Pages:
Author

Topic: Köprüden Önceki Son Çıkış Olabilir! - page 4. (Read 566 times)

full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Kaybedecek bir şeyimiz kalmadı artık. Elimizdeki kripto para birimleri ile umutla yarınları bekleyeceğiz ve her şeyin en hayırlısını dileyeceğiz  Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
 Yıl sonunda(2019 başına) kadar 2k lara en az 1 kere iğne atmasını bekliyorum.Boğa hayallerine kapılıp ayılara yem olmayın.En az 1 sene btc sürünecektir sonra kademeli artar,2020 sonu 2021 de Ath gelir.Kısa vadede 8200-8300 sonra 4.8-5.2k ya düşüş bekliyorum.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
Kripto paralar uzunca yıllar iyi paralar kazandırdı. Kazananlar  çok fazlaydı ve kâr oranları da olabildiğince yüksekti. Şimdi ise bir silkelenme kendine gelme dönemi yaşıyor. Bu dönemde ciddi iniş çıkışlar yapamadı. 6 ay içinde 3 kere kendi fiyatını 2 ye katladı o kadar. Bu durumdan istifade edenler zorlu seneyi olabildiğince kârlı tamamladı. Grafiklerdeki benzerlikler sonucu geleceğinin de aynı olacağını düşünenler alım yapıp beklemeye başladı artık. Ben o kadar çok inanmıyorum ama olmaihtimali de yüksek açıkçası
newbie
Activity: 70
Fazla bir yokuş çıkıldı mı sizce ? Yani bence büyük bir vurgun sonrası yeterince sakin kalmadı daha, yine şüphesiz vurgunu olacağına herkesin güveni tam ama şuanki değerleri bile oldukça sağlam bence. 2 hafta arayla cok ciddi değişiklikler yaşadık hepimiz.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
ya destekliyelim destekliyelim ama ayı bizi perişan etti Cheesy elde daha sert düşüş için para var onuda son artışın verdiği gazla yatırmamak için zor tutuyorum bakalım ne olacak  Smiley Wink Huh
newbie
Activity: 56
En içten dileklerimle buna inanıyorum, iyi güzel hoş diyorsunuz ama yakın zamanda herkesin çok ciddi beklentiler içerisinde olduğunu hepimiz biliyoruza, sabırların sınandığı bir süreçteyiz. O yüzden köprüyü çıkarken desteklensek herkes için daha refah bir ortam oluşacak.. Ama Her yükselişte bir darbe yer oldu bu iş
newbie
Activity: 168
Dilerim olur. Elde dolar ile beklemedeyim. 5000 dolar altından kademeli alış yaparak bir sonraki boğayı beklemeye bağlayacağım.

bilgili insanlar işte böyle düşüşlerden kazançlı olarak çıktılar. Tecrübe ve bilgi her alanda kendisini gösteriyor.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Dilerim olur. Elde dolar ile beklemedeyim. 5000 dolar altından kademeli alış yaparak bir sonraki boğayı beklemeye bağlayacağım.
member
Activity: 672
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
Yinemi felaket senaryosu başlıga bakıp ve içeriğe bakarak bunu yazıyorum düşüşe geçince felaket tellallıgını anlarım fakat çıkışa geçince de aynı şey ne istiyorsunuz ne bekliyorsunuz btc 1$ a mı düşsün bunumu bekliyorsunuz anlamıyorum anlayamayacağım
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bu senaryonun gerçekleşme ihtimali çok büyük gözüküyor ,belli bir müddet kripto piyasasına ara vermek dışardantakip etmek en mantıklı iş olacak sanırım.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
2018 süreci 2014 e göre daha hızlı işliyor, 2014 deki işaretlediğim yer ath den sonraki 12. aya denk geliyorken, 2018 deki ath den sonraki 7. aya denk geliyor.

yani 2014'e göre bir ay sonra 150$ gelecek bunu 2018'e uyarlarsak 3500,4500$ civarladıdır bana göre.. çok az bir süre daha bekleyip neler olacağını göreceğiz..
member
Activity: 224
Merit: 10
Ben aynı senaryo olmasından korkuyorum. Şu anda da bedelli durumu olduğu için bir kısmını dolara geçmeyi düşünüyorum ki takvim açıklandığı zaman banka banka dolaşmayayım. Az olsun kesin benim olsun.
newbie
Activity: 238
UMarım olmaz zaten 2018 yılı kripto piyasası bizi duman etti ,bundan sonraki süreçte bir düşüş furyası daha geiirse piyasa 2 yıl kendine gelemez ,riskleri azaltmakta fayda var.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Bende bundan korkuyorum işte. 45 dolardan 1100 dolarlara kadar çıkmıştı sonra devamlı düşüş yaşandı ve kendisini uzun zaman toplayamadı.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
2014-2018 süreç benzerliği aynen devam ediyor dikkat edin saygılar.

Pages:
Jump to: