Ne obaziri se na ove likove sa foruma oni rade za banke i poreznu,urusavaju sam duh i ideju Bitcoina pre su svako malo podizali teme kako platiti porez i slicne budalastine koje namju nikakve veze sa satoisijevom vizijom i duhom Bitcoina
Odlično, konačno nas je netko razotkrio, svi smo mi zapravo bankarsko- porezni lobi koji ovdje na bitcoin forumu hvata ''nevine i naivne'' članove i uključuje u svoju mrežu
Mi zapravo ne shvaćamo viziju našeg utemeljitelja Satoshija i jedino što želimo je da damo sav naš novac državi, jer smo veliki domoljubi i želimo pomoći našoj dragoj domovini, koja je u velikim financijskim problemima i jedino je bitcoin može spasiti.
Ili kako bi to Grunf iz Alana Forda lijepo rekao, bolje biti 1 dan bogat nego cijeli život siromašan
Uostalom, imaš pravo, kada kupiš kuću ili auto od bitcoina i porezna te pita za podrijetlo imovine, izbaci ih van iz kuće i lijepo im objasni da ne shvaćaju viziju Satoshija i duh bitcoina, potpuno si u pravu.
SVi su se nalozili na krivi dio u njegovom postu i propustili srz. Realnost je da su svi oprezni i da zivot uci da treba biti oprezan. Ono sto je covjek pokusao reci da je ono sto mnogi ljudi vjeruju, govore, ali jako malo l(j)udi? prakticira.
Cinjenica da svi seru po FIATu , a ne usude se probat maknuti iz tog sustava. Svi se kunu u BTC, no jako malo ljudi se usudi odjebati FIAT i otici skroz u BTC i podrzat novi sustav koji bi trebao disruptat ovaj korumpirani i nevaljali FIAT sustav i ovu centraliziranu robiju u kojoj svi plesemo. Malo ljudi se usudi podrzati uistinu Satoshijevu viziju.
Tako sam ja shvatio ovaj post i srz ovoga posta.Ne vidim sarkazam u njegovom postu @slackovic
Ajmo reći da se odlučim napustiti fiat i koristiti samo kripto. Kako ću dobiti plaću? Kako ću platiti porez na tu plaću? Kako ću kupiti kruh u dućanu koji ne prima kripto? Osobno mislim da smo još uvijek prilično daleko od Satoshijeve vizije.