar. Yakın zamanda 6 yı göreceğiz gibi duruyor.
full member
Activity: 434
Merit: 112
zıtlaşma devam ediyor. İki tarafta yakın zamanda geri adım atacak gibi görünmüyor. ABD zaten geri adım atmaz da bizimkiler de diklemeye giriyorlar olaya. Yakındır 10lira.
jr. member
Activity: 462
ne yazık ki bu artışların kısa vadede durmayacağı açık. üç beş twet ağustos çıkmadan doları çift hanelere çıkarabilir.
member
Activity: 448
Merit: 33
Yükseliş bir süre daha devam edebilir. Çünkü Abd de Türkiye'de şu dakikadan sonra geri adım atamaz. İpler iyice gerildi. Allah yar ve yardımcımız olsun.
member
Activity: 392
bu fiyatların piyasayı etkilemesi iki ayı bulacak. işte ekonomideki kıyameti bizler o zaman iliklerimize kadar hissedeceğiz.
Pages:
Jump to: