Pages:
Author

Topic: ✅Kripto Paralara Neden Güvenmeliyiz?✅ - page 3. (Read 771 times)

full member
Activity: 490
Merit: 105
güvenebilmemiz için önceliklle elle tutulabilir bazı gelişmelerin gerçekleşmesi lazım bunların gecikmesi halinde güven de gecikir.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Kripto paralara hicbir olmayacagi dusuncesindeyim.  Bakiniz koc koca devletler acik acik bas bas bagiriyor ben bu teknolojiyi sonlandiramiyorum,  bari yasaklama koyayim diye.  Engellenemez ve yasaklanamaz bir teknoloji elbetteki yukselecektir.  Sadece bugunler biraz zor geciyor herkes icin.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Teknoloji ışık hızıyla gelişiyor , kimsenin gözünün yaşına bakmaz geride bırakıverir.  Kripto para ve blockchain  artık ayrılmaz bir ikili gerçektende, bu gerçekler karşısında şimdi gidip dolara mı güveneyim. Halen dolar kullanıyor olsakta geleceğim için kripto paraya güvenmeyi seçiyorum.

full member
Activity: 350
Merit: 100
Kim ne derse desin ben güveniyorum hepsine değil elbette gücenmediklerim var özellikle eskilere bağlıım bu konuda umarım en kısa zamanda daha iyi konuma gelir ve söz sahibi olur bu kripto dünyası
full member
Activity: 350
Merit: 106
YAzı güzel olmuş resmen duygularımıza tercüman olmuşsunuz.Benim kripto serüvenim çok atraksiyonlu bata-çıka maceralı geçti ve sonunda kendi adıma bişeyler başarabildiğimi hissediyorum.O yüzden kriptolara inanıyorum ve benim gibi sayısız birçok arkadaşımızın hayatını kökten değiştirdiğini düşünüyorum.Bizim nesil için maddi olarak bir çıkış noktası oldu kriptoparalar.yoksa şimdi borç harç içinde yüzüyor olacaktım
member
Activity: 336
Merit: 11
Bu piyasanın içerisindeysen ve burada üyeliğin varsa zaten kripto paralara güveniyorsunuzdur. Kaldı ki, her ne kadar kayıplar da olsa kazanç inanılmaz seviyeye çıkabiliyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Çok güzel geri dönüşler aldım, çokta mutlu oldum. Yazı için merit veren, vermek isteyipte veremeyen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Herkesin bilinçlenmesi adına bu yazıların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki makalem Çarşamba gün yayında olacak.

Eğer özellikle okumak istediğiniz bir konu varsa konunun altına yorum yapınız.

Hocam bu tarz kendini geliştiren arkadaşların paylaşımları bizi de çok mutlu ediyor. Bazen imza kampanyalarından dolayı kendimizi zorluyoruz bir şeyler yazmak için, bilgilendirici yazılar yazmak gerçekten bir tecrübe ve emek gerektiriyor. Katkıda bulunan herkesin emeğine sağlık.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
evet güvenmek lazım ancak bazen aklımı bazı sorularda kurcalıyor..bazılarının ya tamam bu teknoloji çok süper falan filan dediği noktada bir söz çıkıyor: " kripto paraları sktr edin arkasında blokzincir teknolojisi daha önemli "...! büyük kuruluşlar organizasyonlar devletler kendi blok zincirlerini geliştirip bu paraları sktr edebilir mi acaba ?  Grin

Blockchain var oldugu surece bitcoin ve diger kripto paralar olacaktir.  Bizim icin onemli noktada zaten bu.  Engellenemez olmasi sebebi ile herzaman bir degeri olacaktir.
full member
Activity: 728
Merit: 151
evet güvenmek lazım ancak bazen aklımı bazı sorularda kurcalıyor..bazılarının ya tamam bu teknoloji çok süper falan filan dediği noktada bir söz çıkıyor: " kripto paraları sktr edin arkasında blokzincir teknolojisi daha önemli "...! büyük kuruluşlar organizasyonlar devletler kendi blok zincirlerini geliştirip bu paraları sktr edebilir mi acaba ?  Grin
full member
Activity: 218
dijitalparalar bu piyasanın bel kemiğini oluşturuyor. sonuçta insanlar paraya ilgi gösterdikleri için buradalar ama baktığınızda aslında çoğu proje bu paraları kendi projelerine entegre ederek utility token olarak kullanma amacı içindeler. bu da bize şunu gösteriyor. gerçekten bir soruna çözüm getiren projelerin paraları değerli olacak. ama bu demek değil ki her kriptopara değerli olacak.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Çok güzel geri dönüşler aldım, çokta mutlu oldum. Yazı için merit veren, vermek isteyipte veremeyen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Herkesin bilinçlenmesi adına bu yazıların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki makalem Çarşamba gün yayında olacak.

Eğer özellikle okumak istediğiniz bir konu varsa konunun altına yorum yapınız.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Tabi ki teknolojisi için ve bize vaadettiği ve hiçte zor olmayan bir yöntem olduğu için bu piyasaya sonuna kadar bağlıyım,bakalım zaman kimleri haklı çıkaracak
full member
Activity: 672
kriptoparalara arkalarında ki güç anlamında bir güvenmeyi kastediyorsanız böyle bir güvenin saçma olacağını düşünüyorum ben. Ancak teknolojilerin gücüne güvenebilirsiniz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Kripto paralara tek başına güvenmek saçmalık olur elbet, gerçekte güvenilen şey blockchain teknolojisi ve onun geleceğimizde alacağı büyük yerdir. Kriptolarda bu teknolojiyle bağlantılı birer enstrümandır.
full member
Activity: 450
Merit: 122
güzel düşünceleri basit bir dille anlatmışsın yararlı bir içerik olmuş umarım görmesi gereken kişiler görür,sonuna kadar kriptodayız!
sr. member
Merit: 250
Bu kripto paralar kimilerinin işine gelmiyor işlerine çomak sokuyor. Yenilik ve değişimlere açıı olamayan bir insanlık tarihi devam ediyor. Mevcut sistemden fayda sağlayan kesimlerin finansal sistemin istikrarı konusunda bir tehdit olarak görüyor ama bu gelişmeleri engellemeyecek tabi çağ teknoloji çağı daha fazla direnemezler Smiley
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Bu piyasadaysanız eğer güvenmek zorundasınız artışlar çok hızlı ve yüksek bir şekilde olduğu için kısa zamanda yüksek miktarlarda kar edebilirsiniz ve daha fazla para sahibi olabilirsiniz.
member
Merit: 31
Daha blockchain ve kriptoparalar için emekleme zamanı bile değil yolun çok başındayız. Önümüzdeki yıllarda bu işte iyi olanlar ve sabretmeyi bilenler çok iyi paralar kazanacaklar. Bu piyasa sabırsız olanları çabuk harcar Smiley

Hocam size katılıyorum daha emekleme aşamasında bence blockchain tam anlamıyla bir oturur Real hayata entegre olursa devletlerin bilgilerini edinirse devletler blockchaine geçerse bitcoinde ve doğal olarak bizlerde etkileneceğiz ve de sabreden kazanmış olacak
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Daha blockchain ve kriptoparalar için emekleme zamanı bile değil yolun çok başındayız. Önümüzdeki yıllarda bu işte iyi olanlar ve sabretmeyi bilenler çok iyi paralar kazanacaklar. Bu piyasa sabırsız olanları çabuk harcar Smiley
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Ben bunu gelenekselin muassıra yenilmesi olarak yorumluyorum aslında, kripto paraların bugünü ve 10 yıl sonrası hali arasında devasa bir fark olacak. Şu an için yeni gelişen bir teknoloji ama ileride çok daha farklı seviyelere gelip kullanım alanları geleneksel para birimleriyle yarışır hale gelebilir. Sonuçta buharlı makineler de ilk çıktığında atların yerini tutmaz deniliyordu  Grin Grin
Pages:
Jump to: