Pages:
Author

Topic: ‘Kripto paralar konusunda en güzel günler önümüzde’ - page 3. (Read 475 times)

full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Güzel günler görmeyi hepimiz umut ediyoruz ama çok aşırı bir umut yüklemesi bir çok insanda psikolojik çöküntüye yol açılyor özellikle yüklü miktarda yatırım yapanlarda ben kendimizi kötü senaryolara hazırlayıp olumlu gelişen sonuçlarla mutlu olmanın daha iyi olacağı kanısındayım
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Kripto piyasası durumu bı yıl içerisindeki hareketlerine baktığımızda pek ümit vermediğini net olarak görebiliriz ,umarım güzel günler yakındır,fakat benim bundan uzun süre ümidim yok.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Kripto para piyasasında her zaman fırsatlar bulunmakta. Piyasa canlı oldgunda daha cok potansiyel oluyor, hacim artıyor vs ama bugunlerde yapacak birsey yok biraz sakin gidiyoruz.
jr. member
Activity: 406
2018 yILININ İlk dönemini geride bırakmak üzeriyiz bu ssaaten sonra kripto piyasasında herhangi bir değişiklik ve düzelme olacağını uzun zaman düşünmüyorum .
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Güzel günler göreceğiz İnanın çocuklar.. Wink
jr. member
Activity: 84
Geçtiğimiz yaz aylarında devamlı aşağı ivme hareketi olmuş fakat eylül geldiğinde ise ivme yukarı dönüyor. Sebebi nedir bilmiyorum fakat geçtiğimiz aralık ayından bu yana 7 8 düşüş varken 2 3 yükseliş hareketi oldu buda iç açıcı bi tablo değil bence insanlar bi kaç yıl yatırım yapmayacak güven olumsuz etkilendi çünkü. Fakat bir kaç yıl sonra patlama yapacağını biliyorm
full member
Activity: 756
Merit: 104
Henüz test aşamasında olan piyasa artık yavaş yavaş kendini ispat etmeye başladı sistemler bir şekilde işliyor ve henuz bence amatör ellerde sistem çalışır halde gelecekte daha işlevsel hale gelecektir.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Kurumsal ve bireysel yatırımcıların beklediği istikarlı artış göstermesi olacaktır bitcoin ve altcoinlerin umarım yakın zamanda işler olumlu yönde değişir
newbie
Activity: 101
‘Son aylarda kurumsal ilgi arttı’ evet belki büyük kurumsal firmaların yatırım alanları içine kripto para da dahil olursa güzel günler gelebilir.
newbie
Activity: 210
yani bu kadar basit mi kripto paraların güzel gün görmesi?bana öylesine bir habermiş gibi geldi, hiç de olumlu olacağını düşünmüyorum.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
patladigi an durdurulamayacak.
newbie
Activity: 112
19 binden gireni geçtim 10 binden giren adam bile küsmüş ve tövbe etmiştir. Küçük yatırımcının güveni kırıldı bence pek geri döneceklerini sanmıyorum. Büyüklerde bizi ayakta hoplatır.
jr. member
Activity: 196
Evet tabi ki en güzel günler önümüzde. En güzel gün daha yaşamadığımız, en güzel kar daha etmediğimiz kar. Olumlu haberler önceki gibi piyasada harekete sebep olmuyor
member
Activity: 680
Merit: 10
Kriptopara piyasasinda mart ayi basindan itibaren guzel ve olumlu haberler almamiza ragmen bir turlu yukselise gecememesi ve asagi yonde hareketin devam etmesi bi yilin sonuna kadar boga sezonunun baslamayacagini gosteriyor hodl a devam...
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Hiç kimse herhalde böyle aylar boyu sürecek bir düşüş beklemiyordu. Ne olursa olsun gerildikçe daha fazla yukarı fırlayacağız gibi bir his içime düşüyor bazen  Undecided
member
Activity: 713
Merit: 31
Kripto paraların bir gelişim sürecinde olduğu kesin. Ancak bu süreçte özellikle bazı medya organları tarafından çok rencide ediliyor. Ciddiye alınsaydı bugüne kadar herkes için çok farklı bir yerde olabilirdi.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Kripto piyasası herkesi terste bırakarak çalışmaya programlanmış gibi, en düşükten bozduranlar da pişman, yüksekten alanlar da, her zaman söylediğimiz gibi sabır faktörü önemli.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Son altı aydır kripto paralarla ilgili, yatırımcıları üzen bir süreç yaşıyoruz zaten. Ben de daha kötü olacağını düşünmüyorum fakat büyük beklenti içerisinde de değilim. Dsha iyi bir sürece geçileceği konusunda ümidim var.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Yasal düzenlemelerle ilgili belirsizliklerin piyasayı olumsuz etkilediği kesin.Bu belirsizliğin kripto paralara karşı gitgide artan ilgiyi azaltmak maksadıyla bilinçli sürdürüldüğünü düşünüyorum.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Teknolojisine yatırım yapılmadığı sürece, sadece para kazanma aracı olarak görüldüğü sürece güzel günlerin çok yakında olduğunu sanmıyorum. Herkesin para kazanmak istediği bir ortamda bu işler böyle yürümez.
Pages:
Jump to: