Pages:
Author

Topic: La Liga 2022-2023 Sezonu - page 18. (Read 4327 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
February 19, 2023, 05:59:14 PM
Lider Barcelona bugün tam tahmin ettiğim gibi oynadı ve Cadiz engelini kolay geçerek Real Madrid ile arasındaki puan farkını korudu. İlk yarının sonlarında iki gol attılar. Lewandowski'nin gol atmasını bekliyordum, bu maçı da boş geçmedi. Aslında ikinci yarıda Cadiz direnç gösterdi ve baya hücum yaptı ama gol atamadılar. Bir tane ofsayt bir tane de faul nedeniyle iptal edilen golleri var ama kararlar doğruydu. Barca özellikle hava toplarında rakibine çok fırsat verdi. Birçok ortada Cadizli oyuncular kafayı vurdu ama gol olmadı. Xavi bu konuda takıma gerekli uyarıları yapacaktır.
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
February 18, 2023, 12:31:57 AM
Haftanın açılış maçında Girona, Almeria’ya gol oldu yağdı. 8 golün atıldığı maçta Girona 6-2 kazanarak kendileri için büyük bir başarı elde etti. Bu haftanın diğer önemli maçlarından bazıları ise Osasuna deplasmanına giden Real Madrid ve Barcelona-Cadiz arasında olacak. Büyük ihtimalle iki takım da maçlardan 3’er puan alarak şampiyonluk yarışına devam edecekler.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
February 17, 2023, 03:33:35 PM
Barcelona Manchester United'dan aldığı darbe sonrası acaba biraz sendeler mi diye merak ediyorum. Ancak onlar La Liga ve Avrupa Ligi'nde bambaşka oynuyorlar. Şu an hiç şüphem yok ki La Liga şampiyonluğuna odaklanmış durumdalar. Zaten aldıkları muazzam sonuçlar da bunu gösteriyor. Villarreal karşısında biraz sıkıntı da çekseler maçı çok güzel kazandılar da mesela.

Bu hafta işleri çok daha kolay. Camp Nou'da rakip Cadiz olacak. Belki bir gol şov da görebiliriz. 2-2'lik Avrupa Ligi sonucunun üzerine toparlanmak adına rahat bir galibiyet faydalı olur.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
February 16, 2023, 12:56:43 AM
Real Madrid rahat bir galibiyetle Barcelona'yı takip etmeye devam ediyor. Lig sonuncusu Elche için çok zor bir geceydi, Real Madrid farkı daha fazla açabilirdi kaleyi bulan 13 isabetli şutu vardı. Bu gece Benzamaya yaradı, iki penaltı golüyle gol krallığında yarıştığı Lewandoskiyle aralarında ki farkı kapatmak için penaltıları iyi değerlendirdi, aralarında sadece üç gol farkı kaldı La Liga gol krallığı için. Real madrid yakın markajda hala, aralarındaki puan farkı çok değil biraz kapanırsa Barcelona'yı panikletebilir.

Aradaki 8 puanı kapatmak çok zor. Real Madrid geriden çok iyi gelse bile Barcelona buna fırsat vermeyecektir. Genç bir kadro kurdular ilk başlarda tökezlediler ama şimdi verimi almaya başladılar. Eğer bu sene şampiyon bitirirler ve kadroyu korurlarsa eskiden olduğu gibi şampiyonluğa ambargo koyabilirler. Bunu söylemek için erken ama olma ihtimali var. Şimdilik ilk hedefleri ligi kazanmak. Sonra şampiyonlar liginde kendilerini göstermek. Bakalım sırayla bunları başarabilecekler mi.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
February 15, 2023, 06:01:35 PM
Real Madrid rahat bir galibiyetle Barcelona'yı takip etmeye devam ediyor. Lig sonuncusu Elche için çok zor bir geceydi, Real Madrid farkı daha fazla açabilirdi kaleyi bulan 13 isabetli şutu vardı. Bu gece Benzamaya yaradı, iki penaltı golüyle gol krallığında yarıştığı Lewandoskiyle aralarında ki farkı kapatmak için penaltıları iyi değerlendirdi, aralarında sadece üç gol farkı kaldı La Liga gol krallığı için. Real madrid yakın markajda hala, aralarındaki puan farkı çok değil biraz kapanırsa Barcelona'yı panikletebilir.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
February 13, 2023, 12:45:33 PM
Barcelona Villarreal karşısında her zamanki domine ettiği oyunu sergilemese de 1 gol galibiyet için yeterli oldu.

Galibiyet golünü gerçekten çok güzel bir şekilde hazırladılar diyebilirim. Pedri'yi çok güzel bir pasla topla buluşturup golü bulmayı başardılar. Villarreal de cevap vermek için çok çalıştı ama elinden gelmedi. Real Madrid'e karşı bu sahada daha önce 2-1 kazanmış olsalar da Barcelona'ya karşı aynı duruşu sergileyemediler. Barcelona gerçekten durdurulamaz bir tempoda ilerlemeyi sürdürüyor. Şampiyonluğu net bir farkla hak ediyorlar.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
February 13, 2023, 09:51:07 AM
Getafe adına Enes Ünal'ın attığı gol beni çok sevindirdi bugün. Türkiye ve Suriye için dua edin yazılı bir forma çıkardı golden sonra formayı gösterdi, oyunuyla ve karakteriyle gurur duyduruyor Enes Ünal. Farkındalık yaratmak önemliydi. Gelecek şuan her yardıma deprem bölgesinde depremi yaşayan insanların çok büyük ihtiyaçları var.

Golden sonra yaptığı hareket güzeldi. Doğal afetin yaralarını sarmaya çalışırken oyuncularımız tüm dünyada farkındalık yarattılar.

Golde kalecinin büyük hatası vardı. İspanyol medyasına baktığımda herkes kaleci aleyhine kötü sözler yazmıştı. Maçta iki taraf da penaltı kaçırdı. Maçın berabere bitmesi iki takımın da işine yaramadı. Getafe hala düşme hattında bulunuyor. Rayo Vallecano da ilk 5 iddiasında geriye düşmüş oldu.
hero member
February 12, 2023, 03:42:28 PM
Getafe adına Enes Ünal'ın attığı gol beni çok sevindirdi bugün. Türkiye ve Suriye için dua edin yazılı bir forma çıkardı golden sonra formayı gösterdi, oyunuyla ve karakteriyle gurur duyduruyor Enes Ünal. Farkındalık yaratmak önemliydi. Gelecek şuan her yardıma deprem bölgesinde depremi yaşayan insanların çok büyük ihtiyaçları var. Haricinde bugün oynanan maç çok ilginçti, Getafe penaltı kaçırdı ardından kırmızı kartla takım on kişi kaldı tüm bunlar yaşanırken maçı berabere tamamlayabildiler.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
February 02, 2023, 01:28:33 PM
Real Madrid puanları kaybetmeye devam ediyor arka arkaya. Real Sociedad ile berabere kaldılar bu hafta. Barcelona Girona'yı deplasmanda yendi. Aralarındaki puan farkı 5'e çıktı. Sezon başında Real Madrid'in şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılıyordu oysa. Rüzgar Bareclona'ya döndü diyebiliriz şimdilik. Real Madrid'in forvetleri hoş bi sezon geçirmiyor. Bana göre Benzema'nın üzerinde bütün yük. Benzema atarsa, iyi oynarsa Real Madrid kazanıyor. Benzema iyi oynamazsa Real Madrid pek gol atamadığı için az farkla kazanırsa şanslı oluyor. Ama bu maçlar genelde berabere bitiyor. Barcelona mali durumu kötüyken de transfer yaptı. Real Madrid artık bi forvet transferi yapmayı ne zaman düşünecek çok bi merak ediyorum.

Real Madrid çok iyi bir takımdı ancak dediğin gibi Benzema’ya bağlı bir takım haline geldi.Hatırladığımız o eski Los Galacticos yok.Real Madrid artık stratejileri değiştirme zorunda kaldı.Buna sebeplerden birisi de tabi mali durum.Eskiden dünyanın en iyi oyuncularını 60-70 Milyon Euro’ya getiriyordunuz, şimdi Chelsea’de gördüğümüz gibi Shakhtardan alınan bir gence 100 Milyon Euro verilebiliyor.Bu tüm dengeleri değiştirdi.Eskiden itibarıyla art arda bomba transferler yapan takımdan artık eser yok.

Futbol endüstrisi, Real’i de vurdu.

Sezon başında Haaland'ı 60-70 milyon euro civarında bir bedelle transfer ettiler. Şimdi Shakhtardan alınan bir gence 100 milyon euro verdiler. Bence çok büyük bir dengesizlik var. Globalde bunun hakkında bir eleştiride bulunmak istedim. Herkes bana enflasyondan ve artık orta seviyeli futbolcuların bu fiyatlardan transfer olmasının normal olduğundan bahsetti. Ben 60-70 milyon euro verip Haaland'ı transfer etmek yerine yalnızca birkaç ay fark ile Shakhtardan alınan bir gence 100 milyon euro verseydim kendimi dolandırılmış hissederdim.

Futbol endüstrisi, Real’i de vurdu gerçekten.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
February 01, 2023, 03:51:34 PM
hadi oglim barça yenivir şu betis'i
yürü be oğlum yürü be kim tutar seni
devre arası 0-0....

2-0 önde...oh be 2-1 bitti kendi kalesine attı barça, bi an dedim yine verecekler maçı Grin
atletico madrid'in de işine geldi bu sonuç, 4. sıradaki yerini korudu

Valencia kıl bi takım ve sonlarda, real'i bugün yenerse barça büyük avantaj elde eder
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
February 01, 2023, 03:50:30 PM
Bu hafta belki Real Madrid için puan farkını eritme açısından bir şans olabilir. Çünkü bu hafta onlar evlerinde Valencia'yı ağırlıyorken Barcelona ise şu sıralarda Betis deplasmanında mücadele veriyor.

Betis - Barcelona maçında ilk yarıyı geride bıraktık bile ve 0-0 eşitlik mevcut. Şu an tam da Betis'in istediği ortam oluşmuş durumda. 1 puan almak bile onları memnun edecektir. Barcelona topla oynama yüzdesinde ciddi üstün olsa da şut denemeleri açısından çok iyi durumda değil. Lewandowski cezasını tamamladığı için ilk 11 başladı fakat henüz onu golle buluşturamadılar. Dembele sakatlığı nedeniyle bu maçta yok ama yerine Gavi gibi çok yetenekli bir başka oyuncu oynuyor. Bence Barcelona 1-0 da olsa kazanır.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
February 01, 2023, 03:35:18 PM
Real Madrid puanları kaybetmeye devam ediyor arka arkaya. Real Sociedad ile berabere kaldılar bu hafta. Barcelona Girona'yı deplasmanda yendi. Aralarındaki puan farkı 5'e çıktı. Sezon başında Real Madrid'in şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılıyordu oysa. Rüzgar Bareclona'ya döndü diyebiliriz şimdilik. Real Madrid'in forvetleri hoş bi sezon geçirmiyor. Bana göre Benzema'nın üzerinde bütün yük. Benzema atarsa, iyi oynarsa Real Madrid kazanıyor. Benzema iyi oynamazsa Real Madrid pek gol atamadığı için az farkla kazanırsa şanslı oluyor. Ama bu maçlar genelde berabere bitiyor. Barcelona mali durumu kötüyken de transfer yaptı. Real Madrid artık bi forvet transferi yapmayı ne zaman düşünecek çok bi merak ediyorum.

Real Madrid çok iyi bir takımdı ancak dediğin gibi Benzema’ya bağlı bir takım haline geldi.Hatırladığımız o eski Los Galacticos yok.Real Madrid artık stratejileri değiştirme zorunda kaldı.Buna sebeplerden birisi de tabi mali durum.Eskiden dünyanın en iyi oyuncularını 60-70 Milyon Euro’ya getiriyordunuz, şimdi Chelsea’de gördüğümüz gibi Shakhtardan alınan bir gence 100 Milyon Euro verilebiliyor.Bu tüm dengeleri değiştirdi.Eskiden itibarıyla art arda bomba transferler yapan takımdan artık eser yok.

Futbol endüstrisi, Real’i de vurdu.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
February 01, 2023, 12:57:29 PM
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
January 26, 2023, 11:29:43 AM
Bu arada bugünlerde Copa del Rey maçları da oynanıyor. 2 yarı finalist çoktan belli oldu bile.

Sevilla Osasuna'ya karşı oynadı ve oldukça güzel futbol oynadıklarını düşünüyorum. Ama yine de skora iyi bir şekilde yansıtamadılar ve Osasuna uzatmalarda bulduğu golle tekrar öne geçip maçı kazandı. Sevilla ligde düşme hattından uzaklaşma savaşı verirken elindeki turnuvalardan birisine erken veda etmiş oldu. Barcelona da Real Sociedad ile evinde karşılaştı. Maça ciddi bir şekilde ağırlıklarını koydular tabi beklendiği gibi. Real Sociedad'ın kırmızı kart görmesiyle birlikte Barcelona'nın işi daha da kolaylaştı. Yine de 1-0 gibi bir skorla bitti. Bakalım bugün de Real Madrid evinde Atletico Madrid'i ne kadar rahat bir şekilde geçecek.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
January 26, 2023, 10:20:24 AM
Enes Ünal geçen hafta Barcelona maçında oynadı. Orda bi gol atsaydı hoş olurdu ilgi çekme bakımından. Hoş yine de 85. dakikaya kadar oynadı. Ve kötü de oynamadı.

Real Madrid Toni Kross ve Benzema'nın golleriyle Bilbao 2-0 yendi. Benzema Real Madrid formasıyla en çok gol atan ikinci futbolcu Raul'u yakalamış bu maçta. 228 tane gol atmış Real Madrid formasıyla. Yakında geçer onu. Ama birinci olması pek bi güç. Çünkü Ronaldo'nun 312 golü var.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
January 24, 2023, 04:05:25 PM
Real Madrid bu haftasonu Real Sociedad ile evinde karşılaşacak ve bence bu maç Athletic Bilbao maçından daha zorlu geçebilir. Tabi Santiago Bernabeu'da oynanacağı için yine Real Madrid maça ağırlığını koyacaktır. Ama yine de Real Sociedad'ın bu sezonki tutturduğu formu gözden kaçırmak zor. Atletico Madrid falan yanlarında hikaye kalıyor şu an.

Bence karşılıklı gol kesin izleriz bu maçta çünkü hem Real Sociedad gayet üretken bir takım hem de Real Madrid savunma anlamında son zamanlarda birtakım sıkıntılar yaşamaktaydı. Maçın sonunda yine de kazananın Real Madrid olacağını düşünüyorum. Benzema yine bu maçta da gol ya da goller bularak katkısını yapar diyorum.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
January 23, 2023, 03:33:41 PM
Bence Barcelona şu anda böyle maçlarda durdurulamaz bir takım performansı sergiledi. Avrupa Ligi'ne düştükten sonra, artık La Liga'yı kazanmaya giderek daha fazla odaklanmış durumdalar. Ne yazık ki Xavi'nin takımı henüz büyük maçlara hazır değil. Bu nedenle Şampiyonlar Ligi'nde fazla dayanamadılar. Bakalım her şeye rağmen La Liga şampiyonu olabilecekler mi? Açıkçası, Ancelotti'nin Real Madrid karşısında ilerlemesi çok zor olacak.
Dün Getafe maçında pekte öyle görünmüyordu, Lewandoski'nin olmaması büyük etken en önemli santrafor oyuncusu olmadığında bu kadar gol atma konusunda kısır kalmaları kanat oyuncularının biraz zayıflığını gösteriyor. Dembele, Raphinha güzel dripplingler atan oyuncular, bitiriş konusuna gelirsek bir o kadar eksiler. Ansu Fati sakatlıktan döndüğünden beri formunun çok gerisinde, yakın zamanda eski oyununa kavuşur, kavuşması da lazım çok yetenekli. Real Madrid La-Liga şampiyonluğunu kolay kolay Barcelonaya vereceğini hiç sanmıyorum, çok zor Barcanın işi.

Hocam Getafe’nin topla oynama oranı çok düşükmüş, bakıyorum pozisyonlara girmişler ama istatistiklere göre bence kontra atak olarak değerlendirmişler şanslarını herhalde, lewandowski olmazsa Barcelona ateşleyici gücünü kaybediyor, vurucu bir forvet kendisi, her türlü eksikliği hissedilir,
hero member
January 23, 2023, 02:06:16 PM
Bence Barcelona şu anda böyle maçlarda durdurulamaz bir takım performansı sergiledi. Avrupa Ligi'ne düştükten sonra, artık La Liga'yı kazanmaya giderek daha fazla odaklanmış durumdalar. Ne yazık ki Xavi'nin takımı henüz büyük maçlara hazır değil. Bu nedenle Şampiyonlar Ligi'nde fazla dayanamadılar. Bakalım her şeye rağmen La Liga şampiyonu olabilecekler mi? Açıkçası, Ancelotti'nin Real Madrid karşısında ilerlemesi çok zor olacak.
Dün Getafe maçında pekte öyle görünmüyordu, Lewandoski'nin olmaması büyük etken en önemli santrafor oyuncusu olmadığında bu kadar gol atma konusunda kısır kalmaları kanat oyuncularının biraz zayıflığını gösteriyor. Dembele, Raphinha güzel dripplingler atan oyuncular, bitiriş konusuna gelirsek bir o kadar eksiler. Ansu Fati sakatlıktan döndüğünden beri formunun çok gerisinde, yakın zamanda eski oyununa kavuşur, kavuşması da lazım çok yetenekli. Real Madrid La-Liga şampiyonluğunu kolay kolay Barcelonaya vereceğini hiç sanmıyorum, çok zor Barcanın işi.
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
January 23, 2023, 12:08:03 PM
Real Madrid Bilbao'ya karşı güzel oynadı ve bence galibiyeti hak etti. İlk yarıda Bilbao da etkili olan bir taraftı ama bulduğu fırsatlardan iyi şekilde faydalanamadı. Nico Williams'ın çok şık bir sıyrılışla gönderdiği plase gol olsaydı bence haftanın güzel golleri arasına girerdi. Fakat bence Benzema ve Kroos'un golleri çoktan buraya girdi bile. Bilbao da maç 1-0 iken gol bulmuştu aslında ama öncesinde top kendi oyuncularından birisine çarptığı ve oyuncunun ofsaytta olduğu gerekçesiyle gol iptal oldu. Bu da maçın belki de kırılma anıydı.

Real Madrid bu galibiyeti sayesinde Barcelona'yı 3 puan geriden takip etmeye devam ediyor. Gol yemeden maçı tamamlamaları da defans hattında özgüven tazeleyecektir ki buna ihtiyaçları da var.
member
Activity: 199
Merit: 59
January 20, 2023, 03:20:34 PM
Pages:
Jump to: