Isini duzgun yapanin hakkini vermek, fakat elestiriyi hakedeni de elestirmek lazim.
Thodex / Koineks teknik olarak guzel calisan bir borsa.
Duzenli kullandigim, yuksek hacim yaptigim bir borsa.
Fakat gelin gorun ki musteri temsilcileri, yani destek hatti gercekten amator gorunen, bir dedigi oteki dedigini tutmayan bir destek hatti.
Aylardir 4. Seviye onayi icin basvurup basvurup red ediliyorum. Bir kere aylik kalan TL cekim limitinizi goremiyorsunuz.
Ben al sat yapip TL cekip bu limiti 2 haftada dolduruyorum.
Bu yuzden ayin geri kalan 2 haftasi islem yapamiyorum cunku param takili kaliyor.
3 4 kere bu limiti doldurup, 4. Seviye onayi icin basvurdum, lakin 4. Seviye limitleri daha yuksek.
Her basvurumda bana donmeleri 3-5 hafta surdu.
Bu sure zarfinda kalan TL cekim limitimi goremedigim icin de param icerde kalmasin diye islem yapamadim.
Fakat gelin gorun ki 3 hafta sonra degerlendirmeye alan arkadaslar, "Aylik TL cekim limitini doldurmamissiniz, doldurunca basvurun" dediler.
Haydiiiii... Neyse yine doldurdum limiti, yine basvurdum, 4 5 hafta daha bekledim gene ayni cevap. Bu 3 kere oldu.
Gectigimiz Cuma gunu bu limiti gene doldurup basvurdum.
Bukez "Gecikmeler icin ozur dileriz, pazartesi gunu size donus yapilacak" dendi. Umutlandim.
Bugun gelen geri donus ne dese sevinirsiniz?
"Aylik CEKIM limitinizi doldurmamissiniz".
"Yahu nasil doldurmamisim? TL cekemiyorum" dedim.
Gelen cevap:
"Aylik KRIPTO PARA cekim limitini doldurmaniz gerekiyor".
Gulsem miiii, aglasam miiii..
THODEX'TE 2. SEVIYE ONAYLI UYELER ICIN AYLIK KRIPTO CEKIM LIMITI
YOK.
Buyrun:
https://www.thodex.com/tr/feesArtik sinirlerim bozuldu gercekten. Destekle mesajlastikca elim ayagim titriyor. Afedersiniz fakat bu kadar aptalca birsey olabilir mi? Calistigi sirketin politikasindan ve kurallarindan bu kadar mi bi haber olur bir insan? Destek ekibinde Aysel teyze mi calisiyor? Kaynanam 70 yasinda, daha tutarli konusuyor bu destek ekibinden. Cildirttiniz beni gercekten.
Edit: Hah simdi bir cevap geldi. Gunluk 100btc cekim limitini doldurmadigim icin red edilmis mis. Yani zart zurt oraya buraya BTC gonderip, geri yukleyip gene gondersem, 10 btcyi 10 kere cevirsem 100 btc hacime ulasacagim ve o zaman seviye 4e yukselteceksiniz oyle mi?
Bunun mantigini bana aciklayacak bir babayigit var mi?
CEO Faruk Fatih Ozer'e LinkedIn'den yazdim. Twitter'da da bir flood yaptim. Paylasirsaniz sevinirim.
Gökhan Erdem İspirli (@tezcatcatl) Tweeted:
@farukfatihozer @Thodex Faruk bey, artik destek ekibiniz dalga mi geciyor anlamis degilim. Borsanizin yuksek hacimli bir 3. seviye uyesiyim. Seviye 4 basvurum 5. Kez red ediliyor.
https://twitter.com/tezcatcatl/status/1275040676695203841?s=20Gökhan Bey,
Önceki mail içeriklerinde tarafınıza belirttiğimiz üzere aylık TL çekme limit işlemleri ve günlük bazda yapacağınız kripto para çekim işlemlerinizin limitlerini tamamlamanız durumunda 4. seviye onay başvurusu işlemleriniz değerlendirilebilmekte olduğunu bildirmek isteriz.
Hesap işlemlerinizi kontrolünü sağladığımızda günlük TL çekme ve aylık TL çekme işlemlerinizin limitlerini tamamladığınız görüntülenmektedir. Aylık TL çekme işlem limitinizin revize edilmesi için yetkililerimize bilgilendirme sağlanmıştır. Süreç hakkında tarafınıza olumlu veya olumsuz bir şekilde dönüş sağlanacaktır.
Hesabınızın inceleme sürecinde günlük gerçekleştirmiş olduğunuz kripto para çekme işlemlerinizin 3. seviye hesaplar için belirlenmiş olan 100 BTC değerinde kripto para transfer işlemi gerçekleştirmediğiniz görüntülenmektedir. Kullanıcı memnuniyeti adına 4. seviye üyelik talebinizin limit işlemleri göz önünde bulundurmayıp incelenmesi adına talepte bulunulmuştur. Süreç hakkında departmanımıza bilgilendirme sağlanması durumunda tarafınıza geri dönüş gerçekleştirilecektir. Bu süreçte beklemenizi rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Musteri memnuniyeti adina limit artirma talebimi iletmisler ya ayrica bana ozel.. Onu gecen 3 sefer de yapmislardi, hep red edildi.