Pages:
Author

Topic: "Kurda yeni bir dalga başlayacağını düşünmüyorum" - page 4. (Read 1056 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
kurda yeni dalga başlayacağını ben garanti olarak görüyorum. grafiksel hareketlerde ortada ciddi bir kriz yaşanmasa bile daha yavaş hareketle yukarı yönüne hep devam eden dolar var. o nedenle 5 lira altını da çok görmeden oralarda döner herhalde.
jr. member
Activity: 336
Merit: 1
Kur Eninde sonunda hareketlenecektir. Şu an beş buçuk seviyelerini tekrardan test ediyor Türkiye'de cari açık sürdüğü sürece ve ödenmesi gereken faizleri olduğu sürece doların düşmesi beklenemez.
jr. member
Activity: 462
Ekonomide ve kurda herhangi bir rahatlama veya kendine gelme yok sadece kötüye gidiş yavaşlatıldı ki o da bir nebze. İlerleyen günler için endişeliyim.
member
Activity: 110
Merit: 10
enflasyon verilerini her ay takip edin döviz eninde sonunda gelir enflasyon oranının iki katından çok yükselir huyu suyu budur aksi olsa sıcak para çıkışı gerçekleşir ekonomi tamamen bataklığa döner.
member
Activity: 392
Kuru şimdilik aşağılarda ve bu seviyelerde 5-5,50 fiyatlarında tutmaya çalışıyorlar ,bunu nereye kadar tutacaklar ne kadar ekonomi buna dayanabilecek bekleyip göreceğiz.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Batıyoruz diyecek halleri yok ya. Son zamanlardaki kur artışı ne kadar siyasi gelişmelerden dolayı olsa da ekonominin pekte iyi olmadığını gördük. Kriz artık cebede yansıyor ne zamana kadar gizleyecekler bakalım.
jr. member
Merit: 2
ben de türkiyenin kadim dostu katarlıların satın aldığı finansbankta ceo olsaydım ben de böyle açıklama yapardım. afferin doğru yoldasın.
member
Activity: 392
Yapısal önlemlere başvurmadan yapılanların günü kurtarmaktan öteye gideceğini sanmıyorum.Daha zor günlere hazırlıklı olmalıyız bence.Bir senaryoya göre kurulan sahnenin perdenin kapanmasıyla sonlanacağı unutulmamalı.
jr. member
Activity: 420
Bountyhive.io
Kurda yeni bir dalgalanma derken demek istediği bir iki tl artış olmayacak inmeyecekde böyle gider demek istemiş heralde. Otuz aşşa, kırk yukarı diyor  Cheesy siz adama kızıp taraflı bakmaşsınız olaya  Cheesy
full member
Activity: 680
Merit: 103
kurda yeni dalga yerel seçim öncesi yapılacak yüksek harcamalar Türk Lirası'nın aşırı karşılıksız basılması piyasada az döviz çok lira olması ile gelir. Tasarruf tedbirlerine uyulmadığı yönünde haberler açıkça tersliğe gidişi işaret ediyor.
jr. member
Activity: 406
Dövşz kurunda artış olacağını ve bu ay sonu ve 2019 ocak ve şubat aylarını tehlikeli olduğunu ,bunda en önemli etkenin Amerikada seçimlerin etkisi olacaktır .
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
doların yanan ateşine bir varil su döküldü ve kor oldu şu anda. o yakında tekrar alevlenecek. gelişmiş ülkeler statüsünde değiliz ve aramızda çok fark var. dolardaki değerlenmeden yine olumsuz etkileneceğimiz zamanlar gelecek. kurda yeni ve yavaş, yavaş büyüyecek bir dalga ben bekliyorum açıkçası.
member
Activity: 154
Bizim gibi ekonomisi uçlarda gezinen ülkelerin ekonomisi bir kaç günde kötüye gidecek veriler yüzünden bir daha zor toparlanma sürecine girmeye aday. Amerika eleştirdi diye kur %50 artar.
jr. member
Activity: 364
Kurdaki dalgalanma için kasım ayında Amerikanın resmi olarak ambargo kararını uygalamaya başlaması ile birlikte net bir biçimde göreceğiz ,şimdilik sakin seyretsede kur güven vermiyor.
full member
Activity: 630
Merit: 103
dolar büyük miktarda düşürüldü sene sonuna kadar bunu korumaya çalışacaklardır böylece sene sonu durumu beklenilene yakın seviyelerde kalacaktır. bence yeni yılla beraber gerçek dalgalanmaları görecez hatta btc de harekete geçerse çok paralar kazanabiliriz Cheesy
jr. member
Activity: 168
Şu an dolar düzeltme yapıyor.Yakın zamanda tabiki bir dalgalanma olmaz.Ancak 2019 ilk 3 ayında daha büyük bir kriz gelecek bence.İşte o zaman çok büyük bir dalgalanma olur.Şu anı umarım Kiss aramayız ilerde
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Dolar kurunda ülkemizde çok fırıldaklık dönüyor, hiçbir grafiğe uymayan davranışları var. Düşecek diyorsun çıkıyor veya tam tersi insanlar her ne kadar bu kararsızlık karşısında olsalarda çok ciddi paralar kazanlar var.
jr. member
Bende yükselmek için güç topladığı izlenimi uyandırıyor. Bizim ülkenin siyasi ve ekonomik durumu pimi çekilmiş bomba gibi. Bazen içimizde patlıyor bazen o bombayla yeni kanallar yollar açıyoruz. Her halükarda tahmin edilemez bir ülkemiz var. Dalgalanma kaçınılmaz yani aşağı ya da yukarı yönlü.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Kurda değişen bir durum olmadığını düşünüyorum, yukarı doğru bir dalgalanma görebiliriz beni şaşırtmaz, çünkü diğer koşullarımızda değişen hiç bir şey yok henüz.
member
Activity: 406
Merit: 14
Bende yukarı doğru bir dalgalanma beklemiyorum. Merkez Bankası bugün faizleri artırmadı. Beklentilerde zaten o yöndeydi. Dolardaki kısa süreli 5.80 e doğru artışın sebebi de buydu. Daha sonra primini yaptığından sonra düşüşe geçti. 5 liraya düşebilir diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: