Aynen rakam yükselecekse katılımda sınır olmasın. Hem şans hemde Lösev'e katkımız artmış olur.
Ben daha önce de söylediğim gibi bana çıkarsa Lösev'e en yüksek bağış yapana verin gitsin
Güle güle de kullansın...
Teşekkürler. 👍
Benim açımdan da herhangi bir sorun yok. Kim ne kadarlık çekilişe katılmak istiyorsa, katılsın. LÖSEV'e bu sayede daha çok bağış toplanmış olur.
@PHI1618 tekrardan teşekkürler bu çekiliş için.
Teşekkürler. 👍
Kıymetlimsssss
Bir türlü elim Ledger almaya gitmemişti
Bugünü bekliyormuşum demek ki.
Ledger'dan önemlisi toplanan bağış. Rakam gittikçe daha iyi olmaya başlıyor. Minimum katılımı biraz yukarı mı çekseydik acaba...
Şimdi bende katılım sağlıyorum. Umarım bir iyiliğe vesile olmuş oluruz. Ellerine sağlık PHI1618 üstad...
Belki de bu çekilişten sonra bir çekiliş daha olur onda biraz daha yüksek tutarız
Eyvallah. Katılım rakamları insanları ürkütmesin ki kişi sayı artsın sürekli olsun bu tarz faydalı işler.
20 tl çoğumuz için çok uygun bir rakam bence. Tabii ki para paradır ona bir itirazım olamaz ama şimdilik ideal bir rakam. Sonra başka bir çekiliş yaparsak orada bakacağız
Bu arada vycl87 de 2 katı bağış yapmış. Onun için de ikinci bir katılım hakkı daha ekliyorum listeye. Bilginize.
Fazla gönderim yapan arkadaşlar bildirirse daha iyi olur.