Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 7. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Btc 4,500 dolar civarına ulaşabilirse piyasa biraz rahatlar gibi gözüküyor.Şu an gitmemesi için bir neden yok.Önünü mecbur açmak durumundalar.Piyasa iyice sıkıştı.Yoksa bu baskı kuranlarla beraber batacağız.Hem Btc'nin hem altcoinlerin toparlanması lazım.Şu an btc'nin arması bir umut oldu.Umudumuz sönmez diyelim.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
İstikamet yukarı gözüküyor.Bundan sonra artık gün geçtikçe her gün daha iyiye gidicek piyasa.Fudcular eksik olmasada bundan sonra sadece fudları ile başbaşa kalacaklar.Her an Btc'nin ani sıçramasını görebiliriz.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Piyadanın ne olacağı meçhul.Artık bu şekilde ayakta kalmaya çalışmalıyız.Boğa gelecekmi gelmeyecek mi derken bir sene geçti.Bu seneyi de kaybedersek iki sene olacak.O yüzden kazandıracak coin bulup onda kalmalı.
jr. member
Activity: 73
az aşağı az yukarı kimse neyin ne olacağını bilmiyor ki akıl versin. Ayrıca başkalarının aklı ile iş yapmayın hocam, ne olup olmayacağı belli değil, kendi içgüdülerinize ve aklınıza güvenip iş yapmanızı tavsiye ederim, şuanda en baba analizci bile ne olacağını bilmiyor.
jr. member
Activity: 168
Buralar dip seviyesi oldu sanki.Artık biraz yayaya sarar.Daha sonra da eski zirvelere gelir.Ancak bu boğa hareketi 2020 yılından aşağı olmaz bence.Herkes boğa bekliyor ancak yatay piyasa bizi bekliyor
jr. member
Activity: 406
piyasanın yükselmesi için artık bakkt veya sec kararına çok da bir ihtiyaç kaldığını zannetmiyorum ben. yarılanma bir sonraki hedeftir.
jr. member
Activity: 210
Kripto Piyasası şuan için sanırım belirli bir seviyede kaldı.Yakın zamanda olumsuz bir haber olmazsa eğer BAKKT ve ETF kararları piyasayı yükseltebilir.
jr. member
Activity: 266
Yakınmı olur uzak mı olur bilinmez ama güzel günler göreceğiz.Sabreden ve akıllı hareket eden kazanacak.Zamanında çok kaybettik hepsi tecrübe oldu.Bundan sonra daha dikkatli olmak lazım.
member
Activity: 462
Merit: 42
boğa sezonunda herşey güzeldi bir son zamanlarına denk geldik ve birşey göremedik bile diyebilirim bundan sonraki istikamet tabiki tekrar boğa sezonunu beklemek fakat bu çok yakın zamanda olacak diye beklemiyorum...
jr. member
Activity: 280
Şu an Btc'den bir sıçrayış bekliyorum yukarı doğru.Çünkü çok sıkıştı.Her an patlayabilir.5k civarı Mart ayında görmeli.Yoksa piyasa iyice kilitlenecek.
member
Activity: 742
Merit: 19
2017 de yaşananlar gerçekten güzeldi ama 2018 hepimize tecrübe ve çok güzel ders oldu.2018 den ucuz sıyrıklarla kurtulan 2019 da o yaralarını saracaktır.Bu yıl eğer güzel yükselişler görürsek iyi kazanırız.Ben umutluyum bu seneden.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Şu piyasa artık bir düzlüğe çıksa da hepimiz 2017 yılının son çeyreğinde yaşananları tekrar yaşasak keşke ya Huh
jr. member
Bende önce Btc'den sert bir hareket ile yukarı atmasını bekliyorum.Fiyat ani olarak fırladığında diğer altlarda biraz dinlendikten sonra ayak uyduracaklardır.Heran böyle bir atraksiyon görebiliriz.
jr. member
Activity: 462
Yukarı yönlü olacağını düşünüyorum istikametin. Gidebileceğimiz kadar aşağı gittik gibi görünüyor. Biraz yükselip güven tazelemesi gerek piyasanın.
jr. member
Activity: 448
JP morgan haberini pek sallamadı piyasa. O haberden bağımsız olarak ben dinlene dinlene yükseleceğimizi düşünüyorum.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Piyasa hareketi sürekli farklılık gösteriyor.Yatırımcılarda tam olarak ne yapacağını bilemiyor.JP Morgan Haberi piyasada nasıl bir etki yapacak merak ediyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
adamlarda yapay zeka var, kuantum işlemciler, big data şu bu her bi halt var. duygu yönelimine kadar her bir naneyi işleyip veriye dönüştürüyorlar. zaten kimde ne kadar token var: etherscan'den açıp bakıp görebiliyor. medya şu-bu ellerinde... yani kasaya karşı inatla kazanmaya çalışıyoruz ama özellikle şu "piyasa 2020''den önce canlanmaz, 2020'de göz kırpar, 2021'de boğaya giriş 2023'te 250k dolarlar.."vs haberleri çokça görmeye başlayınca adamların her an bir atraksiyon yapabileceğine dair kuşkularım artıyor. ha olmazsa da umut fakirin ekmeği
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
ben kripto piyasasında 2019 için dip seviyenin bugünkü oran olduğunu düşünüyorum istikamet yatay seyrederek sürer piyasanın yükselmesi için olumlu haber sağanağına mesela kabul edilen ETF kararına ihtiyaç had seviyede aşağı gidiş beklemiyorum.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Piyasa şuanda belirli bir seviyede kendini sabitledi.Şuanda bekleme modunda diye düşünüyorum.Piyasaya verilecek olumlu mesajlar ile yükseliş başlayabilir.
jr. member
Bana göre dibi gördük 3200 civarıydı.Bakkt ve nasdaq bu ay Ocakta bu fiyatları biraz yükseltecektir Bunlar olumlu yansımazsa o zaman bir düşüşten bahsedebiliriz.Şu an bana göre Ocak ayı Btc için iyi geçecektir.
Pages:
Jump to: