Pages:
Author

Topic: İkinci El Araba Alırken Neye Dikkat Etmek Gerek? - page 2. (Read 242 times)

full member
Activity: 224
Merit: 100
Motorun sağlam olması ve elektronik sistemlerin çalışması çok önemli. Yaptığımız hataların en büyüğü dış iskelete bakmak. Arabada en ufak bir boya olduğunda aracı almaktan vazgeçiyoruz. Bu hataya düşülmemeli güvenilir ekspertize gösterilmeli arabalar ve öncelik motor ile elektronik sistemler olmalıdır.
member
Activity: 182
Merit: 20
imkanin varsa sifir araba al bom bok isler donen ikinci el piyasasina bulasma sabret iki sene daha para biriktir ama ikinci el araba alma gerekirse 2 sene kredi ode ama sikin rahat olsun kripto para piyasasindan daha buyuk sikis ikinci el arabada donuyorr illa alacagim diyorsan alacagin arabanin ikinci sahibi ol.
aynen dediğin gibi. imkan olsa direkt sıfır almak gerek ama şu fiyatlarla sıfır araç almak benim için zor. Ben de istemem pek ikinci el araç. En azından şimdi bir arç alıp bir süre para biriktirip sonra sıfır araca döneyim diyorum. Aracın kaçıncı sahibi olacağımı nasıl öğrenebilirim? Bilgin var mı?
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Yaz aylarında benim de bir araba alma planım var ama çok bilgi sahibi de olmadığımdan kaygılarım mevcut. Bilgisi olanlar aydınlatırsa ben de çok sevinirim
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
imkanin varsa sifir araba al bom bok isler donen ikinci el piyasasina bulasma sabret iki sene daha para biriktir ama ikinci el araba alma gerekirse 2 sene kredi ode ama sikin rahat olsun kripto para piyasasindan daha buyuk sikis ikinci el arabada donuyorr illa alacagim diyorsan alacagin arabanin ikinci sahibi ol.
member
Activity: 182
Merit: 20
İkinci el bir araç almayı düşünüyorum. Henüz marka model kararı vermedim. Yalnız bu işte de ciddi sahtekarlıklar varmış. Kilometresini düşürme, taksi çıkması araçların satılması, temizlik boyalı / az hasarlı vb. olarak tanıtılması gibi daha sayamadığım bir sürü aldatma şekli var. Alırsam ekspertiz yaptırırım zaten ama Sizin bu konuda yaşadığınız tecrübeler nelerdir? Bizim gibi çok anlamayanların bile baktığında görebileceği veya farkedebileceği hususlar nelerdir?
Bir de motor ve kaporta ekspertizi yaptırmak detaylı bilgi verir mi?
Pages:
Jump to: