Pages:
Author

Topic: kötü enerji nazar - page 3. (Read 2438 times)

member
Activity: 139
Merit: 10
December 09, 2017, 08:29:19 AM
Bence nazar negatif düşünceli insanlara maruz kalınca insanda oluşan negatiflik durumu olabilir.Bazı insanlar var mesela denk gelmişsinizdir.Sanki hayat enerjinizi emiyolar gibi olur.
member
Activity: 116
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
December 09, 2017, 07:12:41 AM
Kotu enerjı bence ınsanların pısıkolojık durumlarıyla alakalı bır olgu.   evde. ıste. yasanan olumsuzluklar ınsanları boyle dusunmeye  ıter. Nazar ınancımızda var  Halk arasında goz degmesı olarak gecer. nazarı yada negatıf enerjıyı  Felak ve Nas surelerı nın ounması tafsıye edılır.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
December 09, 2017, 06:43:42 AM
Nazara inanırım hep nazarım değer çünkü 😁ama kötü olarak düşünme o an gözün takılır yada bir şeyi çok seversin çat diye kırılır elinde kalır yada bir bebeği seveyim drrwin hemen ağlamaya başlar 😂komik bir durum bence
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
December 09, 2017, 06:41:25 AM
Ben nazara inanırımda büyüye hic inanmam ve Nazar dinimizde var

Hem nazara hemde büyüye inanıyorum hocam.Ha eskiden büyüye inanmazdım saçma derdim ama bikaç yakınımın başına gelince ve sürece canlı canlı tanık olunca fikrim değişti.Umarım hiçbiriniz yaşamazsınız böyle şeyleri
member
Activity: 111
TEND, TOKENISING LUXURY ASSETS
December 09, 2017, 06:35:30 AM
Kotu enerjı   yanı negatif enerji var bır ortamda bazı olumsuzluklar terslıkler varsa orda negatıf enerjı var demektır. bundan kurtulmanın yolu  pozıtıf dusuncelerle ortamı guzellestırmek yumusatmak gerekır.Nazar da bır tur negatıf enerjıdır.
member
Activity: 336
Merit: 11
December 09, 2017, 05:19:25 AM
Ikisininde varligina inanmiyorum. Insanin kendi icinde hersey kotu enerjiymis nazarmis yok bole seyler inanmayin.
member
Activity: 322
Merit: 14
December 02, 2017, 11:11:49 AM
nazar farklı bir durum dinde nazar duasi diye bi dua olduğuna göre kötü enerjiye göre böyle birşeyin olabiliritesi daha yüksek.  Grin
newbie
Activity: 42
December 01, 2017, 09:15:05 PM
Ben asla inanmam böyle şeylere, kötü bişeyler düşünmek nedendir bunu da anlayamam ki. Kişinin kendisine hiçbir şey katmadığı hatta tam tersine kişiden bişeyler götüren saçma sapan gereksiz bir algı nazar ve benzerler düşünceler.
full member
Activity: 406
Merit: 102
December 01, 2017, 03:51:27 PM
Ben nazara inanırımda büyüye hic inanmam ve Nazar dinimizde var
full member
Activity: 457
Merit: 101
December 01, 2017, 03:31:10 PM
Nazar enerji meselesidir. Olumlu düşünmek, başkası hakkında kötü düşünmemek, art niyetli olmamak, durumunuz varsa sadaka vermek, aç bir hayvanı doyurmak sizi kötü enerjiden uzak tutmaya yardımcı olur.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
December 01, 2017, 03:24:33 PM
Nazar hayatımın heryerinde fakat hiçbir zaman bir olayı nazar diye adlandırmadım. Ben nazarın metafiziksel maddelerle olduğuna inanıyorum felak ve nas cinlere karşı okunan bir sure bunlarla bağlantısı olduğunu üşünüyorum doğruluğunu yanlışlığını bilemem
full member
Activity: 686
Merit: 104
November 30, 2017, 03:03:14 PM
nazar denen şey, yeni tanımıyla enerjinin boyutları bizim algılamakta zorlandığımız başka etkenler vs, varlar. muhtemelen bir 20 yıl civarı dünya çok başka bir yer olacak. bu enerji boyutları vs, tüm insanlığın gidişini değiştirecek şeylere neden olacak. bildiğimiz çok şey baştan aşağı yıkılacak çünkü.

madde diye katı sandığımız şeylerin hepsinin titreşimden ibaret bir nevi yanılsamalar olduğunu yeni yeni keşfetmemiz gibi. bir bilgisayar oyununun içindeyiz fakat pixelleri ayıramayacak kadar üstün yapılı bir tasarım. işte bazı şeylere biraz daha yaklaştıkça görücez ki gerçeklik denen şey bambaşka bir şey. ve her birimiz düşüncelerimizle sonsuz olasılıklı bir döngünün içinde kendi etkilerimizle oluşturuyoruz. Smiley
newbie
Activity: 11
November 30, 2017, 02:47:16 PM
Nazarın olduğuna kesinlikle inanıyorum.Kötü enerjiden kaçınmak veya korunmak için dua okuyorum.
member
Activity: 110
November 30, 2017, 01:38:27 PM
Uzerinizdeki kotu enerjiyi atmak icin selcuk sirince de bir abi abla var muhabbetleri harika ve harika insanlar. Mutlaka yolunuz duserse ugrayin yararini goreceksiniz
member
Activity: 182
Merit: 11
November 30, 2017, 11:24:35 AM
"Bedenimizde üretilen elektromanyetik akımların üç tane çıkış noktası bulunur. Bunlar ellerin içi, ayakların altı ve üçüncüsü gözler. Ellerden ve ayaklardan çıkan akımlar dozajı frenlenmiş akımlardır. Bu akımların dozajı ellere ve ayaklara ulaşıncaya kadar bedenimizdeki dokular tarafından hafifletilir. Gözlerden çıkan akımlar ise herhangi bir engel ile karşılaşmaz, bir kişinin beyninde biriken kin, kıskançlık gibi negatif ve zarar verici enerji beyindeki üretim noktasından direk dışa akar. Gözleri ama ölümcül bir silaha dönüştüren bu değil, gözleri farklı kılan; (1) göz siniri, (2) gözümüzün içindeki sıvı oyukları ve (3) gözlerimizin lensi. Göz siniri bu zararlı akımların akışını bir hat üzerinde toplar. Göz oyukların içindeki sıvı ise o enerji akımların dozajını güçlendirir, bi' nevi elektronik cihazlardaki sinyal güçlendiricisi gibi akımların dozajını artırır. Gözlerinizdeki lenste bu akımları ölümcül bir lazer ışını gibi bir noktaya odaklar. Not: beyin ne kadar negatif düşünürse o akımların frekans boyutu o kadar zararlı olur!" Şu makalede nazarı bilimsel olarak açıklamışlar Cheesy
member
Activity: 462
November 30, 2017, 11:10:29 AM
Ben bu nazar kelimesinin özellikle cahil cühelaların uydurması olduğunu düşünüyorum. Akılsızsındır, başına bir iş gelir ve sonrasında o dertten ne yaparım da kurtulurum diye enerji harcamak yerine halinden şikayet eder durursun adına da nazar dersin
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
November 30, 2017, 11:01:56 AM
Nazarı bilmiyorum ama kötü düşüncelerimizle olumsuzu çektiğimizi düşünüyorum. İyi düşününce her zaman iyi şeyler yaşanılacağı anlamına gelmiyor ama olumsuz düşünceler zincirleme olarak olumsuz yaşantıları doğuruyor bence  Smiley
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
November 30, 2017, 10:58:50 AM
Nazara inanırım ama insanın kendine nazar edeceğini düşünmezdim ta ki bir gün aynada dişlerime bakıp "allahım ne güzel ya dişlerim" diyorum aynı gün telefonda fotoğraflara bakarken yine "dişlerim gerçekten güzel benim yaaa" diye diye bir hal oldum ve fazla gecikmeden hemen akşama dişim kırıldı.hem de lokum yerken kırıldı. allah'tan ön dişte olmadı kırık. ufak bir şok geçirdikten sonra sabah dişçiye koştum. dişimin yarısı yüzeyden kırılmış kök sağlam olduğu için bir dolgu ile halledildi.

Denk gelmiştir reis, nazar mazar bana kalırsa fasa fiso inanmayın böyle hurafelere arkadaşlar kendinize gelin. Bunlara inannan büyücülere de inanıp para verir.
member
Activity: 239
Merit: 12
November 30, 2017, 10:57:13 AM
gerçekten nazara inanıyrm ben insan kendi kendine de nazar edebiliyor bu arada pozitif enerjili birisi olmak istrym ama hep olumsuz şeyler düşünmekten kendimi alıkoyamıyrm kuşkucuyum biraz ayrıntılara taklıyrm vs kendimi düzeltmeye calsıyrm ama inş başaırırım. bazen hayatımı alt üst ettiği oluyor.
newbie
Activity: 76
November 30, 2017, 02:00:10 AM
Nazara inanırım ama insanın kendine nazar edeceğini düşünmezdim ta ki bir gün aynada dişlerime bakıp "allahım ne güzel ya dişlerim" diyorum aynı gün telefonda fotoğraflara bakarken yine "dişlerim gerçekten güzel benim yaaa" diye diye bir hal oldum ve fazla gecikmeden hemen akşama dişim kırıldı.hem de lokum yerken kırıldı. allah'tan ön dişte olmadı kırık. ufak bir şok geçirdikten sonra sabah dişçiye koştum. dişimin yarısı yüzeyden kırılmış kök sağlam olduğu için bir dolgu ile halledildi.
Pages:
Jump to: