Pages:
Author

Topic: Kripto dünyasında bulunanlara naçizane tavsiyeler - page 3. (Read 599 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Acizane bir tavsiyede ben ilave etmek istiyorum. Mümkünse uzun süreli hodl yapacağınız coinleri 2/3 cüzdana yayarak saklayın. Olurya hesabınızın biri hacklense bile diğerleri kurtulur.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
öncelikle iyi bir araştırmacı olmak konusundan hemfikirim. analiz yapmak uzun bir deneyime ihtiyaç duyar. yapamayan en azından dürüst analizcileri takip edebilir. tüm para ile tek enstrüman yatırım sala tavsiye edilmez.

full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
1-öncelikle iyi bir araştırmacı olun.
2-temel ve teknik  analiz öğrenin.
3-paranızı 3 e bölün. btc, alcoin, nakit.  mutlaka boşta BTC bulunsun,
4-asla bir coine all-inn girmeyin
5-alırken tüm meblağ ile alım yapmayın 3 parçada alın.
6-yükselirken yine parça parça satın. bunları yapan kaybetmez
member
Activity: 518
Merit: 10
Kripto para hakkında ilk internetten araştırdım bilgilerle başladım. Forumda takılarak bir şeyler öğrendik. Halen öğrenmeye devam ediyoruz. Güzel ve açıklayıcı bilgi vermişsiniz.
member
Activity: 532
Merit: 22
Şimdiye kadar acemi olarak 1boga 1 ayı sezonu geçirdim. İşi ogrendim dediğimden bu yana da 1 boğa ve 1 ayı sezonu geçirdim. Bu işin başında sabır son derece önemli. Artı aç gözlü olmamak lazım. Her boğa sezonunda amaç elindeki BTC miktarını arttırmak olmali
newbie
Activity: 34
Merit: 0
Bu işe bodozlama girenler için işe yarar bilgiler vermişsiniz. Verdiğiniz tüyolar için teşekkürler.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Kripto dünyasında yaşanan dramların haddi hesabı yoktur sanırım tavsiyeler güzel keşke uyulsa, ama tavsiye bu bir kulaktan girer diğerinden çıkar.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Buradaki tavsiyelere ne kadar katılsam da kendim uymakta zorluk çekiyorum. Birilerinin laflarıyla sürekli hareket ediyorum ve bir kere olsun özerk bir karar alamadım desem yeridir  Undecided
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Çok yerinde uyarılar özet geçilmiş, elinize sağlık. Her gün yeni tecrübeler katıyor bu piyasa bize, benim tavsiyem ise hiçbir zaman ben artık oldum demeyin, kendinize güvenin ama abartmayın.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Arkadaş emek vermiş emeğe saygımızı sunalım öncelikle teşekkürler

Ben yaklasık 1.5 senedir bu kripto piyasasındayım. Arkadaşlara tek bir tavsiye verecek olsam sermayeniz az bile olsa bölün sonra benim gibi iyice eritirsiniz. Ayrıca sermayenin en az %50 si mutlaka BTC ETH NEO gibi coinlerden oluşmalıdır bence
newbie
Activity: 86
güzel yazı tebrikler. eğer kendine güveniyorsan 100 lira borç alıp trade yapabilirsin ama benim tavsiyem bounty airdrop vs ile earn money yapmak
newbie
Activity: 43
Güzel ve düşünceli yazın için kendi adıma teşekkür ederim. Bende yaklaşık 6 aydır bu işin içindeyim daha öğrenmem gereken bilmem gereken okadar çok şey varki. Bazı tokezlemelerim hatalarım oldu halada oluyor. Böyle bilgili Tavsiyelere ihtiyacımız her zaman için var.
member
Activity: 588
Merit: 22
Bu piyasayı bir müddet izlemek gerek.Hemen piyasaya dalmak zarar verir.Şahsen ben bittrexe 250 tl atmıştım.250 tl 50 tl'ye kadar düştü.Daha sonra bu para 3500 tl'ye kadar çıktı.Bu piyasayı iyi tanıdım diyince para atmaya başladım ve daha sonra bountylerle ilgilenmeye başladım.
member
Activity: 195
Merit: 10
-
elinize sağlık hocam bu nacizane tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, makbule geçti
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Kripto para dünyasıyla ilgili altın gibi tavsiyeler kesinlikle. Bunları zamanında kimseden duymadan acı tecrübeler edinerek öğrendik ve halen öğrenmeye devam ediyoruz. Çünkü bu piyasada her şeyi biliyorum ne dersem o olur veya herhangi birinin tavsiyeleri %100 olur gibi durumlar kesinlikle yok. Yapılan araştırmalar bile yeri geliyor boş çıkıyor maalesef. Kendi doğrundan şaşma ama yine de okuyup araştırmak izlemek her zaman fayda getirir.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Güzel ve samimi tavsiyeler teşekkürler, bana göre tamamen haklısın ancak baktığın zaman insanların büyük çoğunluğu bunların aksiye yönde hareket ediyor malasef ve kötüsü burada hataların bedeli çok sağlam ödeniyor
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
Zaman zaman benim ve diğer bir çok insanın yaptığı hataları yanlışları çok iyi anlatmışsınız. Teşekkürler.
copper member
Activity: 224
Merit: 1
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. benim gibi yeni olanlara yol gösterecektir. Lakin bir sorum olacak. Kısa vadeli al/satlar için nasıl bir taktik uyguluyorsunuz?
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
CAT.EX Exchange
burada sıralanan tavsiyeler tamamen kulak arkası edilemeyecek önem arz ederek bize nasıl yatırım yapılır ve ne zaman satış yapılır konusunda yol gösterici olmakla beraber çoğu yatırımcı körlemesine yatırım yaparak kazanç sağlamak yerine zarar etme ihtimalini artırmış olarak hareket ediyor.
newbie
Activity: 179
Coin seciminde bircok degiskenin goz onunde bulundurulmasi gerekiyor bunlar projenin ne oldugu, ekibin nasil bir ekip oldugu coinin hangi borsalarda oldugu vs  bunlara dikkat edilmesi önemli. Ama bunların hepsi uygun olduğu halde hiçkimse de garanti veremez
Pages:
Jump to: