Pages:
Author

Topic: Latoken hesaplara mı çöküyor? - page 4. (Read 584 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
January 14, 2019, 05:24:39 PM
forkdelta hacmi bile daha fazla shit borsa tokenlerini çöpe atacağına ya fork deltada bozdur yada düzgün borsaya girene kadar mewde tut çöpe atmaktan iyidir.
member
Activity: 448
Merit: 33
January 14, 2019, 04:41:31 PM
Lakoten borsasını bende sevemedim. Bu borsada işlem yapmak beni hasta ediyor. Bir kere girdim işlem yapmaya çalıştım ama onuda beceremedim. Mümkün olduğunda lakoteni tercih etmiyorum.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
January 14, 2019, 03:37:35 PM
Ben bu borsaya ilk çıktığından beri hiç güvenemedim, saçma sapan uygulamaları var. Mecbur kalmadıkça kullanmam, kimseye de tavsiye etmem. Kimseden de olumlu bir şey duymadım açıkçası. Kullanacak arkadaşların temkinli davranmalarını tavsiye ederim.
newbie
Activity: 102
Merit: 0
January 14, 2019, 02:53:07 PM
Airdrop dan gelen bir token'ı mecburen bu borsaya taşıdım, sahte hacimli bir borsa genelde kendileri al-sat yaparak hacim oluşturmaya çalışıyorlar.Neyse ben gönderdiğim token ile 3-5 al-sat yaparak oranı biraz yükselttim sonra her ihtimale karşı yarısını binanceye çektim geri kalan ile devam ediyordum işlem yapamaz hale geldi hesap sonra şu mesaj çıktı;
Suspended
Your account has been suspended based on suspicious activity. If you have any questions, please submit a support ticket.
destek den yazıyorsun hep aynı mesaj gönderiyorlar 'Yakın zamanda konu ile ilgili detaylı mail alacaksınız' hayda ne yaptım diyorsun ses yok, açılır mı diyorsun bekle diyorlar. 0.63ETH falan vardı içerde üzerine soğuk su mu içicez bunun.
Transfer ücreti çok fazla olduğu için bütün coinlerin gönderim oranları incelemiştim 2-3 coin için az çıkmıştı bende onlardan biri ile transfer gerçekleştirmek için eldeki ETH ler ile onu almıştım, yarım eth'lik coin 130k$ görünüyordu, borsada 1k$ dan fazla işlem yapılamadığı için bir türlü transfer edemedim defalarca yazdım ekran görüntüler,gif lerde salaklara anlattım ama borsa hep bug dolu.Sonunda o coini sattım tam bütün parayı binanceye çekecekken hesabı dondurmuş çakallar.
Bu borsada işlem yapıp benim durumum ile karşılaşan oldu mu?
Pages:
Jump to: