Pages:
Author

Topic: Kripto Para Alım Satımı için Hangi Borsayı Kullanmalıyım? - page 2. (Read 554 times)

jr. member
Activity: 266
Merit: 2
komisyonlar bir birine yakın. önerebileceğim koinim var aslında. karar sizin. biraz da kaliteye bakarsanız seçim yapmak zor değil. belli başlı altcoinleri almak için bu 3 borsada ideal. daha fazla seçenek için binance ve bunun gibiler aranabilir.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Sırayla Koinim,Paribu,Btcturk ve koineks hepsi de oldukça güvenilir borsalardır ben genelde paribu ile işlem yapıyordum sonra koineks'e geçtim şuan ise btcturk ile işlem yapıyorum koinim ile fazla çalışmak nasip olmadı yabancı borsalar ise merkezi binance ve merkezsiz idex
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben çoğunlukla paribu kullanıyorum. Hem sitede al-sat yaparken hem de para yatırırken ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Gayet sade bir arayüzü var. Geçen sene minimum para yatırma limiti 100 TL'yken bu sene 500 TL yaptılar. Mesela bazen 200-300 liralık almak istesem olmuyor. İlla 500 TL yatırmak gerekiyor. Bunun dışında başka sıkıntım yok.
member
Activity: 291
Merit: 11
Türkiyede BTCTürk, yurtdışı borsalardanda Binance benim en sık kullandığım ve güvendiğim borsalardan.
member
Activity: 336
Merit: 17
Türk borsası olarak btcturk tabikide. Fee ücreti  yok denecek kadar az. Daha sonra binance var kullanımı güzel ve hacim olarakta çok iyi. Yani bazı borsalarda görüyorum 3-4 saat ara ile alım satım oluyor. Ama binancede öyle değil. Hemen alıp satabiliyorsun. Al sat arasında da farklar yok
member
Activity: 229
Merit: 11
btcturk, binance, kucoin, idex, switcheo tüm ihtiyaçlarınızı çözer, başka ezchange'e bulaşmaya gerek yok.
member
Activity: 532
Merit: 29
Arayüzü ve kullanıcı deneyimi konusunda Binance benim için en önde gelen borsalardan biri.

Bunun dışında pek çok borsayı kullandım ama genel olarak ya çok karmaşık bir yapıdalar ya da kullanıcı dostu değiller. Binance bu iki özelliği de çözüp, sistemini ona göre konumlandırmış. Bir de sevmediğim borsa ekleyeyim. İşim düşmezse hayatta uğramayacağım borsaların başında da HitBTC geliyor.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Ben genelde paribu kullanıyorum, paribudan da binanceye aktarıyorum parayı. Binanceyi şahsen tavsiye ediyorum bu zamana kadar her iki borsanında sıkıntısını görmedim.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
Hocam en son Latoken kullandim daha cok kucuk projeler listeleniyor eger market capi dusuk olan projelerle ilgileniyorsaniz bir goz atin derim.
brand new
Activity: 0
Merit: 1
Seçenekler çok, BTCTÜRK ve Koinim kullandım. En son kullandığımda koinimin fee ler çok yüksekti. BTCTÜRK kendini daha hızlı yeniliyor ve mobil app olması artısı bence.

♦ SIMDAQ-Learn how to trade profitable! ♦
member
Activity: 532
Merit: 22
Ben paribuyu kullanıyorum. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Benim çektiğim en yüksek miktar 8-9 bin TL . Yüksek meblağ çekim yapmadım
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben globalde hemen hemen tüm borsaları kullanıyorum ancak en çook kullandıklarım idex ve binance . Türkiyede de akşam 5ten önce ve haftasonu değilse paribu eğer bunlar dışındaysa btcturk kullanıyorum papara kullandığı için
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bende eski olduğu için koinim kullanıyorum.O zaman BTC kapanmıştı.Tek alternatif koinim borsasıydı.Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.Son zamanlarda biraz atılım yaptılar doge coini de eklemişler.Yabancı borsalarda ilk polenix revaçtaydı sonra bittrex şimdi binance.Şu an Binance de yola devam.
full member
Activity: 742
Merit: 140
2 yıldır piyasadayım sadece Koinim borsasını kullandım yerli borsalardan ve hiç sorun yaşamadım. Yabancılardan da Poloniex'i kullandım uzun bir süre ve sonra Binance geçtim. Alışkanlıklarına bağlı biri olduğum buradan bile belli. Binance ın başına bir iş gelmediği sürece Binance+Koinim ikilisi ile devam Smiley
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Borsaları kısaca anlatan bilgilendirici bir yazı olmuş. Yeni başlayanlara benim önerim de merkezi olmayan borsalar içerisinde IDEX, merkezi borsalar içerisinde de Bittrex'i kullanmaları..
member
Activity: 182
Ben kripto borsasına girdiğim andan itibaren BtcTürk'ü kullandım Özellikle yönetim kadrosunun değişmesi ile birlikte transfer ve yatırım işlemlerinin ücretsiz olması daha da cazip kıldı
member
Activity: 448
PARIBU ve BTCTURK bu ikisini kulllan altcoinlerin hepsi yok ama büyük coinler var altcoin almak istiyorsanda ethereum veya bitcoin alıp bu borsalardan başka borsalara gönderebilirsin
full member
Activity: 910
Merit: 105
Yerlilerde Btcturk, Paribu, Koinim hepsini kullandım bir sorun yaşamadım. Yabancılarda da yaşamadım listede kullanmadığım 1-2 tane var bitlo mesela ilk defa duydum. Komisyon oranları her birinin gayet cazip.
member
Activity: 504
Merit: 12
Seçenek çok olduğu için kendi araştırmanı da kendin yaparak aslında bilgi sahibi olabilirsin bu çok zor olmaz çeşitleri denemek lazım.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Ben koinim.com borsasını kullanıyorum bugüne kadar 1 kere sorun yaşamadım ne çekimde ne yatırımda.
Pages:
Jump to: