Pages:
Author

Topic: Latoken hesaplara mı çöküyor? - page 3. (Read 584 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
January 16, 2019, 07:35:43 AM
Ayı piyasasından dolayı herşey düştü bountylerden airdroplardan gelenleri insanlar tutmaya korkuyor çünkü borsaya girer girmez fiyatı düşüyor. Onun için bountyciler ve airdropcuların ortak yeri Latoken. Ama her ne kadar sahte hacimlerle gündeme gelsede böyle bir durum hiç iyi olmamış. Herkesin başına gelebilir dikkat etmek lazım.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
January 16, 2019, 07:09:11 AM
latoken merdiven altı olarak nitelendirilecek borsalardan bir tanesi. hacim oyunlarına girmeleri de bunun göstergesi zaten.
eğer yapıyorsa şaşırtmaz beni.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
January 16, 2019, 06:07:46 AM
Latoken borsası yüzünden pek çok kripto para aşırı düşüş yaşadı. İnsanlar katıldığı bounty ve airdropların Latoken'e girmemesi için dua eder oldu.
jr. member
Merit: 1
January 16, 2019, 06:01:09 AM
latoken baya baya esnaf çakallığı yapmaya başlamış anlaşılan. zaten o sahte hacimlerden son iyice uzaklaşmıştım onlardan. her şey beklenir.
member
Activity: 574
Merit: 14
January 16, 2019, 05:51:45 AM
detaylı mail geldikten sonraki durumu tekrar değerlendirin.

latoken bir, iki sefer kullandım ama uzun süre bu sitede coinleri tutmuyorum. mümkün olduğu kadar yerel borsaları veya kişisel cüzdanları tercih ediyorum.

ayrıca latoken bot ile yapay hacim oluşturan bir borsa.
newbie
Activity: 102
Merit: 0
January 15, 2019, 05:25:46 PM
Latoken ne yahu elinizdeki coinleri geldiği gibi bozdurmaya çok heveslisiniz böyle kayıp gider elinizden. Bekleyin bari hitbtcye girsin yüksek komisyon ama en azından başınız ağrımaz
Öyle birşey yok, coin 1$ çıktı bekledim 2-3 derken 4$ olunca çektim , ne yapacaktım 100$ mı beklicem, 6 tane gelmişti , 24$ airdrop için kötü para mı bu zamanda? 3-5 al satla 1.1ether yaptım.Hitbtc de ekliydi ama dediğim gibi orda 2$ civarıydı, formda da da kötü bir haberi yoktu,
Neyse az önce açtılar hesabı çektim,  çok az bişey kaldı oda hesap kapalı iken girdiğim emir gerçek leşmiş onuda zararına satmak istemedim
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
January 15, 2019, 01:16:31 PM
Elinize gelen tokenleri bozduracak iseniz onceliginiz forkdelta olsun. İdex bir ara çok meşhurdu ama orada belirli bir limit var az sayıda miktar ile al sat yapılmıyor. Latokende şuan için tras ötesi
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
January 15, 2019, 10:20:41 AM
Latoken ne yahu elinizdeki coinleri geldiği gibi bozdurmaya çok heveslisiniz böyle kayıp gider elinizden. Bekleyin bari hitbtcye girsin yüksek komisyon ama en azından başınız ağrımaz
member
Activity: 713
Merit: 31
January 15, 2019, 09:43:10 AM
Maalesef piyasa da bazı platformlar tabiri caize tam soygunculuk yapıyor. Latoken de bunlardan birisi. Fahiş işlem ücretleri sayesinde sanırım her yeni çıkan token ve coini ekliyorlar. Ama hızla yeni bir cryptopia olma yolunda ilerliyorlar.
member
Activity: 462
Merit: 42
January 15, 2019, 09:38:07 AM
bu borsayla iligili kimseden iyi bir yorum duymadım ben bir ara burda bir işlem yapmıştım sorunda yaşamadım aldım sattım çektim şimdi kullanmıyorum duruyor fakat bilemedim ne ayak.
member
Activity: 612
Merit: 10
January 15, 2019, 07:50:53 AM
Benimde "mecburen" kullandığım borsalardan biri. Hiç güven vermiyor ama bazı airdrop coinleri sadece orada satıldığı için mecburen kulanıyorum. İlk fırsatta bütün parayı çekip kurtulmayı planlıyorum bakalım patlamadan becerebilirsem.
member
Activity: 448
Merit: 15
January 15, 2019, 07:36:50 AM
Uyarı başlık için ve bu borsa ile ilgili yapmış olduğunuz örnekler için teşekkürler.

Latoken'i hiç kullanmadım, ancak kullanma ihtimalim olabilirdi. Uyarılar eşliğinde dikkatli olacağım. Herkese teşekkür ederim.
full member
Merit: 105
January 15, 2019, 07:27:15 AM
Sosyal medyada hesaplarının kapandığını söyleyen insanlar oldukça fazla görünüyor. Karşınızda muhatap da bulamıyorsanız büyük ihtimal borsa dükkanı kapatıp kaçacak.
newbie
Activity: 102
Merit: 0
January 15, 2019, 06:53:30 AM
Başka bir coinle çekmeye çalışın bir üst limitleri var mı bilmiyorum ama sahte hacim oluşturduğunu herkes biliyor zaten.
Hesabı askıya almışlar hocam , ne trade nede withdrawal açık,  twitter hesabında ve global de aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar çoğalmış.Hiç bir gerekçeleride yok keyfi hesap donduruyorlar.Mew e gelen airdrop coin i burada bozdurmamın sebebi diğer borsalarla arasında ciddi fiyat farkı olmasıydı,  onunda sebebi diğer borsada o coin için withdrawal ın kapalı olmasıymış,  neyse bekliyoruz bakalım ama hesabı açacaklarını pek sanmıyorum,  4 aydır bekleyen varmış.Benim hesabıma birşey olmadı diye düşünmeyin içerde yüksek miktar bırakmayın, çünkü suspend için sebepleri yok
full member
Activity: 672
Merit: 100
January 15, 2019, 05:37:57 AM
Başka bir coinle çekmeye çalışın bir üst limitleri var mı bilmiyorum ama sahte hacim oluşturduğunu herkes biliyor zaten.
full member
Activity: 294
Merit: 193
January 15, 2019, 05:19:38 AM
Şimdiye kadar 800 den fazladır para çekip gönderdiğim bir borsa şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Yeni bir airdrop veya bounty nin bittiği zaman uğrak yeridir latoken. Airdropcular ve bountyciler sıklıkla kullanır. Dediğiniz şeye ilk defa şahit oldum geçmiş olsun telegram kanallarından adminlere ulaşın derim.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 15, 2019, 03:23:11 AM
Özellikle yeni tokenler bir borsaya girmişse hacim pek olmuyor. Mesela geçen gün catex borsasında hydro dikkatimi çekti. Çoğu borsada 45 Satoshi iken catex borsasında 59 idi. Ama kontrol edince çok hacimsiz olduğunu gördüm. Latokende şuan için hacimsiz bir borsa
member
Activity: 532
Merit: 12
January 15, 2019, 02:06:16 AM
Ben üye olmadım ama bazı airdroplari yaparken bu borsanın adını görüyorum. Yeter ki token gelsin ben forkdelta ya raziyim. Hiç mağdur etmedi.
member
Activity: 539
Merit: 20
January 15, 2019, 01:55:10 AM
bu borsayı çok kullandım kullanamaya da devam ediyorum. Bounty ve airdroptan gelenlerin alım satımını burda yapıyorum. ve herhangi bir problem yaşamadım. tek sıkntısı, denildiği gibi hacmin düşük olması ama zaten bir çok borsa bu sıkıntıyı fazlasıyla yaşıyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
January 15, 2019, 12:40:49 AM
forkdelta hacmi bile daha fazla shit borsa tokenlerini çöpe atacağına ya fork deltada bozdur yada düzgün borsaya girene kadar mewde tut çöpe atmaktan iyidir.

Aynen hocam katılıyorum sonuna kadar. Eğer eth ye dondurecekseniz gelen tokenleri forkdelta şuan için en iyi merkezsiz olan. İdex te var ama o belli miktarın altında işlem yaptirtmiyor. Ya da uzun vade elinizde tutun. Yoksa bu mağduriyetler çok olur.
Pages:
Jump to: