Pages:
Author

Topic: Koineks Artık Thodex! - page 3. (Read 2024 times)

sr. member
Activity: 421
Merit: 263
July 30, 2020, 03:48:23 AM
koineks biraz fazla türk duruyordu, Thodex ismi ile sanırım biraz daha globalleşilmeye çalışılmış. Apple diye google diye şirket var, isime o kadar takmayın.

Globallestiler de, yabancilar hesaplarini halen onaylatamiyor, Nufus cuzdani istiyorlar  Grin

Para cekme limitinizi' yükselte bildinizmi acaba?

Yok, mesaj atmami falan istediler ama hic bir sekilde arayan soran, mesaj atan, mail atan vesaire olmadi.
Ancak 24 saat icinde sitenin 24s btc hacminden daha fazla miktarda BTC cekim islemi yaparsaniz seviye 4'e yukselebiliyorsunuz, o zaman limitleriniz artiyor.  Grin
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
July 15, 2020, 06:27:32 AM
koineks biraz fazla türk duruyordu, Thodex ismi ile sanırım biraz daha globalleşilmeye çalışılmış. Apple diye google diye şirket var, isime o kadar takmayın.

Globallestiler de, yabancilar hesaplarini halen onaylatamiyor, Nufus cuzdani istiyorlar  Grin

Para cekme limitinizi' yükselte bildinizmi acaba?
sr. member
July 11, 2020, 08:28:49 AM

full member
Activity: 208
Merit: 100
July 08, 2020, 07:37:34 AM
jr. member
Activity: 31
Merit: 1
July 08, 2020, 06:49:12 AM
Var zaten api  sayfası https://api.thodex.com/ Aktif olarak kullanıyorum

Tüm borsalarda API sayfaları herkese açık oluyor. Sizin sitede herkese açık yayın yapılan bir API sayfası göremedim. Üye olmak gerekiyor, orada da sadece işlem yapmak için api kurulabiliyor. Amaç sitenizdeki fiyat bilgilerini anlık olarak çekebilmek. Bahsettiğim şey diğer türk borsaları olan paribu ve btctürkte mevcut.

Şunun gibi:

https://docs.btcturk.com/
https://www.paribu.com/ticker
sr. member
Activity: 364
Merit: 304
July 07, 2020, 10:23:40 AM
Tüm borsalarda API sayfaları herkese açık oluyor. Sizin sitede herkese açık yayın yapılan bir API sayfası göremedim. Üye olmak gerekiyor, orada da sadece işlem yapmak için api kurulabiliyor. Amaç sitenizdeki fiyat bilgilerini anlık olarak çekebilmek. Bahsettiğim şey diğer türk borsaları olan paribu ve btctürkte mevcut.

Şunun gibi:

https://docs.btcturk.com/
https://www.paribu.com/ticker
sr. member
July 05, 2020, 09:27:44 AM
Sitenin gunluk hacmi 90 btc. Destek diyor ki seviye 4 onayli olmak icin gunde 100 btc cekim limitini doldurmaniz gerekiyor. Sinirden guluyorum artik.

Merhaba,
Konuyla ilgili olarak size yardımcı olabilmemiz için iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile iletmenizi rica edeceğiz.

Iletisim bilgilerini gostermelik mi istiyorsunuz? 5 gun oldu halen bir ses yok. Telefon numarami da yolluyorum simdi, arayabilirsiniz.
sr. member
June 30, 2020, 02:53:04 PM
Sitenin gunluk hacmi 90 btc. Destek diyor ki seviye 4 onayli olmak icin gunde 100 btc cekim limitini doldurmaniz gerekiyor. Sinirden guluyorum artik.

Merhaba,
Konuyla ilgili olarak size yardımcı olabilmemiz için iletişim bilgilerinizi özel mesaj ile iletmenizi rica edeceğiz.

Yolladim.
copper member
Activity: 35
Merit: 0
June 29, 2020, 06:42:59 AM
Minimum Para Yatırma Limiti Artık 10 TL!

Türkiye’nin ilk global kripto para borsası Thodex olarak sizler için çalışıyor ve sizlere yatırımlarınızda avantaj sağlayacak yenilikler sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Thodex’te minimum para yatırma limiti 10 TL’ye indirilmiştir. Havale, EFT ya da Papara fark etmeksizin Thodex hesabınıza minimum 10 TL olarak para yatırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanmış olduğunuz bankanızın internet veya mobil bankacılık uygulamasıyla Thodex’e Türk Lirası yatırma işlemi yapabilirsiniz.
copper member
June 29, 2020, 03:26:31 AM

Merhaba,
sr. member
June 22, 2020, 03:55:39 PM
sr. member
June 22, 2020, 09:48:34 AM
Isini duzgun yapanin hakkini vermek, fakat elestiriyi hakedeni de elestirmek lazim.

Thodex / Koineks teknik olarak guzel calisan bir borsa.
Duzenli kullandigim, yuksek hacim yaptigim bir borsa.

Fakat gelin gorun ki musteri temsilcileri, yani destek hatti gercekten amator gorunen, bir dedigi oteki dedigini tutmayan bir destek hatti.

Aylardir 4. Seviye onayi icin basvurup basvurup red ediliyorum. Bir kere aylik kalan TL cekim limitinizi goremiyorsunuz.
Ben al sat yapip TL cekip bu limiti 2 haftada dolduruyorum.
Bu yuzden ayin geri kalan 2 haftasi islem yapamiyorum cunku param takili kaliyor.

3 4 kere bu limiti doldurup, 4. Seviye onayi icin basvurdum, lakin 4. Seviye limitleri daha yuksek.
Her basvurumda bana donmeleri 3-5 hafta surdu.
Bu sure zarfinda kalan TL cekim limitimi goremedigim icin de param icerde kalmasin diye islem yapamadim.

Fakat gelin gorun ki 3 hafta sonra degerlendirmeye alan arkadaslar, "Aylik TL cekim limitini doldurmamissiniz, doldurunca basvurun" dediler.

Haydiiiii... Neyse yine doldurdum limiti, yine basvurdum, 4 5 hafta daha bekledim gene ayni cevap. Bu 3 kere oldu.

Gectigimiz Cuma gunu bu limiti gene doldurup basvurdum.
Bukez "Gecikmeler icin ozur dileriz, pazartesi gunu size donus yapilacak" dendi. Umutlandim.

Bugun gelen geri donus ne dese sevinirsiniz?
"Aylik CEKIM limitinizi doldurmamissiniz".
"Yahu nasil doldurmamisim? TL cekemiyorum" dedim.
Gelen cevap:
"Aylik KRIPTO PARA cekim limitini doldurmaniz gerekiyor".

Gulsem miiii, aglasam miiii..
THODEX'TE 2. SEVIYE ONAYLI UYELER ICIN AYLIK KRIPTO CEKIM LIMITI YOK.
Buyrun: https://www.thodex.com/tr/fees

Artik sinirlerim bozuldu gercekten. Destekle mesajlastikca elim ayagim titriyor. Afedersiniz fakat bu kadar aptalca birsey olabilir mi? Calistigi sirketin politikasindan ve kurallarindan bu kadar mi bi haber olur bir insan? Destek ekibinde Aysel teyze mi calisiyor? Kaynanam 70 yasinda, daha tutarli konusuyor bu destek ekibinden. Cildirttiniz beni gercekten.

Edit: Hah simdi bir cevap geldi. Gunluk 100btc cekim limitini doldurmadigim icin red edilmis mis. Yani zart zurt oraya buraya BTC gonderip, geri yukleyip gene gondersem, 10 btcyi 10 kere cevirsem 100 btc hacime ulasacagim ve o zaman seviye 4e yukselteceksiniz oyle mi?
Bunun mantigini bana aciklayacak bir babayigit var mi?

CEO Faruk Fatih Ozer'e LinkedIn'den yazdim. Twitter'da da bir flood yaptim. Paylasirsaniz sevinirim.
Gökhan Erdem İspirli (@tezcatcatl) Tweeted:
@farukfatihozer @Thodex Faruk bey, artik destek ekibiniz dalga mi geciyor anlamis degilim. Borsanizin yuksek hacimli bir 3. seviye uyesiyim. Seviye 4 basvurum 5. Kez red ediliyor.

https://twitter.com/tezcatcatl/status/1275040676695203841?s=20

Gökhan Bey,

Önceki mail içeriklerinde tarafınıza belirttiğimiz üzere aylık TL çekme limit işlemleri ve günlük bazda yapacağınız kripto para çekim işlemlerinizin limitlerini tamamlamanız durumunda 4. seviye onay başvurusu işlemleriniz değerlendirilebilmekte olduğunu bildirmek isteriz.

Hesap işlemlerinizi kontrolünü sağladığımızda günlük TL çekme ve aylık TL çekme işlemlerinizin limitlerini tamamladığınız görüntülenmektedir. Aylık TL çekme işlem limitinizin revize edilmesi için yetkililerimize bilgilendirme sağlanmıştır. Süreç hakkında tarafınıza olumlu veya olumsuz bir şekilde dönüş sağlanacaktır.

Hesabınızın inceleme sürecinde günlük gerçekleştirmiş olduğunuz kripto para çekme işlemlerinizin 3. seviye hesaplar için belirlenmiş olan 100 BTC değerinde kripto para transfer işlemi gerçekleştirmediğiniz görüntülenmektedir. Kullanıcı memnuniyeti adına 4. seviye üyelik talebinizin limit işlemleri göz önünde bulundurmayıp incelenmesi adına talepte bulunulmuştur. Süreç hakkında departmanımıza bilgilendirme sağlanması durumunda tarafınıza geri dönüş gerçekleştirilecektir. Bu süreçte beklemenizi rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Musteri memnuniyeti adina limit artirma talebimi iletmisler ya ayrica bana ozel.. Onu gecen 3 sefer de yapmislardi, hep red edildi.
copper member
May 28, 2020, 03:06:59 AM
Thodex Mobil Uygulaması App Store’da Yayında!

Değerli bitcointalk.org kullanıcıları,
Türkiye’den globale açılan ilk kripto para borsası Thodex’in iOS cihazlar için hazırladığı mobil uygulaması App Store’da kullanıma açılmıştır. iOS cihaz kullanıcıları https://apps.apple.com/tr/app/thodex-cryptocurrency-exchange/id1500585782 linki üzerinden uygulamayı iOS tabanlı mobil cihazına indirip anında kullanmaya başlayabilir.

Saygılarımızla
sr. member
May 07, 2020, 09:52:04 AM
Thodeks'e erise bilen var mi? Kisa bir bakim calismasi birkac dakikaya tekrar deneyin yaziyor ama birkac saattir bu sekilde.
newbie
Activity: 19
April 19, 2020, 03:45:33 AM
Yine ben, yine bir USDT cekim problemi.
USDT cekim islemim basarili gorunmesine ragmen halen TXID olusmadi. Takip linki calismiyor.
Bakalim bu sefer ne kadar bekleyecegiz..

Edit: Bu sefer 4 saat icinde cozuldu. Tesekkurler.
hocam yanlış anlamazsanız size bir şey sormak istiyorum:

bu borsa theodex adını aldıktan sonra sanırım forumda kullanan tek kişi sizsiniz ya da en çok sorun yaşayan kişi Grin
abi neden kullanıyorsunuz hala? arbitaj içinse eyvallah ama onun dışında bilindik eski borsalardan ne farkı var?

Hacmimi borsalara dagitmayi tercih ediyorum. Smiley
Pek bir farki yok acikcasi. Sadece islem oldugu zaman diger borsalara nazaran daha hizli oluyor.
Yani 2 btc satmak istiyorsam diger borsalarda 0.01 0.05 0.2 0.1 0.0845 diye giderken Thodexte zort diye 1.5 btc ardindan 0.5 btc gidiveriyor.

USDT cekim islemim basarili gorunmesine ragmen halen TXID olusmadi. Takip linki calismiyor.

Benimde başıma geldi 2 defa  birinde usdt leri gönderdim sizinki gibi durum vardı 4 saat boyunca bom boş hatalı bir TX ID
2. De  BParibudan Thodexe EOS aktardım eoslar borsaya geldi fakat cüzdanıma aktaramdılar 3 gün boyunca beklettiler.

Bir üçüncü olay ise borsada işlem yapamıyorum tamamen botların kontrolü altında.
Desteğe yazmama rağmen saf yerine koyup  bireyler kendi oluşturmakta diyor he canım öyle öyle.

THODEX de botlardan bulup al sat yapabiliyorsanız tebrik ederim.

O bot dedigin ben olabilirim yalniz. Smiley
Minimum 4-5 paritede yakaladım hocam heralde aynı yerde aynı zamanda bulunamayız. Mesele şu ki saat fark etmeksizin yani bu imkansız birşeydir.
sr. member
April 18, 2020, 09:24:23 AM

bu borsa theodex adını aldıktan sonra sanırım forumda kullanan tek kişi sizsiniz ya da en çok sorun yaşayan kişi Grin
abi neden kullanıyorsunuz hala? arbitaj içinse eyvallah ama onun dışında bilindik eski borsalardan ne farkı var?

Hacmimi borsalara dagitmayi tercih ediyorum. Smiley
Pek bir farki yok acikcasi. Sadece islem oldugu zaman diger borsalara nazaran daha hizli oluyor.
Yani 2 btc satmak istiyorsam diger borsalarda 0.01 0.05 0.2 0.1 0.0845 diye giderken Thodexte zort diye 1.5 btc ardindan 0.5 btc gidiveriyor.

Benimde başıma geldi 2 defa  birinde usdt leri gönderdim sizinki gibi durum vardı 4 saat boyunca bom boş hatalı bir TX ID
2. De  BParibudan Thodexe EOS aktardım eoslar borsaya geldi fakat cüzdanıma aktaramdılar 3 gün boyunca beklettiler.

Bir üçüncü olay ise borsada işlem yapamıyorum tamamen botların kontrolü altında.
Desteğe yazmama rağmen saf yerine koyup  bireyler kendi oluşturmakta diyor he canım öyle öyle.

O bot dedigin ben olabilirim yalniz. Smiley
newbie
Activity: 19
April 17, 2020, 01:03:17 AM

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 16, 2020, 10:05:57 AM

sr. member
April 16, 2020, 05:03:43 AM

jr. member
Activity: 33
Merit: 10
April 11, 2020, 10:25:53 AM
Türkiye’nin ilk global kripto para borsası Thodex
sevgili theodex her cümleye böyle başlamışsınız. ben hala ne işe yaradığını anlamadım. neyse, şu an için yurtdışından kaç kişinin borsanızı kullandığı hakkında bir veri paylaşmanız mümkün mü? global için ne gibi kampanyalar yapıyorsunuz? sadece türk twitter finolarına kampanya yaptırdığınızı hatırlıyorum.

Global olayı tam bir saçmalık, koineks.com domain'inin isim hakkını falan kaptırdılar herhalde Smiley

Site sürekli hata veriyor. Şu an yine çalışmıyor mesela. Herhalde ABD'li kullanıcılar fazla yüklendiler Smiley

Thodex'in tek iyi yanı Erkan Öz'e sponsor olması, gerisi şu ana kadar rezalet.
Pages:
Jump to: