Pages:
Author

Topic: Kripto Para Piyasaları Neden Düşüyor? - page 6. (Read 2521 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
Nedensiz bir düşüş var ortada bence büyük manipülasyon dönüyor. Çakallar oynuyor bütün piyasayla bir fon için çok düşük hacimler burada ki hacimler.
newbie
Activity: 149
canlı para çekiliyor fed faiz artırdı yatırımcı oraya kaydı diyicem ama bitcoinden yapılcak karı hiç bir borsada yada para biriminde yapmazsınız
newbie
Activity: 98
Bu konuda en önemli olan konu kötü haberler yada bilerek yapılan spekülasyonlarla akalı gibi düşünüyorum bazen haberleri okuyup izleyince tamamen umutsuzluğa düştüğüm oluyor derken bir haber daha yükselme başlamış karma karışık bir durum Smiley
member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
hacimler çok düşük belli ki piyasa yaz tatiline çıkmış bu tatil ne kadar daha sürer işte onu zaman gösterecek
newbie
Activity: 98
Benim tahminime göre birincisi vadeli işlemler ikincisi balinaların kar alıp piyasadan çıkması. Biraz daha düşünce yine yüklü paralarla geri gelirler ama şimdilik bütün dünya ekonomisi çatırdıyor belki düzelmesini bekliyorlardır
jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Umarım bir gün kripto para dünyada tahta oturur ve biz erken görenler zengin oluruz Smiley
jr. member
Activity: 168
Mtgox adlı bir piyasa elindeki çok sayıda bitcoini 2000 er adet satmaya başladığında piyasa alt üst oluyor bi bakıyoruz herşey dibe ondan sonra azıcık bir artış hoop yine sat yine dip böyle bi döngü var şuan
Tabiki bu bir etkendir ama şu an ki piyasanın mtgox ile bir alakası yok yavaş yavaş insanlar bir geri çekilmeye gitti, umutlar tukendiginde yeniden yükselişe geçecektir her zaman böyle oluyor...
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
EOS ekibi 300000 adet Ethereum satmış diye haberler var geçtiğimiz günler için. Büyük bir rakam olduğu için domino etkisi yapmış olabilir.

Bunun yanı sıra 200 bin ETH daha binance cüzdanlarına gönderdikleri söyleniyor... Hepsinin haricinde rezervlerinde de 750 bin tane ETH daha varmış ne kadar doğrudur bilemem artık... EOS ETH 'ye savaş açtı diye yazıda görmüşlüğüm var... Ya Ethereumu bitiremezler de fena dumplayacaklar yada kaçacaklar zaten bir kaç borsada EOS'un işlem hacmi durdurulmuş sistemlerinde güvenlik açığı olduğundan ve hali hazırda kendi blockchainlere geçeceklerinden dolayı böyle birşey olduğu iddaa ediliyor ama bana pek inandırıcı gelmedi...
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Benim tahminim büyük devlet olarak tabir edebileceğimiz devletler kripto paraları kendi otoritelerine alabilmek adına planlı programlı dump pump yapıyorlar... Bunun yanı sıra bitcoin,ethereum vb. işlem hacmi yüksek coinler olsun rezervlediklerini düşünüyorum ya imha etmek için ya da dediğim gibi alt ve üst sınır borsa hacmine birebir müdehale edebilmek için...
full member
Activity: 367
Merit: 100
Bir iki günlük bişey değil ki bu. Sürekli iniyor çıkıyor birileri ceplerini doldurmak için ne yapabiliyorlarsa herşeyi yapıyorlar. Hatta devletleri bile bunun için kullanmaktan çekinmiyorlar
full member
Activity: 571
Merit: 113
Mtgox adlı bir piyasa elindeki çok sayıda bitcoini 2000 er adet satmaya başladığında piyasa alt üst oluyor bi bakıyoruz herşey dibe ondan sonra azıcık bir artış hoop yine sat yine dip böyle bi döngü var şuan
newbie
Activity: 171
evet bir domino etkisi bence de mevcut, bana kalırsa dikkatli olunması gereken konular arasında bitcoinin düşüşü de geliyor, bu açıdan oldukça önemli
newbie
Activity: 70
EOS ekibi 300000 adet Ethereum satmış diye haberler var geçtiğimiz günler için. Büyük bir rakam olduğu için domino etkisi yapmış olabilir.
newbie
Activity: 94
piyasalar çok ciddi şekilde geri çekildi. özellikle bugunki çekilme 2 ayda bir yaşanan cinsten diyebiliriz. waves ve stratis gibi coinler dip yaptı. DGB de düşecektir
full member
Activity: 280
Merit: 100
Hepsi degil bana gore 4 5 gundur mtc takip ediyorum surekli bir yukseliste
jr. member
Activity: 630
Gercekci bir nedeni oldugunu sanmiyorum. Ya artik ilgiyi kaybetti yada normal seyrine girmek icin yaz aylarini bekliyor. Zamaninda aciklanamaz derecede arttigi icin de simdi bunlar oluyordur belkide.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
birşey sonsuza kadar çıkamaz. yada sonsuza kadar düşemez. illa ki bir düzeltmeye giricek. duzeltme noktaları da yukselıse orantılıdır duzeltmeden once ne kadar sert cıkmıssa o kadar sert duser.
newbie
Activity: 64
Beklenen sermaye gelmedikçe bu düşüş sürecek gibi duruyor.
jr. member
Activity: 252
hocam düşmesinin ana sebebi belirsizlik belirsizlik çözülünce fiyatlar fırlar diye düşünüyorum ben
member
Activity: 308
Merit: 11
Düşüş için en mantıklı sebep güven kaybetmesi ve yeni kişilerin gelmemesi. Elimizdeki belli başlı insanlarla da belli bir yere kadar yükseliyor sonra ilk girenler çıkınca bu böyle devam edip herkes çıkıyor. Aynı kısır döngü devam ediyor durmadan.
Pages:
Jump to: