Pages:
Author

Topic: kötü enerji nazar - page 4. (Read 2438 times)

member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
November 29, 2017, 11:48:42 PM
nazara inanırmısınız yada birini kötü aurası olduguna herşeyin kötü olacagına inana birinin hayatında ciden hep kötü şeylermi olmaya başlar yada tam tersi herşeyin iyi olucagına inanan birinin hayatında hep iyi şeylermi olur Huh düşünceleriniz nelerdir .

Valla evet pozitif dusunmek iyidir fakat bende hic ise yaramadi simdiye kadar sanki. Hep pozitif dusunuyorum fakat olan biten bir sey yok. Ne bileyim. 
member
Activity: 854
Merit: 20
November 29, 2017, 07:37:41 PM
valla benim tanıdığım adamlar var maşallah dedikleri 3 gün yaşıyor  nasıl gözleri varsa alçakların Smiley
işini sağlama alacan paranı malını işini kimseye demeyecen yoksa sakata geliyon benim coin artmış diyon batıyon Smiley
en temizi 3 ihlas bi nas tamam Smiley
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
November 29, 2017, 06:11:59 PM
Kötü düşünürsen kötü olur iyi düşünürsen iyi olur beyin ona göre hareket eder istemsiz bence
member
Activity: 154
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 29, 2017, 04:17:17 PM
nazara inanıyorum ama her olayı da nazara bağlamak çok saçma geliyor ama şu bir gerçek olumsuz düşünenler cidden sürekli olumsuzlukla
karşılaşıyor yada iyi düşünenler hep iyi düşündüğü için takmıyor da olabilir tam emin olamadım. Grin
member
Activity: 179
November 29, 2017, 02:03:06 PM
Nazara inanırım o yüzdende dikkat ederim...kıskanç insanlardan uzak dururum..Her işime besmele ile başlamaya çalışırım..
member
Activity: 378
Merit: 55
November 25, 2017, 02:30:06 PM
bundan yıllar önce gergin bir insandım. bildiğiniz sinirli. olur olmadık şeylere sinirlenirdim buda tabi hayatımı yaşadıklarımı ilişkilerimi etkilerdi. sonra yavaş yavaş duruldum o şekilde mutlu olmadığımı iletişim kuramadığımı anladım.

artık iyi düşünüyorum, iyi tarafından bakıyorum olaylara. gereken dersleri çıkartıp yoluma devam ediyorum.

görüyorum ve biliyorum. kötü gözle mi baktın, kötü mü düşündün bundan hem sen zarar görürsün hem karşındaki. adı nazar veya başka birşey var ve inanıyorum.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
November 25, 2017, 02:14:49 PM
Sanırsam kötü enerjinin bir bilimsel açıklaması var fakat batıl inanç olan nazara ben inanmıyorum
newbie
Activity: 4
Merit: 0
November 24, 2017, 04:04:13 PM
nazar degmesı dıye bısey vardır arkadaslar bunun etkısı kıden kısıye gore degısır hersyeın ozu enerjı kotu enerjı dedgımız olayda nazardır bı nevı. korunmak ıcın dua okunulması tavsıye edılır
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
November 24, 2017, 03:43:43 PM
Olumsuz dusundugumde çokça defa olumsuz şeyler yaşadim uzun süredir pozitif bir insanim Allah'a sukur olumsuz hicbir sey yasamiyorum. Nazara inaniyorum ayrica.
full member
Activity: 230
Merit: 100
November 24, 2017, 03:27:45 PM
Nazar var olan birşeydir...İnsanlar birşeye kötü gözle iç geçirerek bakıyorsa nazar olma ihtimali vardır..insanlar herzaman pozitif enerji yayarlarsa hayat daha güzel olur..
member
Activity: 72
November 24, 2017, 08:52:38 AM
hey gidi emoto reis burada da çıktın karşıma   Cheesy

meraklısına https://yalansavar.org/2011/07/05/suyun-gizli-mesaji/

bonus http://www.elyadal.org/dedektif.htm

birkaç cevabı okurken de aklıma bu dönem geldi
https://eksisozluk.com/entry/5733012
member
Activity: 322
Merit: 16
November 24, 2017, 07:47:14 AM
kötü enerji ve iyi enerji kavramları vardır. ve ispatlanmıştır.

evde kendiniz kontrollü deneyini bile yapabilirsiniz.
1. bu deney için gruptaki bitkileri bol tutmalısınız. bir grup bitkiye hergün güzel şeyler söyleyin. diğer gruba küfredin. büyüme hızı gözle görülür şekilde değişecektir.
bunun benzerini hollanda da yapıyorlar. besihane çiftliklerinde klasik insanın enerjisini arttıran müzikler veriyorlar devamlı. süt veriminin yükseldiği görülmüş.
büyükannelerimizi çiçeklerini çok severler ve daha güzel olduklarını söylerler
2. pirinç lapası deneyi. bi pirinç lapası hazırlayın. ve bir bölümünü güzel şeyler söyleyerek ve hissederek kapalı bir kavanoza koyun. diğerine küfrederek koyun. aynı ortamda bekletin. birisinin daha uzun süre muhafaza olduğunu göreceksiniz. diğeri daha hızlı kararmakta.
3. bu tamamen bilimsel deney. Masaru Emoto denen bir adam yaptı bunu. iyi şeyler söylenen suyun kristalize yapısı daha düzenli. kötü şeyler söylenen suyun yapısı ise daha düzensiz ve karmaşık.

bu adamın sonucuna göre, insanın %60 ı su diğer bitki ve hayvanlarda da su oranı çok yüksek. enerji suyun kristalize yapısını değiştirdiği için bunun etkisi bütünde görülmekte.

ha bu kötü bişey düşendim öldü denecek şekilde değil ama etkilemekte.
newbie
Activity: 26
November 05, 2017, 02:56:41 PM
bence kesinlikle nazarın varlığına,olduğuna inanıyorum;çünkü  bununla ilgili bir çok nazar duaları var.Eger nazar olmamasını istiyor isek bir maşallah demek de fayda var.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
November 05, 2017, 08:48:37 AM
nazara inanırmısınız yada birini kötü aurası olduguna herşeyin kötü olacagına inana birinin hayatında ciden hep kötü şeylermi olmaya başlar yada tam tersi herşeyin iyi olucagına inanan birinin hayatında hep iyi şeylermi olur Huh düşünceleriniz nelerdir .

Ben kesinlikle boyle seylere inanmiyorum. Yok iyi dusun iyi olsun yok kotu dusunursen kotu olur. Bence basimiza gelen olaylarin enerjiyle bir alakasi yok. Ne ekersek onu biçiyoruz. Yaptigimiz kotu eylemler bize kotu olaylar olarak donuyor , iyi eylemler ise iyi olaylar olarak donuyor. Hepsi bu..
member
Activity: 532
Merit: 12
November 04, 2017, 07:53:51 PM
Kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere. Herkesin içinde kendi niyeti vardır, her şeyi bu tayin eder. Fazla saçma bir kelime bence nazar.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
October 31, 2017, 05:20:02 PM
Şu şekilde inaniırım birşeyi kötü olucaguna inanirsan kötü olur iyi olucagını düşünürsen iyi olur pozitif negatif düşünce ye inanıyorum
member
Activity: 140
The Future of Sports is Fan Controlled
October 31, 2017, 12:12:55 PM
 Nazar dinimizde var... inancli insan nazar yoktur diyemez cunki nazar ayetleri vardir...
 Nas,felak,ayetel kursi okumak nazara,kazaya,belaya iyi gelir...
member
Activity: 98
October 25, 2017, 08:03:36 PM
Ya kardeş bunlar osuruktan şeyler yok şu taşları evinizde bulundurursanız enerjiniz kendini koruyacaktır yok ametist bok püsür geç bu işleri nazar desen ayrı bi saçmalık zaten geçen kiliseye nazar boncuğu takmışlar gözümüz üzerinizde der gibi ben çözemedim bu boş işleri neden bu kadar takıyoruz biz
member
Activity: 70
October 24, 2017, 01:46:53 PM
Kötü enerjiyede nazarada inanıyorum. Birinin nazarı değdimi kötü bişey oluyor ve buna sinir olunca kötü enerji salgılıyoruz. İkiside birbiriyle bağlantılı bence.
newbie
Activity: 50
October 24, 2017, 03:42:30 AM
Bilimsel olarak ölçülemeyecek kanıtlanamayacak şeylerin varlığını kabul etmiyorum. Ne zaman ki "Beyinde oluşan negatif düşüncelerin yarattığı düşük frekanslı elektromanyetik dalgaların ..." vb. şeklinde konusunda profesör birinin yazdığı yazıyı okurum, o zaman düşüncelerim değişir.
Aynen öyle. Kanıtlanamayacak şeyler kesinlikle zaman öldürmekten başka bir şeye yaramıyor. Boş insanlar boş hayatlarında böyle şeylere enerji harcayarak daha da kötü duruma gitmemiz sağlıyorlar.
Pages:
Jump to: