Pages:
Author

Topic: Kısa Vadede Min. %20 Kazandırabilecek Coinler - page 3. (Read 1936 times)

hero member
Activity: 938
Merit: 1000
Bana kalırsa elindeki 2000 tl yi 1000 tlsi Stratis kalan diğer 1000tl si TaaS a yatırıp beklemeniz. Kısa vadede ne olur bilemeyeceğim ama uzun vadede tadından yenmez gibi duruyorlar. %50 Riskli bir paylaşım oldu benimkisi. Takipteyim
edit: Kumara bulaşmayın derim sonuçta kasa her zaman kazanır.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Merhaba arkadaşlar yatırım önerisi aldığımı hiç görmemişsinizdir belki ama  elimde boşta 2000 tl var. Bugün Tfl pump yemiş ordan geldi Smiley
Zaten hazırda bir portfolyem var ama bu 2000 tl yi nakit olarak çekmeden önce biraz değerlendirmek istiyorum. Benim seçtiğim coinler;

1) WCT     ( waveste yaşanacak yakın zamanlı gelişmeler ile dağıtımı biten wct pump yiyebilir)
2) Stratis  ( fiyatı çok düşmüş artan btc fiyatı ile yükselişe geçebilir)
3) Link      ( Yeni bir coin merak edip alanlar fiyatı yükseltebilir ama fiyatı çok yüksek geldi)
4) Ett       ( ekip bugün pre release yapcak ama hacim düşük diye çekiniyorum)
5) TaaS     ( Göz bebeğim her türlü yükselecek ama dağıtıma daha çok var, girmek için henüz erken)

Benim düşüncelerim bunlar sizin öneriniz veya görmediğim fırsat ve haberler var mı? İkna olmazsam  parayı ilk 4 coine dağıtacam. Ama miktar düşük olduğu için eleme yapmak daha iyi olur. Ne diyorsunuz?

edit: birde kumar oynama seçeneği var fakat dün 4x te çıkmayıp parayı eritmiş olmam  bana engel oluyor Smiley

Fiyatı düşükler listesi Smiley Bunlarda sepete eklenebilir

Aragon
Mysterium
Stox
OpenAnx

Edit2: Yatırımımı yaptım artık hadi hayırlısı.
Stratis, waves, MaidSafe, Myst.   hepsine %25   %20 kar için satış emride koydum.
İlk aklıma gelen coinlere yatırım yapamadım btc bittrexteydi bende uğraşmak istemedim. Bunları seçtim.
Pages:
Jump to: