Skatos ka jo plašākās masās zināmāks kļūst bitcoins, jo vairāk visādu debīļu sāk izpausties. Dažiem nav vajadzīga anonimitāte. Jūs ko, Staļina laikus gribat atpakaļ? Kad valdība kontrolēja visu, ko mēs katrs drīkstam un nedrīkstam darīt? Nu pamēģiniet nopirkt deep webā pistoles vai hašišu ar neanonīmiem maksājumiem! Drīz valdības aizliegs vēl vairāk priekšmetu iegādi, ne tikai narkotikas un ieročus. Piemēram tās pašas spiegu pildspalvas no Ķīnas par 1$ Latvijā ir kriminalizētas. Bitcoin atdod mums atpakaļ mūsu brīvību, un tā ir būtiska uzvara kaujā pret valdošajiem režīmiem visā pasaulē!
Par banu runājot - varat man apskaidrot PM par ko ir bans un kuram profilam? Ja bans nav par Initial Crap Offering (ICO) vai tamlīzīgu huiņu reklamēšanu, varu palīdzēt.
Zadroti.com - protams ir labi ja kāds kaut ko dara, bet lūdzu pasakiet, kāda jēga no tā, ka bitcoini kā maksājums tiek pieņemts caur starpniekiem, nevis saitā pa tiešo kā tas bija Silk Road un citos deep web tirgos? Saprotu ka daļēji tiek pārdevējs pasargāts no cenas svārstībām. Bet īstā Bitcoin sāls ir tajā, ka trešā persona tiek pilnībā izslēgta no darījuma, tas ir maksājums no pircēja pārdevējam pa taisno. Es uzskatu ka nepieciešams izstrādāt opensource programmatūru šim mērķim, tai skaitā web frontenda sasaistei ar bitcoind uz tā paša servera.
A ienācu es šeit paprasīt vai esat redzējuši Aizliegtais Paņēmiens raidījumu par kriptovalūtām. Gribēju uzprasīt vai tur ir atkal mājsaimnieču līmeņa šausmināšanās par narkotikām, ICO un Ponzi shēmām, vai tomēr diezgan normāls raidījums? Nesačakarēšu sev garastāvokli uz pus dienu? Un skatos ka kā eksperts ir pieaicināts Neonz