Pages:
Author

Topic: Kripto marketinde al-sat yaparak kazanabilir misiniz? - page 2. (Read 748 times)

jr. member
Activity: 89
Merit: 1
Devamlı takipte kalırsan güzel projeler bulursan neden olmasın. Ama gayet sabırlı olman ve alacağın ve satacağın yeri iyi kestirmen gerekli yoksa zarar edersin.
member
Activity: 406
Merit: 12
Borsada al-sat ile kazanmak için teknik analiz bilmek gerekiyor fakat o da bende yok. Fibonacciler, bolingerler çok karışık geliyor. Böyle olunca hissiyata dayalı al-sat yapmak bir nevi lotoya dönüşüyor. İyice çalışmak lazım ama bir heves geliyor, sonra geçiyor.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Ayı sezonu içerisinde iken al sat ile para kazanmak bayağı zor bir iş. Şans da gerektiriyor bu anlamda. Bir gün yüzde beş on geliyor ama sonraki gün gelen de çabucak gidebiliyor. Hedeflere bağlı kalarak ilerleme bu yüzden daha sağlıklı olabilir. Yüzde üç beş hedef koyduysan alıp arkana yaslanacaksın. Açgözlü olmak kaybetme de bir başka önemli faktör.
member
Activity: 182
Merit: 11
Baya mümkün bu durum fakat tecrebesizlik gibi sebepler insanların kurt gibi yenilmesine sebep olabiliyor. Daha doğru telafuz etmek gerekirse kurtlar tarafından yenilmesine
member
Activity: 546
valla bence herkesin harcı değil. yani pek çoğumuz denedi. aldık, sattık. ama 10 işlemden kaç tanesinden kar yaptık. o kar 10 işlemdeki zararı karşıladı mı. karda iken her şey güzel gidiyor. bir satış geliyor panikleyip satıyorsun. sonra yukarı.
member
Activity: 140
Çok güzel kazançlar yaptığını söyleyenlerde var çok büyük zararlar yaşadıpını söyleyenlerde.
member
Activity: 504
Merit: 11
Her koşulda trade yapılır. Ama hedeflerinizi doğru belirlemeniz gerekir.
Max. ve min limit belirlerseniz daha az üzülürsünüz.
newbie
Activity: 69
Merit: 0
Al sat yaparak gerçekten para kazanılıyor. Yapılması gereken güvenilir markette hareketli coinlerle ilerlemek. Ben şimdilik bayağa tecrübe kazandım ve kaybettim ama üzülmedim kaybetmeden kazanılmıyor Smiley)
newbie
Activity: 168
Al satla para kazanılabilir tabi elaleme değil kendin araştırıp bulacaksın. En temizi 3 5 coini takip edeceksin 1 hafta zaten anlaşılır. Ufak meblalarla başlayıp arttırılabilir.
member
Activity: 532
Merit: 29
Borsada işlem yapacaksanız teknik analiz hakkında fikir sahibi olmak şart.

Hissiyata göre al-sat yaptığınızda, şayet müneccim değilseniz illa bir yerde terste kalırsınız. Bununla beraber twitter'daki fenomenlerin gazına gelip yatırım yapmak çok saçma. Adam önceden aldığı token'i başkalarına da aldırıp fiyatı yükselince satsa yine zarara giren siz olursunuz. Özellikle düşük hacimli tokenlerde oldukça sık rastlanılan bir olay bu. Dikkatli olup, iyi araştırmak gerek.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
güzel yazmışsınız elinize sağlık. Hold cular daima kazanır terimi artık bu piyasanın ata sözü oldu. Al sat yapmak cok zararlı bir yöntem ilk yatırımımda bunu çok yaptım ve paramı yarı yarıya erittim kesinlikle hold en kolay kazanma yöntemidir. Ayrıca grafikler bu piyasada sökmez.
newbie
Activity: 51
Valla işini bilen her yerde kazanıyor hocam. bu işler her alanda böyle sadece blockchain için düşünme
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bazen forum firmaları cüzdana para transfer eder. Kazanırsan, kazandığın senin, kaybedersen para vermeyeceksin gibi. Şu an 1000'er dolar ve 1000 kişi bulsak emin olun %90'u bir ay sonunda parasını pul edecek. Piyasa gerçekten böyle.
newbie
Activity: 12
Şuana kadar hiçbir şekilde kazandığım olmadı düşük hacimlerle oynadığımdan dolayı ama yüksek hacimle oynamaktanda korkuyorum ne kadar yüksek hacim o kadar yüksek kayıp tabi tam terside
member
Activity: 252
belli bir çalışma sistemi yok coinlerin al sat yada al bekle hodl spekilasyonda olsa haber kaynakları hangi borsaya girecek gibi grafiklerde dip belirleme yöntemleriyle iyi paralar kazanabilir
member
Activity: 61
Merit: 100
Al sat yaparak tabiki para kazanılabilir. Buradaki altın kural, stoplara uymaktır. Yatırım yaptığınız coini yeterince araştırırsanız, karda uzun durarak, zararda da kısa durarak kar edebilirsiniz.

evet hocam ama stoplara uymak o kadar da kolay olmuyor, dediğiniz dorğu ama bir de bunun psikolojik yönü var
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
açgözlü olmazsan, sabırlı olursan, borç para ile işlem yapmazsan, 1-2 ay sonra ihtiyacın olabilecek para ile işlem yapmazsan, piyasa hakkında bilgin varsa elbette kazanabilirsin.
newbie
Activity: 18
al sat yaparak kazanılır fakat,kimileri eğriler üzerinden kimileri rutin davranışları üzerinden kimileri hacimden yapıyor
benim görüşüm bir balina tanıdığın olmadıkça hepsi büyük risk
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Kazanirsin tabi hocam. Ama bol nakit cok zaman ve celik gibi sinirler lazim. Eger alip en ufak bir dususte satacak biriyseniz hic bulasmayin bu islere. Cunku buyuk oyuncular bunu yapmanizi bekliyor ve hazirlar. Bu nedenle en iyisi alip uzun vadeli tutmak. Fazla ekran basinda durmayinki etkilenip satmayasiniz. Yani alim satim kisa vadede kucuk yatirimcinin isi degil bence. Nerdenmi biliyorum? Kendi basima geldi cunku 😉
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Günlük trade'den kazanmanın en önemli kurallarından biri de işlem yaptınız partideki coinlerin huyunu, hareketlerini, kaprislerini, tepkilerini, topluluğunu çok iyi tanımanız gerekiyor.
Pages:
Jump to: