Pages:
Author

Topic: ! Keşke Olmasaydı ama Dolar$ 7TL seviyesini bir anda aştı - page 3. (Read 508 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Dolar gerçek seviyelerine yerleşiyor artık. Bu yaşanan olaylarda bu yükseliş hızını ışık hızına çıkardı. Eninde sonunda bu olayla karşılaşacaktık zaten biz.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
TCMB ipleri eline alirsa bu ralli durabilir ama dusus icin yapisal reformlar lazim. bu da eylulde aciklanacak bildigim kadari ile. dun aksam gece saatlerinde MB bir dizi onlemler almis ama belli ki piyasalara yeterli gelmiyor.
piyasa israrla faiz artirimi istiyor mb de israrla bu konuda karar almaktan uzak duruyor.

aldığı önlemler yine bankaların merkez bankasındaki teminatlarının bir kısmını daha piyasaya sürmeye yönelik. yakında teminatı falan boşverin bütün paranızı kullanabilirsiniz diyecekler.
faizi hala bir seçenek olarak görmüyorlar.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
TCMB ipleri eline alirsa bu ralli durabilir ama dusus icin yapisal reformlar lazim. bu da eylulde aciklanacak bildigim kadari ile. dun aksam gece saatlerinde MB bir dizi onlemler almis ama belli ki piyasalara yeterli gelmiyor.
piyasa israrla faiz artirimi istiyor mb de israrla bu konuda karar almaktan uzak duruyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
iranda sabit dolar kuru mu ne varmış. ama onları o kadar etkiliyor mu. tamam 1 dolar 14000 tümen falan. ama dolar türünden borç %0.5 falan. yani yüzde 1 bile değil. bizdeki oran devesa. yarım trilyon dolar hemen hemen. o nedenle dolar yükseliyor beni etkilemez böyle dünya yok.

iranda görünen bankaların uyguladığı kur var bir de karaborsaya düşen kur var. görünen kur bu şekilde ama karaborsa bir ara görünen kurun 5 katına kadar çıkmıştı.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
iranda sabit dolar kuru mu ne varmış. ama onları o kadar etkiliyor mu. tamam 1 dolar 14000 tümen falan. ama dolar türünden borç %0.5 falan. yani yüzde 1 bile değil. bizdeki oran devesa. yarım trilyon dolar hemen hemen. o nedenle dolar yükseliyor beni etkilemez böyle dünya yok.
member
Activity: 462
Merit: 10
Toparlanmaya dair en ufak bir emare görülmezken yükselmeye dair birçok sebep önümüzde duruyor.
Artık bu saatten sonra ABD'nin insafına kaldık bile diyebilirim sanırım üzülerek olacak ama  Undecided
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Cete girdim günlük karımı alıyorum dolar 10tl olursa emekli olurum artık Smiley Maasım dolar ile çünki bakarsanız 20 tl olur durum onu gösteriyor.

Hahaha , CET düşerken $ yükseliyor. Aynı hesaba çıkıyor.
member
Activity: 279
deli danalar gibi oraya buraya kaçan bir döviz oldu dolar artık durdurulamaz gibime geliyor ülke olarak çok sıkıntılı günler bizi bekliyor.
jr. member
Activity: 112
tayyip yaptı açıklamayı bir şok daha yaşadık. bu saatten sonra nasıl mücadele edeceğiz artık. Yakında ilaçtan, gözlüğe, yedek parçaya hatta berbere bile zam gelir.
member
Merit: 12
Acilen bir eyleme geçilmeli ve kendileri dahil tüm türkiye buna dahil edilmeli. Sadece halk ile bu işi bitirmeye çalışmazlar umarım. Bekleyip göreceğiz.
hero member
Activity: 1484
Merit: 726
Bankalardaki döviz hesaplarında, paralar TL'ye dönüştürülmeyecekmiş Bakan Albayrak açıklama yaptı. Daha kötüye gitmez umarım diyoruz ama aksiyon alınmadığı sürece daha kötüsünü yaşayacağız.
member
Activity: 308
Bankadaki paranızı çekip evde elde tutmanız garanti bir yöntem, yunanistan gibi bankalar nakit vermiyoruz diyebilirler, btc borsaları nispeten bankalara göre daha güvenli.Vaziyet kötü kollayın .ötü

bankadaki mevduatlar için asla el koyma durumu yokmuş. Tabi bankanın problemi olursa orası ayrı. Yine de her ihtimale karşı bankada para tutmak sakıncalı. Ne olacağına hiç belli olmaz.
jr. member
Activity: 434
Para birimimiz artık iyice yerlerde. Gerçekten birşeyler yapmaları gerekiyor ama damat planlarımız hazır demekle yetiniyor. Bu güne kadar neredeydi planlariniz acaba .
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Sabah küçük bir kıyamet kopacak sanki. Bakalım yaşamadan göremeyiz. Televizyonda denk geldi izledim açıklamalarınıda benim anlamadıgım durum ortada hala daha bu mittinglere katılan şak şakçılar neyin nesi. Gözünüz kör kulağınız sağır anladıkta hiç mi aklınız yok ?
jr. member
Activity: 140
Devlet c planı olarak bankalardaki $ larınızı otomatik tlye çevirecekmiş. Yakında blocke bile eder demedi demeyin ben bütün paramı çektim
jr. member
Activity: 126
sterlin bile bu kadar hızlı değer kazanmadı ama tl resmen eridi gitti kime neye yarıyor bilmem ama bize yaramadığı ap açık ortada biz resmen üvey evlat
jr. member
Activity: 140
Cete girdim günlük karımı alıyorum dolar 10tl olursa emekli olurum artık Smiley Maasım dolar ile çünki bakarsanız 20 tl olur durum onu gösteriyor.
member
Activity: 406
Merit: 14
Bakalım bu gidişat nereye doğru gidecek. Umarım 10 lira olmaz. Bu gidişle 10 lirayı da geçecek. Trump yönetimi iyice mafyalaştı. Bu şekilde devam ederse Çin, Rusya ve Avrupa Birliği de Trumpa yanıt verirse değil ülke krizi global kriz yaşanacak.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Bankadaki yatırım amaçlı paranızı borsada tutabilirsiniz, btc borsaları da nispeten güvenli. Sonuçta alım satım için karar verdiğinizde yada usdt ye geçmek istediğinizde faydası olacaktır.
member
Merit: 32
Offff çok kötü yahu şuan dolar 7,19 gösteriyor Cry Cry Eylül ayını görmeden 8 lirayı bulacak gibi duruyor Allah sonumuzu hayır etsin merkez bankasında müdahale edecek para kalmadı, özelleştirecek bir şey de kalmadı devletin elinde bu nakit açığı nasıl bulunacak merak konusu. İMF nin gelmesi kesin gibi Undecided
Pages:
Jump to: