Pages:
Author

Topic: Kısa Vadede Min. %20 Kazandırabilecek Coinler - page 2. (Read 1936 times)

hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
NEO: fiyatını ikiye katlayabilir diyorlar. 70 dolar öngörüleri dolaşıyor. Çinin desteği ile mümkün olabilecek bir rakam.
Monero: En aktif dev ekiplerinden birine sahip, illahaki Dash ve Ethereum gibi bir patlama yapacaktır bana göre.
OmiseGO: Fiyatı ciddi düşmüş durumda. 10 dolar ve altından değerlendirilebilir bu token.
Waves: Yeni DEX ile birlikte 10-15 dolar aralığında bir fiyata kolayca ulaşabilecektir diyorum.

Bunların hepsi için: ytd
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Kasım ayında Waves tekrar 2 dolar seviyelerine düşecektir muhtemelen bu seviyelerden yakalayıp alım yapabilirseniz 5 dolar seviyelerine yükselmesi yine çok zor olmayacaktır. Bu seviyelerden alım yapıp beklerseniz yüzde 20 değil yüzde 250 kar etmiş olacaksınız.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Wavesi düşünebilirsin,bu günlerde artış potansiyeli gözüken en iyi coin waves gibi gözüküyor bu çok yüksek bir ihtimal
full member
Activity: 560
Merit: 113
Bir sürü coin var %20 kazanabileceğin ama çıkış noktasını da bilmek gerekir bence yoksa zor. Ben qtum, digibyte öneririm. Citi sonucu mu ne açıklanacakmış
hero member
Activity: 854
einc.io
Aragon' un fiyatı ICO nun çok altına düştü . Kısa vadede ZEC ve BNT kazandıracağına inanıyorum.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
SHIFT olabilir
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Ben borsada çok fazla günlük trade yapan bir insan değilim daha çok yatırım yapıp bekleyip istediğim fiyata geldiğinde çıkma taraftarıyım. Borsada günlük tradeler çok fazla kumar gibi geliyor. ICOlar daha mantıklı geliyor.
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Benim en sevdiğim coin şu anda omisego. Bence çok aşırı değerlenecek.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
OAX iyi gidecek 2 günde zaten %30 40 civarı bi büyüme sağladı. Wavesin çin versiyonu bi nevi e para da çinliler de bence değerlendirebilir.
hero member
Activity: 784
Nedeni belirsiz bir şekilde şu sıralar içime sanki Waves kısa süre içerisinde hareketlenip iyi yerlere varacakmış gibi bir duygu var. Umarım bu duygu gerçek olur ve gerçektende Waves'in fiyatı artık artıp iyi yerlere gelir. Umduğum 10 dolar seviyesinden biraz daha yukarı çıkması yönünde.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
bu ara sağlam ico yok ama araştirdigim kadariyla ve tabi taas'inda desteğini arkasina alan etherparty iş yapar gibime geliyor. ben 4.8 attim ether 14 bin küsür token verdi. ico olarak önerebilirim 2ooo tl yi gömseniz mesela projeye daha mi iyi olur bilemedim. diğer yazdiğiniz coinlerden coğunuda takipteyim aslinda sepet olarak iyi de arkadaşlarin da dedigi gibi 2000 için biraz fazla bölünmüş risk. biri %20 yapsa biri -%20 yapsa diğerlerinden bekle vs ya kafa kafaya cikarsin yada cok ufak kar yaparsin. ico önü acik 2x-3x-10x yapar mi yapar Smiley bi öneri olarak düşünün. bol şans.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Merhaba, o bahsettiğiniz para 2000 tl boşta mı duruyor yani sizin hayatınız için çok bir önemi yoksa her türlü riski alabilirsiniz. Biliyorsunuz ki risk olmaz ise kazanç olmayacaktır. Ama yinede paranın bu devir de zor kazanıldığını düşünürsek güzel bir araştırma yapmak da fayda var. Yatırım tavsiyesinde bulunmak bence kimseye düşmez, çok dikkatli olmanızda fayda var. Umarım o para size daha çok paralar getirir. Bir arkadaş 200 000 tane xrb almış bir şekilde şu anki değeri 4 btc (: Yani vurgunları bu şekilde yapıyorlar neden sizin 2000 tl nizde böyle bir şeye harcanmasın ki..
Smiley Benim uzun vadeli yatırımlarım duruyor zaten onlarda bir sıkıntı yok. Tfl den gelen ve şu an acil ihtiyaç duymadığım bir parayı 20-25 günlük değerlendirmeye açmak istedim. Öneri için saol.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Merhaba, o bahsettiğiniz para 2000 tl boşta mı duruyor yani sizin hayatınız için çok bir önemi yoksa her türlü riski alabilirsiniz. Biliyorsunuz ki risk olmaz ise kazanç olmayacaktır. Ama yinede paranın bu devir de zor kazanıldığını düşünürsek güzel bir araştırma yapmak da fayda var. Yatırım tavsiyesinde bulunmak bence kimseye düşmez, çok dikkatli olmanızda fayda var. Umarım o para size daha çok paralar getirir. Bir arkadaş 200 000 tane xrb almış bir şekilde şu anki değeri 4 btc (: Yani vurgunları bu şekilde yapıyorlar neden sizin 2000 tl nizde böyle bir şeye harcanmasın ki..
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Stratis enteresan bir proje ve fiyat gerçekten cazip ama kısa vadede daha da düşebilir dikkatli olun...
hero member
True Flipi ucuza satmışsın ama neden ico altına verdin, 006 dan vermek lazım diye düşünüyorum ben ş an için çok ucuz piyasalar oturdugunda muhakkak o sevıyelere yaklaşır

Satılan bilet sayısı çok az. Bu durumda yıllık %1 faiz bile getirmiyor. İmzadan gelenleri sattım ico duruyor onlarda bir sonraki pump a inş.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
True Flipi ucuza satmışsın ama neden ico altına verdin, 006 dan vermek lazım diye düşünüyorum ben ş an için çok ucuz piyasalar oturdugunda muhakkak o sevıyelere yaklaşır
hero member
---
TaaS için henüz erken diye düşünüyorum o dağıtıma kadar artar düşer böyle

BNB (şu an pek zamanı değil gibi kısa vade için)
KNC (fiyatı çok yüksek)
LİNK (ok)
QTUM (fiyatı çok yüksek riskli)
STRAT (ok)
LİSK    (hiç haz etmem) Smiley
Birde liste 2000 tl için çok uzun Smiley

---
exortis tenx in marketcapi çok yüksek be risk fazla projede yeni henüz belki uzun vadeli sepete olabilir.

---
Eos'un enflasyon sorunu var hala satıyor ekip eos coinleri
member
Activity: 126
Merit: 12
EOS an itibari ile 0,683
0,819 olduğu anda %20 verecektir.
Ne zaman olur ? Ben kısa vadede olacağına inanıyorum. Elbette ki YTD.
Olduğunda burayı güncellerim, ne kadar da kısaymış diye şaşırtır Smiley
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Benı çok zarara sokan tenx önerebilirim kraken söylentisi mevcut ve fıyatı çok duştu ben 106 dan aldık ilk alımımı ona gore hesap edersenız su an yarı yarıya daha ucuz.En dusuk 40 sevıyelerını gordum en buyuk dumplarda ama dahada dusmedı değerlendırın ıstersenız
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
BNB
KNC
LİNK
QTUM
STRAT
LİSK

Bunlar kısa ve uzun vadede benim güzel çıkış beklediğim coinler...

Pages:
Jump to: