Pages:
Author

Topic: Kripto marketinde al-sat yaparak kazanabilir misiniz? - page 4. (Read 748 times)

member
Activity: 490
Merit: 10
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Doğru hareket etmek ve gerektiğinde panik yapmayarak hareketsiz beklemek.gerekli. bazı insanlar fiyat değişikliklerine çok fazla tepki veriyor. Işte bu kazanç beklerken kayıp yaratmanıza sebep olur. Bunu öğrenmek içinde temkinli iş yapmak gerekir.
copper member
Activity: 94
Merit: 6
NakitCoins.com ⭐ Instant Exchanger
KAKY KAKY KAKY

Kendi Araştırmalarınızı Kendiniz Yapın

Dışarıdan birilerine güvenmek zor. Kazandıkları yatırımları/ paylaşımları tekrar tekrar yayınlıyor kaybettirdikleri yatırımları/paylaşımları siliyorlar! DİKKAT EDİN herzaman kendi yatırımlarınız konusunda siz sorumlusunuz
newbie
Activity: 266
Merit: 0
Hocam al ve sat işi tam anlamıyla kumar bir durum. çok iyi analizler yapıp bu işlerin içine girmek gerekiyor. bana kalırsa önemli bir durum yani
newbie
Activity: 96
Elbette yapılır ters'e düşmedikçe ve elindeki yatırımın tümünü tek bir coin'e yatırmadıktan sonra ve son olarak yatırımın bir kısmını dolar veya btc şeklinde saklanırsa gayet güzel kazandırır. 
newbie
Activity: 189
Evet tabi ki kazanılabilir. Özellikle bazı coinler varki satoshi bazında çok düşük coinler. Bunlara en önemli örnek DOGE dir. Bir çok kez iner çıkar, iner çıkar. Haftalık yaklaşık %10-15 kazandırır. İyi takip edip alıp satıp iyi getiri kazanılabilir.
member
Activity: 392
evet kazanbilirsin ama elindekilerden de olabilirsin. en önemli etken arkadaşın dediği gibi elidneki coini iyi araştırıp bilgi sahibi olman gerekiyor. gerisi artık nasip işi
member
Activity: 519
Merit: 16
Al sat yaparak tabiki para kazanılabilir. Buradaki altın kural, stoplara uymaktır. Yatırım yaptığınız coini yeterince araştırırsanız, karda uzun durarak, zararda da kısa durarak kar edebilirsiniz.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bazen banada yerimde sayiyormusum gibi geliyor ancak son 1 ay icin her hafta %10 ile %20 arasinda eth cinsinden kazanc saglamisim. Gunde 1 saatim gidiyor genel olarak fazla derinlere inmeden ve elimdeki coinleri takip ederek islem yapiyorum. Borsa islemlerim tamamen ongoru uzerine
full member
Activity: 367
Merit: 100
Başlığın Kripto markette başkalarının sözleriyle kazanabilir misiniz? gibi birşey olması lazımdı. Çok haklısınız, herkes öncelikle kendi kazanmak istiyor. Hatta kazanmak için sizin kaybetmenizi bile önemsemeden sizi kullanabiliyor. Ben de bu konularda sırf başkaları da kazansın diyerek paylaşım yapan birisi olabilsin. En zarar vermeyenin amacı bile bildiğini gösterip kendine yer edinmek, adını duyurmak. 
member
Activity: 378
Merit: 11
Ayrılacak yoğun bir mesai ile kripto para marketlerinde kazanç elde etmek bence çok zor olmaz.
O sabır ve dirayete sahip olmak asıl meseledir o da günümüzde çok zor rastlanılan bir yetenek Smiley
full member
Activity: 571
Merit: 113
Hacı kim ne derse desin burada da parası olan konuşuyor adam geçen 1 bitcoin bastı bir tane coine 500 satoshilerde iken aradan 5 dakika geçmedi 505 satoşiden sattı kârı 70 dolar civarında sadece 5 dakikada
newbie
Activity: 42
Pump grupları haber verir projeyi araştırıp yatırım yapmak kişiye kalır çok iyi paralar da kazanılabilinir çok paralar da kaybedilebilir sonuçta borsa imkb üzerinde de çok para kazanan var kaybeden de... Wink
newbie
Activity: 112
Kripto marketinde alım ve satış yaparak para kazanmak çok mümkün...Nasıl diye soruyorsanız cevap şu: biraz takip biraz sabır birazda aç gözlü olmamak..ben yaklaşık 2 senedir bu piyasadayım ve yukardaki saydığım uygulamaları yapan kişiler mutlaka kazanıyor
member
Activity: 728
Trphy.io
Al sat işlemleriyle gelir elde etmek kanımca çok yoğun emek ve zaman gerektirir. Birçoğumuz tam zamanlı işlerde çalışıyoruz ve bana kalırsa gerçekten güvendiğimiz coinleri HODL yapmak her zaman en doğru yol olur.
copper member
Activity: 94
Merit: 6
NakitCoins.com ⭐ Instant Exchanger
Sosyal medya da takip edin tabiki söylentileri fakat herzaman kendi araştırmanızı kendiniz yapın. Sonuçta google dan tüm analiz kaynaklarını bulabilirsiniz. Kendinizi eğitin ve tüm sorumluluk sizde olsun. Yeni girenler elbette hata yapacak ve bu hatalardan ders alın. İsterlerse bağırsınlar twitter, telegram veya reddit te ama kendiniz söylentileri doğrulayacak bir kaynak bulamazsanız kendi analizinize güvenin.
newbie
Activity: 16
Son dönemdeki ico fiyatlarının sürekli sürekli çakılması gerçekten insanı soğutuyor sizin de söylediğiniz gibi al bekle en güzeli ama bazen insan diyor fırsatları kaçırıyorum diye
member
Activity: 448
Merit: 33
Ben bu konuda kimseye güvenmiyorum. Coin konusunda yeni olsamda altın,döviz konusda epey bi yatırımm tecrübem var.
Tecrübelerimi bu linkte paylamşmıştım. https://bitcointalksearch.org/topic/yatrm-konusunda-kazandm-tecrubeler-3347471
Yatırımı uzun vadeli yapmak her zaman iyidir.
Borsaya 2000 li yıllarda girmiş olsaydım ve aylık 100 tl lik hisse senedi alsaydım şuan köşeydim. Sizede tavsiyem uzun vadeli düşünmeniz veya ico lara katılmanız. Çok uygun fiyatlara çok sağlam icolar çıkıyor.
Borsada alıp satmak her zaman büyük risktir. 
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Al sat yapma işi kendi içinde fırsatlar da risklerde barındırıyor. Eğer btc miktarınızı arttırmak istiyorsanız al sat yapabilir ya da yatırım yapabilirsiniz. Tabi ki bu ticaret arttırma için uğraşırken düşüş de yaşanabilir. Al sat işi için bir kaç önemli nokta var bence. Önce bence acele etmeden piyasa dikkatlice izlenmeli. Daha sonra yatırım yapılabilecek coinleri belirlemek için araştırma yapılmalı. Direk al sat yapayim kazanırım diye beklerseniz hüsran yaşayabilirsiniz. Çünkü FOMO denilen olayda yükseliş hic bitmeyecek gibi görünür ve alim noktasını geçince düşmeye başlar bull trap de burada devreye girer. Bence kripto da hareket ederken hep temkinli olun.
Pages:
Jump to: