Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 11. (Read 63073 times)

full member
Activity: 680
Merit: 103
yön eninde sonunda yukarıya doğru yönelecek. Kripto dünyasında sürprizlerin olması görülür. sabah kalktığımda Bitcoin fiyatının 1500 dolar çıktığını gören ben - 3 hafta önce- 2017 gibi ath olmasını bekliyorum.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Yaw beyler benim anlamadığım şey şu; Biliyorsunuz ki Bitcoin artınca altcoinler düşüyor. Bitcoin düşünce de yine altcoinler düşüyor. E noldu da bu Ethereum, Ripple ve diğer bir sürü altcoin sene başında fiyatları tavan yaptı? Bu konu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?
member
Activity: 742
Merit: 19
5 Kasım BTC'nin istikametini de belirleyecek.Red olursa kısa bir süre düşüş ve panik yaşanır.Sonra toparlar BTC.Onaylanırsa BTC'nnin sert yükselişini görürüz.Altlar yine düşüş yaşar.Toparlanması için BTC'nin stabil hale gelmesini beklerler.
member
Activity: 252
Merit: 10
istikamet bu saatten sonra yukarı olur yeterince düşüş yaşadı zaten coinler kasım aralık güzel yeşilli günler bekliyor işallah
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Mevcut kurbanları özümseyene kadar böyle devam, taze kan ile birlikte yine bir hareketlenme olur ve sonra yine kan revan. Btc son aylarda sabit denebilir, btc de beklenen hareketleneme olmazsa altlarda ciddi pumplar yaşanabilir.
full member
Activity: 297
Merit: 101
5 Kasım'a kadar bekleyici olmak doğru olabilir. Etf kararı çıksın olumlu hava pazarı nereye kadar taşıyacak görme şansına sahip olurduk. Kripto para piyasasında gidişat olumlu olacak 2019 yılında.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
5 Kasım daki etf kararı olmusuz çıkarsa BTC biraz daha düşebilir.Şu an 150 dolar düştü altcoinler daıldı.5 kasımda biraz daha düşerse altcoinler gerileyebilir biraz daha.O yüzden temkinli dikkatli olmakta fayda var.Yüklü girmek sıkıntı olabilir.Sıkıntılı bir 10 gün bizi bekliyor.
member
Activity: 462
Merit: 10
Ayı sezonunda en önemli şey sabır arkadaşlar ve düşüş ihtimali olmayan tek şey tether o nedenle sabırla bekleyip destek noktalarında alım yapmak ve 3 5 küçükte olsa kar gördüğümüz anda çıkarmak ve yeni fırsatlar beklemek gerekli bu şekilde en kötü ihtimal yatırım korunuyor
member
Activity: 378
Merit: 11
Bence daha düşecektir, şubat sonuna kadar öenmli bir gelişme olmayacak ve bitcoin için zaten kurumsallar alım yaptı diyorlar. Eğer öyleyse gerçekten vay halimize
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Sanırım tekrardan bir geri hareket yapacak gibi görünüyor.Ama şu aralar bir durgunluk var piyasada.Umarım yakın zamanda güzel bir toparlanma yapar.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Kripto piyasası toparlamaya başladı gözüken.Ucuz coinler güzel pumplar yiyor.Altcoinlere ilgiyi arttıracaktır bu pumplar.istlkamet yukarı gösteriyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
çok fazla bekleyeceğimizi düşünmüyorum, eli kulağındadır yükselişin. amerikan borsaları tarihinin zirvelerinde, para çıkmaya başlarsa kriptoya da yönelim olabilir. reel manada girecek 50-100 milyar dolar ile 10x belki daha fazla katlama imkanı sunan (tabii gerçek manada 2x ancak kazanırlar büyük oyuncular ama biz ufak yatırımcıyız), nispeten başıboş bir piyasa burası ve 10 aydır yaprak kımıldamıyor. 200 milyarın da çok fazla altına sarkıtamıyorlar orası da belli oldu, o halde tek yapmaları gereken bağlı boğaları salıp "oleee oleee" dedirtmek Cheesy öncesinde belki bir kriz daha çıkartıp son bir dip görülebilir ama takan kim? zaten dibi boylamışız Cool
member
Activity: 742
Merit: 19
Sene sonuna kadar böyle gidecek gibi gözüküyor.BTC ufaktan bir toparlanmaya giderse altcoinlerde kendine gelmeye başlar.Ufak olsa da bazı altlar pump yedi toparlanmaya başladı.Bu birazcık olsa umut veriyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Hepimizin ön görüsü piyasanın yükselmesi tabiki de. Sürekli düşüşlerden bıktık usandık artık. Son zamanda hafif kıpırdanmalar var. Bakalım sürekli yükselişleri görebilecekmiyiz.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
sürpriz zamanın 2018 de mi 2019 da mı geleceği belirsiz. Ben düşünüyorum sürpriz zaman 2019 3. veya 4. çeyreğe kadar bizi bekletecek. İstikamet aşağı doğru olacak sene sonuna kadar.
member
Activity: 504
Merit: 12
Yıl boyunca sürekli aşağı yönlü bir ilerleyiş gösteren piyasa artık son düşüşleri de yaşamaya devam edecek ama süpriz bir zamanda yükseliş yapacak diye tahmin ediyorum.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Şu an herşeye rağmen olumlu bir hava var piyasa da.Beklenti umut içiçe gidiyor.Bazı altcoinler güzel değerlendi.Bazıları iyi düştü alım fırsatı doğdu.Sabreden her türlü kazanacaktır.
member
Activity: 378
Merit: 11
Kasım ve Aralık aylarında yukarı doğru hareketlenecektir diye düşünüyorum, özellikle htc'nin güvenli kripto para saklayacak telefon çıkarması, elon musk tarafından atılan twitler falan yavaş yavaş yükselişin başlayacağının habercisi olabilir
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Yukarı doğru gideceğinin düşünüyorum.Gelişen teknolojiyi yakalamak anlamında ülkeler el mahkum izin vermek zorunda kalacaklardır.Başka şansları olmadığını göreceklerdir.Ben bu piyasaya güveniyorum bakalım .
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Eldeki BTC Altlarda olduğu için iyi ce eridi, arkadaşın da dediği gibi altlara geçmek mantıklı ama ayakta kalma potansiyeli olan tokenler seçilmeli.
Pages:
Jump to: