Pages:
Author

Topic: Kripto dünyasında bulunanlara naçizane tavsiyeler - page 2. (Read 599 times)

jr. member
Activity: 98
Merit: 2
faydalı bir paylaşım olmuş hocam teşekürler.Kripto borsasına yeni girenlerin ve fazla bilgisi olmayanlar yararlanabileceği bir yazı olmuş
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Güzel ve yararlı bir başlık okuyupta ders çıkarabiliriz.Özellikle altcoinler konusunda çok çok sıkıntılar yaşıyoruz.Ekipleri iyi araştırıp analizlerimizi doğru yaparsak zten kaliteli yatırımlarla hepimiz kazanabiliriz ama biraz cahillik ve tezcanlılık yapıp sabretmiyoruz gibime geliyor.Tabiki benim düşüncelerim bunlar.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
hocam naçizane demişsiniz de bence gayet önemli ve yararlı bilgiler. Elinize emeğinize sağlık böyle konular çoğu yatırımcılar için faydalı.
member
Activity: 189
Merit: 10
Çok değerli tavsiyelerde bulunmuşsunuz özellikle borç alarak kripto piyasasına giren arkadaşlar nasıl bir hata yaptıklarının farkında bile değiller
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Pek çok kişi maalesef fiyatlar tavan yaptığında bitcoin le tanıştı o dönemde her platformda cayır cayır crypto reklamları dönüyordu. Bu trend tabi sadece ülkemizde olmadı dünyanın dört bir yanında durum benzerdi. Çoğu kişi dolayısıyla işi öğrenmeden olaya vakıf olmadan balıklama atladı buraya. Bu safhada artık bu kişiler için sabredip beklemekten başka bir çözüm yolu yok. Umarım beklenen boğa çabuk gelir de insanlar en azından kayıplarını telafi etmiş olurlar.
member
Activity: 280
güzel tavsiyeler için teşekkürler hocam, ama tabi bunları uygulamak da önemli diye düşünüyorum ben, bu da oldukça önemli
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ellerine sağlık dostum güzel paylaşım yapmışsın, ve piyasa için önemli bilgiler paylaşmışsın, kripto geriden çok büyük kazançlar elde ediliyor gibi gözüksede aynı zamanda kaybettirebilir de, hiçbir kripto para yada yatırım aracı tepeden alınmaz. Ve en büyük detayda boğa zamanı elde ettiğin karı çekmesini bileceksin.
full member
Activity: 252
Piyasaya yeni katılanlar için güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş. Tecrübeliler bunları zaten biliyor ona göre hareket ediyor. Uzun zamandır bu piyasada olup da bunları bilmeyen varsa zaten hemen çıksın.
jr. member
Activity: 448
Güzel bilgiler vermişsiniz emeğiniz için teşekkürler. Benim de 1 tavsiyem olacak. Her coine bir giriş bir de çıkış stratejisi belirleyip öyle girin. Karın da zararın da sonu yok bu piyasada.
full member
Activity: 462
Merit: 102
fikir ve önerileriniz için çok teşekkürler.insanlar söylediklerinizi uygulasalar bu durumda olmazlar.borç paraya gelirsek kesinlikle borçla krediyle bu işlere hatta bir işe girmesin
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Önerileriniz tavsiyeleriniz gayet makul ve acıklayıcı olmus bu piyasa da 24 aya yakın süredir bulunuyorum ama bunları hala uygulayamadığımı düşünüyorum... Şansa para kazanıyoruz
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
İnsan ilişkisel bir varlıktır, toplumsal yaşama mahkumuz ve hayal dünyasında mutluluk olan insan tavsiyeler yerine açgözlülük genlerinin etkisi altında balinaların tuzaklarına yakalanır. Deneyim zenginlikten önemli.
member
Activity: 252
Merit: 13
güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Bu piyasaya giren kişilerin kesinlikle bu kurallara uyması gerekmektedir. Aksi halde zarar etmek kaçınılmaz oluyor. Altın kelimelerin başında da kesinlikle sabır gelmektedir. Sabır varsa eğer bu işte güzel günlere ulaşmakta kaçınılmaz olmaktadır.

Thank you all for your lovely comments. Those who enter this market certainly have to comply with these rules. Otherwise, it is inevitable to harm. At the beginning of the gold words is certainly patience. If you have patience, it is inevitable to reach this day with beautiful days.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Çok güzel fikirler paylaşmışsın. Borc para ile bu piyasaya girilmez. Eninde sonunda zarara uğransınız ve mahcup olursunuz.
member
Activity: 532
Merit: 29
Kredi çekme ve borç alarak yatırım yapma konusunu hatırlatmanız çok iyi olmuş.

Tren kaçmasın diye krediler çekilip, borçlar alınıp ne borçların altına giriliyor ve bunların hiçbir mantıklı izahı yok. Bu işin uzmanları "kaybedince tolere edebileceğiniz para ile yatırım yapın" derken boşa söylemiyorlar. Ama insanoğlunun 1 koyup 5 alma sevdası çoğu zaman baskın geliyor ve çöküşler kaçınılmaz oluyor.
jr. member
Activity: 462
Borçla krediyle geçiminizi aksatacak paralarla bu işe girmeyin. Piyasa harika olsa bile her şey yükseliyor olsa bile bu stres size para kaybettirir zarar kaçınılmaz hale gelir.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bir de şu var ki; projenin ve ekibin iyi olması, o coinin her zaman güzel fiyatlanacağı anlamına da gelmiyor. Birbirinin benzeri o kadar çok coin/token var ki artık... Sebepsiz yere yükselebilir de düşebilir de. Bunu kestirmek çok zor. Biraz da şans işi. 100x yapacak coini bulup da binlerce adet alabilmeyi herkes ister. Bu forumda ETH için çöp dendiği zamanlar da oldu, 100 doları geçmez diyenler de oldu.
full member
Activity: 434
Söyledğiniz tüm maddeler bu piyasanın altın anahtarlarıdır ve bu piyasaya girmiş herkesin bu kuralları benimsemesi gerek. Ayrıca çok önemli başka bir kuralımız da sabırlı olmak
jr. member
Activity: 34
elinize sağlık hocam güzel bir konu olmuş, böyle konular oldukça faydalı oluyor
full member
Activity: 392
Merit: 107
güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş. ama son zamanlarda zaten herkes kriptopara uzmanı olduğu için kimse kimseyi dinlemiyor artık. herkesin bir stratejesi var. öneri möneri hakgetire. birine bilginizi aktarmaya çalışsanız tecrübenizden faydalanmaktan ziyade sadece dinleyip geçiyor ve sonuçta kendi bildiğini okuyor. eskiden insanlara çok tavsiyelerde bulunurdum ama artık bulunmuyorum çünkü herkes bildiğini okuyor. belki yeni katılımcılar için durum biraz daha farklıdır ama genelde böyle
Pages:
Jump to: