Pages:
Author

Topic: Koineks Artık Thodex! - page 5. (Read 2024 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
March 11, 2020, 04:30:41 AM
küresel çapta kelimesi bana pek mantıklı gelmiyor. zaten btc küresel çapta değilmi bir yabancı üye kalkıp küresel çapta kelimesi kullanmayan bir borsada işlem göremiyor mu?
copper member
Activity: 35
Merit: 0
March 11, 2020, 02:05:49 AM
Eklenen yenilikler ve eklenmesi planlananlar çok çok iyi. Belli ki uzun süredir planlanan epey şey varmış. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Şunu da sormadan geçemeyeceğim: Böyle bir isim değişikliğine neden ihtiyaç duyuldu acaba? Bilgilendirme kısmında detay göremedim bu konuda...

Bir marka yaratmak, bu markayı piyasada konumlandırmak, algılara hitap etmek ve bilinirliği yükseltmek oldukça zor bir süreçtir. Koineks'in tüm bunları başardıktan sonra isim değişikliğine gitmesini yadırgadım doğrusu. Yeniliklerini yine yapsaydı mevcut ismiyle; yeni bir marka gerekmezdi ki bunun için! Ayrıca yerli markalarda, yazıldığı gibi okunan isimler daha popülerdir. Bari o yapılsaydı. Bu haliyle aklıma dep meşhur B12-Vitamini markası olan Dodex geliyor.

Merhaba,

Öncelikle Thodex hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ederiz. Marka adı değişikliği yapmamızın iki ana nedeni bulunuyor. Bunlardan ilki, Koineks adı nedeniyle hem yazım hem de okunuş sebebiyle yurt dışındaki bazı borsalarla benzerlik göstermesi ve buna bağlı olarak ilgimiz olmadığı hâlde pek çok sorunla karşılaşmamız oldu. İkincisi ise Koineks bildiğiniz üzere yabancı kaynaklı bir birleşik sözcüğün Türkçe okunuşunun yazıma aynen yansıtılmasıyla oluşmuştur. Fakat Thodex ile birlikte global çapta hizmet veren bir bir kripto para borsası olacağımızdan ve yurt dışında çok sayıda kripto para yatırımcısına ulaşmayı hedeflediğimizden kurumsal kimliğimizi de uluslararası bir hâle getirmek istedik. Thodex adı ve logosu, genel olarak bu ihtiyaçlar doğrultusunda ortaya çıktı.

Thodex adına da zamanla yakınlık duymanızı, sunduğumuz yeniliklerden ve avantajlardan en kısa sürede yararlanmanızı umuyoruz.

Saygılarımızla
full member
Activity: 475
Merit: 127
March 11, 2020, 01:44:28 AM
Yeni tasarım güzel olmuş tebrikler. 7/24 Havale ile çekim hizmetini devreye alırsanız çok daha iyi olur.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
March 10, 2020, 09:56:47 AM
Eklenen yenilikler ve eklenmesi planlananlar çok çok iyi. Belli ki uzun süredir planlanan epey şey varmış. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Şunu da sormadan geçemeyeceğim: Böyle bir isim değişikliğine neden ihtiyaç duyuldu acaba? Bilgilendirme kısmında detay göremedim bu konuda...

Bir marka yaratmak, bu markayı piyasada konumlandırmak, algılara hitap etmek ve bilinirliği yükseltmek oldukça zor bir süreçtir. Koineks'in tüm bunları başardıktan sonra isim değişikliğine gitmesini yadırgadım doğrusu. Yeniliklerini yine yapsaydı mevcut ismiyle; yeni bir marka gerekmezdi ki bunun için! Ayrıca yerli markalarda, yazıldığı gibi okunan isimler daha popülerdir. Bari o yapılsaydı. Bu haliyle aklıma dep meşhur B12-Vitamini markası olan Dodex geliyor.
copper member
March 10, 2020, 07:26:18 AM
Thodex API Hizmeti Başladı!

Thodex API ile verilerinizi yöneterek birçok işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Thodex API ile ;
-   Alım -satım emri girebilir ve girdiğiniz emirleri iptal edebilirsiniz,
-   İşlem geçmişinizi görüntüleyebilirsiniz,
-   Market geçmişini görüntüleyebilirsiniz,
-   Marketlerin tümündeki açık emirleri listeleyebilirsiniz,
-   Bakiyelerinizi görüntüleyebilirsiniz,
-   Anlık kur bilgisine erişebilirsiniz.

Thodex API ile işlemlere başlayabilmek için üyeliğiniz ile giriş yaparak API sayfası üzerinden API Key secret oluşturabilirsiniz. API kullanmak için size özel oluşturulan API Key secret anahtarınızı güvenle saklamanız ve kimseyle paylaşmamanız önemle rica olunur. Thodex API ile saniyede maksimum 3 istek yapılabilmektedir.

Thodex ile ilgili gelişmeleri ve yenilikleri kaçırmamanız adına, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Thodex’e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

copper member
March 10, 2020, 07:23:07 AM
view-source:https://www.thodex.com/tr (harbi doğruymuş)

bu ne la lal alalala:))

global olmaktan bahsediyorlar ama sanırım sadece türkçe içerik kullanan twitter fenomenlerine reklam yaptırmışlar. alınan o lisans nedir bizim ne işimize yarayacak? bu konularla ilgili hiçbir bilgi yok. neden isim değişikliğine gidildiği hakkında da herhangi bir bilgi yok. thodex yöneticilerine tavsiyem buradan fazla bir şey beklemesinler. burası twitter gibi bir yer değil.

Merhaba, öncelikle olarak mevcut kullanıcılarımıza yönelik bilgilendirmeler yapılmaktadır.
Kullanıcılarımıza gönderdiğimiz mailing çalışmalarında isim değişikliği ve FinCen lisansı ile ilgili olarak detaylı bilgilendirmeler sağlanmıştır.

FinCen MSB lisansı kurumun dünya çapında hizmet vermesini sağlamaktadır. Thodex bu lisans ile Türkiye dışında birçok ülkeye hizmet verebilmektedir.
İsim değişikliği sebebimiz ise yaşadığımız bu değişim ve büyümeyi destekleyecek bir adım atarak, ülkemizde ve tüm dünyada kolaylıkla benimseneceğine inandığımız, yepyeni marka ismi ilerlemektir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Yani Kullancınız değilsek konularla ilgili bilgilendirme alamıyoruz ve buradan açıklama yapma ihtiyacı da hissetmiyosunuz. güzel kafalar güle güle kullanın.

Merhaba, duyurularımız düzenli olarak bitcointalk.org, web sitemiz ve diğer tüm iletişim kanallarımız üzerinden de paylaşılmaktadır. Bilgilerinize sunarız.
newbie
Activity: 25
March 09, 2020, 07:47:54 AM

global olmaktan bahsediyorlar ama sanırım sadece türkçe içerik kullanan twitter fenomenlerine reklam yaptırmışlar. alınan o lisans nedir bizim ne işimize yarayacak? bu konularla ilgili hiçbir bilgi yok. neden isim değişikliğine gidildiği hakkında da herhangi bir bilgi yok. thodex yöneticilerine tavsiyem buradan fazla bir şey beklemesinler. burası twitter gibi bir yer değil.

Merhaba, öncelikle olarak mevcut kullanıcılarımıza yönelik bilgilendirmeler yapılmaktadır.
Kullanıcılarımıza gönderdiğimiz mailing çalışmalarında isim değişikliği ve FinCen lisansı ile ilgili olarak detaylı bilgilendirmeler sağlanmıştır.

FinCen MSB lisansı kurumun dünya çapında hizmet vermesini sağlamaktadır. Thodex bu lisans ile Türkiye dışında birçok ülkeye hizmet verebilmektedir.
İsim değişikliği sebebimiz ise yaşadığımız bu değişim ve büyümeyi destekleyecek bir adım atarak, ülkemizde ve tüm dünyada kolaylıkla benimseneceğine inandığımız, yepyeni marka ismi ilerlemektir.

Yani Kullancınız değilsek konularla ilgili bilgilendirme alamıyoruz ve buradan açıklama yapma ihtiyacı da hissetmiyosunuz. güzel kafalar güle güle kullanın.
jr. member
Activity: 52
Merit: 4
March 09, 2020, 07:30:37 AM
Merhaba, sorularımdan en azından birine nihayet cevap vermişsiniz. Teşekkürler.

Bugün giriş yaptım. Üyelik sözleşmenizi güncellemişsiniz ve 3'e ayırmışsınız. Türk ve Diğer ülke vatandaşlarına yine Koineks olarak hizmet vermeye devam ediyorsunuz. E hani Fincen lisansıyla global hizmet verecektiniz? Kafam karıştı iyice.

Bi de Amerikan vatandaşları için yer alan sözleşmeyi yayınlamamışsınız. Bunu şunun için merak ediyorum. Çift vatandaşlığı olanlar ne yapacak? Koinekste hesap açtık vaktinde ama şimdi Thodex Amerika şirketinden hizmet almak istiyorsak ne yapacağız? Türkiye'de banka hesabı açarken özellikle soruyorlar Abd vatandaşı mısınız diye. Siz çifte vatandaşlara nasıl hizmet vereceksiniz? 2 ayrı üyelik mi açacağız yoksa birinden birini tercih etmek zorunda mı kalacağız? Geçiş yapabilecek miyiz? yığınla soru var kafamda...

Keşke buradaki şirketin de ünvanını değiştirseydiniz keşke. Kafa karışıklığı olacak. Orada Thodex burada Koineks. Thodex'ten hizmet alıp Koineks'ten fatura alacağız filan...
copper member
March 09, 2020, 07:05:40 AM

copper member
March 09, 2020, 06:59:08 AM
Türkiye’den Dünyaya Açılan İlk Kripto Para Borsası Thodex Sorunsuz Şekilde Hizmetinizde!

Kripto para alanında dünya çapında yatırım deneyimi sunacak Thodex’in hizmete açılışını duyurmanın heyecanını yaşıyoruz. Amerika Birleşik Devletleri’nden aldığımız FinCen MSB (Money Service Business) lisansı sayesinde, uzun ve yoğun bir çalışma döneminin ürünü olan Thodex’i hizmetinize sunuyoruz.

Mevcut üyelerimiz; giriş bilgileri, şifreleri, çift aşamalı güvenlik doğrulama (2FA) yöntemleri, kripto para yatırma adresleri ve diğer tüm bilgilerde herhangi bir değişiklik olmadan;  açık alım-satım emirleri ve mevcut bakiyeleri doğrudan aktarılmış olarak Thodex’i kullanmaya devam edebilirler.

Üyelik girişinde sizden hiçbir ek bilginin istenmediği Thodex’e giriş yaparken internet tarayıcınızdaki adresin thodex.com olduğundan emin olunuz ve bunun dışındaki bir adrese giriş yapmayınız. İnternet sitemize erişimde veya girişte herhangi bir sorun yaşamanız hâlinde [email protected] e-posta adresimiz ve diğer tüm iletişim kanallarımız üzerinden Thodex Müşteri Hizmetleri ekibimize, 7 gün 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz.

Thodex’te sizi neler bekliyor?

Thodex Affiliate Programı’na katılarak arkadaşlarınızı Thodex avantajlarıyla tanıştırabilir ve kârınızı artırabilirsiniz. Sadece Thodex’te bulabileceğiniz en düşük komisyon oranlarıyla daha yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Yatırımlarınızda Thodex’i tercih ederek kredi kartınızla kripto para alma avantajından yararlanabilirsiniz. Stop-loss özelliğiyle risk değerleri belirleyerek olası kaybınızı en aza indirebilir ve market order yoluyla zaman kazanırsınız. Kullanıcı deneyimi odaklı yenilenen Thodex internet sitesi ara yüzüyle yatırımlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

Tüm gelişmeleri, yenilikleri ve yorumları Thodex sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Twitter @ thodexofficial
Instagram @ thodexofficial
Facebook @ thodexofficial

Bize duyduğunuz güven ve göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

https://www.thodex.com/

[/quote]
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 08, 2020, 03:39:35 AM

newbie
Activity: 25
March 07, 2020, 05:51:38 PM
https://i.hizliresim.com/YVzOhJ.png Bu resimden her şey belli oluyor. Smiley

Not: Satır no 116

https://i.hizliresim.com/Qmx93D.jpg

Alert Sisteminin devreye sokulmuş hali:D
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
March 07, 2020, 05:10:47 PM
Bu resimden her şey belli oluyor. Smiley

hahahahahaha mobilde görüp gerçek mi diye pcden kontrol etmek için geldim. gerçekmiş Grin
full member
Activity: 158
Merit: 102
March 07, 2020, 04:59:11 PM
Bazen sayfayı yayınladığımda veriler boş geliyor: https://ibb.co/X70GTP4
Diğer sorun ise BTC TL marketinde işlem geçmişine en üstteki satır sayfa açılışında geliyor, market menüden tıklayınca gidiyor: https://ibb.co/JQxCG4Y
newbie
Activity: 2
March 07, 2020, 04:59:03 PM
https://i.hizliresim.com/YVzOhJ.png Bu resimden her şey belli oluyor. Smiley

newbie
Activity: 28
March 07, 2020, 02:33:54 PM
Keşke biraz daha geliştirip öyle duyurular yapıp yayına alsaydınız. En çok beklediğim API erişimi gelmiş ama çalışmıyor malesef. Ne doküman var nede secret keyi görebiliyoruz. Markette tam fırsat buluyorum alış veya satış yapacağım bakıyorum oturum düşmüş fırsat elden kaçmış. Tarayıcı kapanana kadar oturum düşmemesi gerekiyor, bu çok büyük bir eksik bence. Eski alış satış verileri kısmen var, çoğunu göremedim. Daha profesyonel birşeyler bekliyordum, beklentiyi yüksek tutmuşum Sad
copper member
March 06, 2020, 08:44:38 AM
Merhaba,

Thodex'in sahip olduğu FinCen MSB lisansı sayesinde, üyelerimiz yurt dışındaki kripto para yatırımcılarıyla aynı piyasa ortamında bir araya geleceklerdir. Daha geniş bir pazarda işlem yapacak kullanıcılarımız, global bir platform aracılığıyla dünya çapında yatırım deneyimi elde edeceklerdir.

Saygılarımızla
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
March 05, 2020, 04:18:19 PM
Thodex yurtdışındaki kullanıcılara da açılacak mı acaba? Gördüğüm kadarıyla tüm kanallar türkçe dilini kullanıyor o yüzden anlam veremedim.

Merhaba,

Evet, Thodex global bir kripto para borsası olarak, yurt dışındaki kullanıcılara da hizmet verecektir ve hizmete başlayacağı günden itibaren internet sitesinde dil seçeneği bulunacaktır. Zaman içinde bu seçeneklerin sayısını daha da artıracağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

Umarım global olabilirsiniz, bizden birilerinin başarabildiğini görmek bu forumdaki her kullanıcıyı çok mutlu eder ama başarıya sadece eleştirilerden doğru sonuçları çıkararak ulaşabileceğinizi düşünüyorum. Kullanıcıdan direk gerçek geri bildirim alıyorsunuz burada o yüzden es geçmeyin.

Borsa açıldığında borsayla ilgili fikirlerimi de yazacağım ama es geçmemem gereken noktalar var.

1- Forumda fake hesaplarla yapacağınız her işlem sizi sadece basit dolandırıcılar olarak görmemize sebep olur.
2- Twitter eşrafından zaten herkes yılmış durumda tanıtım için yanlış hamle.
3- Lisansın bize ne gibi faydalar sağlayacağı sorulmuş ancak yanıtlamamışsınız.
copper member
March 05, 2020, 05:38:35 AM
Thodex yurtdışındaki kullanıcılara da açılacak mı acaba? Gördüğüm kadarıyla tüm kanallar türkçe dilini kullanıyor o yüzden anlam veremedim.

Merhaba,

Evet, Thodex global bir kripto para borsası olarak, yurt dışındaki kullanıcılara da hizmet verecektir ve hizmete başlayacağı günden itibaren internet sitesinde dil seçeneği bulunacaktır. Zaman içinde bu seçeneklerin sayısını daha da artıracağımızı belirtmek isteriz.

Saygılarımızla
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
March 05, 2020, 04:11:07 AM
allah askına twitterda su fenolara reklam vermeyi kesin. midem bulandı. adamlar hergun thodex övüyor. bu kadar övülme müşteri cekmez goturur.
Pages:
Jump to: