Pages:
Author

Topic: Köprüden Önceki Son Çıkış Olabilir! - page 2. (Read 566 times)

member
Activity: 434
Merit: 14
Birisi geçen seneki bir grafikle karşılaştırıp büyük yükseliş başlıyor diyor, birisi başka bir grafikle örtüştürmeye çalışıp düşüş geliyor diyor Smiley Grafikmiş,çizgilermiş,kırılma noktalarıymış anlamam ama bilinen bir şey var bu piyasa her sene sonuna yaklaştığında yükseliyor.
member
Activity: 448
Merit: 14
eğer böyle birşey olursa hepimize geçmiş olsun.1 2 yıl toparlaması sürebilir o zaman çok canlar yanar arkadaşlar çok.Akrabasına kredi çektirtip 19bin dolardan bitcoin alanlar 4 katını bu düşüşte alabilirdi.valla çok değişik bir piyasa umarım böyle bir grafik gerçekleşmez.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
evet evet son çıkış olabilir yok yok btc 4k düşeccek olurmu canım btc batacak yok yahu olurmu oyle sey btc 1 dolar olacak btc 1milyon tablolar aynı düşecek ya arkadaşım btc kadar taş düşsün kafanıza....

Burada herkes fikrini paylaşıyor. Gördüğü ya da analiz ettiği bilgiler doğrultusunda, neyin yararlı olabileceğine dair inancını ortaya koyuyor. Böyle bir tepki verecekseniz foruma ya da bu tür konulara girmeyebilirsiniz. 1 dolar olması da 1 milyon dolar olması da buradaki herkesi ilgilendiriyor.
jr. member
Activity: 134
Merit: 1
evet evet son çıkış olabilir yok yok btc 4k düşeccek olurmu canım btc batacak yok yahu olurmu oyle sey btc 1 dolar olacak btc 1milyon tablolar aynı düşecek ya arkadaşım btc kadar taş düşsün kafanıza....
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Döngü ve benzerliklerin bir çok yerde bahsi geçiyor, şaşırtıcı derecede benzer takvimler yaşanıyor ama her zaman aynı şey mi olacak demekte sağlıklı değil, yatırımları zarar vermeyecek şekilde oranlamak en iyisi olacak.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
ETF sonucu ne olacak hepimiz için belirsiz, yaşanacak son yükselişleri bazı altcoinlerim için çıkış fırsatı olarak değerlendirmeye çalışacağım, sonrasında piyasa ileriye devam ederse de bir şey kaçırmış olmak uygun bir yerden girerim tekrardan.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bırakın şu grafiklere bakarak yorum yapmayı bu sene her şeyin çöp olduğu bir sen oldu bütün tahminler ön görüler hep yanlış çıktı ve çıkmaya da devam ediyor.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
Sec sırasıyla bütün etfleri red edecek ve bitcoin okyanusun derinlerine doğru batacak diye düşünüyorum. artık oralarda balinalaramı rastlarız yoksa okyanusun dibinemi gömülürüz bilmiyorum.
newbie
Activity: 217
Merit: 0
çok çılgın bir yükseliş olmayacak ama en azından ileriye gidiyoruz diyeceğiz.o yüzden son çıkışlık bir durum göremiyorum.ama sevindirici tabi.
member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Son sekiz aya bakarsan o grafiğin aynısını yaşadık 19k lardan 6k lara kadar düşüş süreci oldu. Neyseki artık yavaş yavaş toparlanıyor piyasa umarım bu şekilde devam edilir.
member
Activity: 266
Geçmiş grafiklere bakarak btc nin yönünü tayin etmek çok gerçekçi bir yaklaşım değil burada ne grafikler paylaşıldı hiç biri doğru çıkmadı. o yüzden çok ciddiye almadan grafiksiz de kalmadan yola devam.
member
Activity: 448
Bitcoinde fiyat yükselmesi başlayoncsa her gün bir kaç altkoine yükseltme veriyorlar ,buda bize kripto piyasanın 1-2 ay içersinde boğa piyasasına giriş sinyali olabilir.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
G20 de etf kararı bi çıksın o zaman görücem bu felaket tellallığı yapanları adam yükseldiğindede düştüğündede aynı kafada batacak batacak çıktığına bakma batacak düşüyor bak ben demiştim batacak ya bi yürüyün gidin
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Dilerim olur. Elde dolar ile beklemedeyim. 5000 dolar altından kademeli alış yaparak bir sonraki boğayı beklemeye bağlayacağım.
Dostum ETF kararına kadar o seviyelere düşmesi ancak büyük bir olumsuzluk ile olur. ETF olumlu karar verirse zaten o seviyeler hayal, ancak ETF olumsuz karar verirse belki 5k USD'leri görürüz. Ancak bana sorarsan ihtimal düşük.
newbie
Activity: 182
yalnız o grafiğin devam eden kısmında uzun süre çok küçük yükseliş ivmesi ile aşağı yukarı dalgalanma var. Yani 200 dolar yükselmiş ise bunu bir, iki ay içinde yapmış. Bunda da benzer durum yaşanabilir mi acaba.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Geçmiş yıllarda ki grafiği alıp şimdiki durumla karşılaştırmak doğru değil çünkü piyasa aynı piyasa değil o zaman olan olaylar aynı olaylar değil benim şahsi düşüncem nasıl 6300 lerden bir anda 7600 lere çıktıysak yarın bu rakamlardan 10 000 15 000 dolar seviyelerine hızlı tırmanacağız kıyıda köşede parası olanlar için iyi bir fırsat var gibi görünüyor .
newbie
Activity: 84
o zaman olan olayların onda biri var mı? düşünün biraz. çok hızlı çıktı düzeltmesi sert oldu geri eskiyi geçecektir rahat olun.
newbie
Activity: 48
lan ne zaman girsem bir işe hep düğşüğüne denk geliyorum 19k zararım oldu alen de devam ya herro ya merro
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Birkaç yıl önceki grafiğe benzedi diye aynı sonuçlar olacağını düşünmüyorum ben. Düşüş olabilir buna bir şey diyemem ama 4 yıl önce oldu diye olacak diye bir şey yok. Grafiklere aldanmayın.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Bitcoin 8k dolar seviyesine geldiğinde belki son yukselişte 12k lardan alan biri reelize edebilir yani piyasayı terkedebilir son 6 ayda çok ciddi silkelemeler oldu
Pages:
Jump to: