Dobar znak:
http://www.coindesk.com/coinbases-75-million-series-c/ Coinbase has raised $75m as part of a Series C funding round backed by a host of impressive first-time bitcoin investors including the New York Stock Exchange (NYSE), Fortune 500 financial services group USAA, Spanish megabank BBVA and Japanese telcom giant DoCoMo.
dobar je znak pogledajte u koliko sati pišem.upravo uplatio 500 eura za nove-polovne mrcine od napajanja ibm 2500 W platinum iskoristivost 92,3% 20 setak rabljenih fanova,backpane za to čudo napajanja.košta skuplje nego napajanje.kabel c19 kabel nisam tija kupiti ne dam 30 eura za 1m kabela(iz kine 5$ komad i 20A pc kabeli škare) cisco switch za novih do 24 strojeva.valjda ču znati ugasiti njegove napredne funkcije šifre ulazak sa neta.uglavnom on je kao za male tvrtke i hotele do 500 pc spojenih.
nemam snage za narućivati kablove još to ču sutra.iz izraela dolazi nova pošiljka sp-20.danas sam imao iznimnu sreču na poolovima 127%. sad sam iznajmio sp-20 kinezima za sljedeća 24 sata.
sigurno,je sigurno.
danas bio u banci i otvorija još jedan devizni račun i to ponovno u NOK norveška kruna.Sigurno je sigurno triba se pripremiti.ako ostane 1Q nafta 40-50 razmislit ču a ako padne ispod 0,73-0,75 odmah ga kupujem.u biti se ima 7-8 dana za reagirati. na internet bankarstvu kupite nok za 73 kune i nakon xx dana obrnete (ako nafta počme rasti za ) i promjenite nok to jest banci vratite njihove nokove a oni vama 100 kn.
ovaj put ako se nafta stvarno zadrži nisko ide nok i ispod 0,7.sve šta padne doli ako je zdravo(ne jaje na primjer) to i odskoći.
dozna sam i o švicarcima ali o tome sutra