Pages:
Author

Topic: Ledger Nano S Çekilişi! - Katılım Sona Erdi. Kazanan: vycl87 - page 3. (Read 1372 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Kaydımı yaptım. Hatta şimdi twitter'dan da duyuruyorum.

Çekiliş sonucunda kazanan ben olursam (ki bendeki bu şansla pek olası değil) hakkımdan feragat ediyorum. (Hem Ledger'ım var hem de Ledger'da saklayacak kriptoparam yok 😀)
Duyarlılığınız için teşekkürler. Umarım daha fazla kişiye ulaşır ve miktarı arttırırız.
0.09 Eth göndermişsiniz. 1 kayıt siz oluşturmuşsunuz. 2 kayıt da listenin altına ben ekliyorum sizin adınıza. 3 katılım hakkınız mevcut. Size çıkarsa tekrar iletişime geçeriz Smiley

Twit için teşekkürler;
https://twitter.com/onurgozupek/status/1218061762521485312?s=20

Konuyu başa sabitlediği için EFS'ye ayrıca teşekkürler.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Kaydımı yaptım. Hatta şimdi twitter'dan da duyuruyorum.

Çekiliş sonucunda kazanan ben olursam (ki bendeki bu şansla pek olası değil) hakkımdan feragat ediyorum. (Hem Ledger'ım var hem de Ledger'da saklayacak kriptoparam yok 😀)
legendary
forumda aktif olan sayısı iyice azaldı maalesef. Neredeyse hepimiz aramızda sohbet ediyor kıvama geldik. Tamam bazı kişilerin gitmesi iyi de olmadı değilde gerçekten bilgili insanlar da forumu kullanmaz ya da ara sıra göz atar oldular.
Evet kendi kendimize takılıyoruz. Hem iyi hem kötü aslında Smiley

talep oluşacağına inansak çekiliş tarihni de 1 hafta öteleyebiliriz ama sanırım bundan fazlası çıkmaz Huh
Ben de daha fazlasının olacağını sanmıyorum ne yazık ki. Alternatif kripto bölümüne de bir konu açıp görülmesini sağladım ama bu kadar demek ki.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
talep oluşacağına inansak çekiliş tarihni de 1 hafta öteleyebiliriz ama sanırım bundan fazlası çıkmaz Huh
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
forumda aktif olan sayısı iyice azaldı maalesef. Neredeyse hepimiz aramızda sohbet ediyor kıvama geldik. Tamam bazı kişilerin gitmesi iyi de olmadı değilde gerçekten bilgili insanlar da forumu kullanmaz ya da ara sıra göz atar oldular.
legendary

Kampanyaya ethereum-bitcoin bile şahsen destek veriyor, fiyatlarda yaşanan artışla birlikte bağış miktarı da artıyor Smiley 
15 katılımcı (mükerrer hariç) gönderim yapmış şimdiye dek, $107.77 toplanan...Cumartesi gece yarısına kadar belki katılım da artar, konuyu üstte tutmak lazım... Cool
Bu yükselişi değerlendirip TL'ye geçirsem mi diye düşündüm ama sonradan başta konuştuğumuzu sonradan değiştirmeyelim diye dokunmadım. Bittiği zaman yerli bir borsaya atıp TL'ye dönüştürüp devamındaki ilk iş gününde de LÖSEV'e gönderim yaparım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

Kampanyaya ethereum-bitcoin bile şahsen destek veriyor, fiyatlarda yaşanan artışla birlikte bağış miktarı da artıyor Smiley 
15 katılımcı (mükerrer hariç) gönderim yapmış şimdiye dek, $107.77 toplanan...Cumartesi gece yarısına kadar belki katılım da artar, konuyu üstte tutmak lazım... Cool
legendary
Seve seve katıldım. Özellikle Lösev organizasyonu için tebrik ederim, çok iyi düşünmüşsünüz.

Nano S bana çıkarsa ben de geçen ay aldığım Keepkey için benzeri bir organizasyon yapacağımın sözünü veriyorum.  Smiley

Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler düşünceleriniz için.

pamuk eller cebe arkadaşlar hoş bir miktar toplanmış ama bence en az 4 haneli bir rakama çıkabiliriz diye düşünüyorum.
Çekilişin bitmesine bir kaç gün var, belli olmaz Smiley
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
pamuk eller cebe arkadaşlar hoş bir miktar toplanmış ama bence en az 4 haneli bir rakama çıkabiliriz diye düşünüyorum.
member
Activity: 363
Merit: 17
Seve seve katıldım. Özellikle Lösev organizasyonu için tebrik ederim, çok iyi düşünmüşsünüz.

Nano S bana çıkarsa ben de geçen ay aldığım Keepkey için benzeri bir organizasyon yapacağımın sözünü veriyorum.  Smiley

Şimdiden teşekkürler.
legendary
Ben de dışarıdan destek amaçlı eft yoluyla gönderim gerçekleştirdim. Katılan bütün arkadaşları tebrik ederim, aldığınız alt coin üst olsun.
Evet arkadaşlar Bthd bana telegram'dan ulaşarak kendisinin de bu vesile ile LÖSEV'e bağış yaptığını bildirdi. Forum üzerinden katılım sağlasaydı çekilişe katılabileceğini söyledim ama bunun önemli olmadığını söyledi. Çekiliş kuralları eth gönderimi ve forma kayıt olduğu için şüphe oluşmaması adına çekilişe dahil edemiyorum kendisini. Duyarlılığı için teşekkürler.
legendary
Activity: 2338
Merit: 2591
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Ben de dışarıdan destek amaçlı eft yoluyla gönderim gerçekleştirdim. Katılan bütün arkadaşları tebrik ederim, aldığınız alt coin üst olsun.
hero member
2 nano s var ama çorbada tuzumuz olsun, katıldık bakalım, çıkarsa  bişeyler düşünürüz

Sana çıkarsa bir tane de bağış etkinliği sen başlatırsın üstad ne güzel işte Smiley
legendary
fikir başlık çok güzel hocam. Vesile olmanızdan ötürü teşekkür ediyorum. 20 tl kimsenin eline yapışmaz gayet iyi düşünülmüş. Ben de katılım sağladım az önce.

Çekilişin talihlisi ben olursam, ledgeri bana göndermek yerine, ledgerin ederi tutarında löseve bağış yapacak birine gönderebilirsiniz. Baştan da adını koymuş olalım  Smiley
Duyarlılığınız için teşekkürler Smiley

Ne güzel oldu ya ayda bir kere falan yapalım ya. Eskiden böyle daha büyük organizasyonlar oluyordu. Bir ara LTC ile toplanan vardı. Çok büyük bağış toplanmıştı ki o zaman LTC'nin değeri çok yüksekti. Bir arkadaş bir kaç köy okuna ceket, ayakkabı falan alıp götürmüştü.

Bunu düzenli hale getirsek diyorum ama bir sorun olur mu ki? Böylece her ay farklı yardım kuruluşuna aktarım yapılır.
Düzenli yapabilir miyiz bilmiyorum ama ben bu çekilişten sonra bi şeyler daha planlıyorum bakalım Smiley

2 nano s var ama çorbada tuzumuz olsun, katıldık bakalım, çıkarsa  bişeyler düşünürüz
Teşeşkkürler Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
hero member
Ne güzel oldu ya ayda bir kere falan yapalım ya. Eskiden böyle daha büyük organizasyonlar oluyordu. Bir ara LTC ile toplanan vardı. Çok büyük bağış toplanmıştı ki o zaman LTC'nin değeri çok yüksekti. Bir arkadaş bir kaç köy okuna ceket, ayakkabı falan alıp götürmüştü.

Bunu düzenli hale getirsek diyorum ama bir sorun olur mu ki? Böylece her ay farklı yardım kuruluşuna aktarım yapılır.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
fikir başlık çok güzel hocam. Vesile olmanızdan ötürü teşekkür ediyorum. 20 tl kimsenin eline yapışmaz gayet iyi düşünülmüş. Ben de katılım sağladım az önce.

Çekilişin talihlisi ben olursam, ledgeri bana göndermek yerine, ledgerin ederi tutarında löseve bağış yapacak birine gönderebilirsiniz. Baştan da adını koymuş olalım  Smiley
legendary
Aynen rakam yükselecekse katılımda sınır olmasın. Hem şans hemde Lösev'e katkımız artmış olur.
Ben daha önce de söylediğim gibi bana çıkarsa Lösev'e en yüksek bağış yapana verin gitsin Smiley Güle güle de kullansın...
Teşekkürler. 👍

Benim açımdan da herhangi bir sorun yok. Kim ne kadarlık çekilişe katılmak istiyorsa, katılsın. LÖSEV'e bu sayede daha çok bağış toplanmış olur.
@PHI1618 tekrardan teşekkürler bu çekiliş için.
Teşekkürler. 👍

Kıymetlimsssss Smiley Bir türlü elim Ledger almaya gitmemişti Smiley Bugünü bekliyormuşum demek ki.
Ledger'dan önemlisi toplanan bağış. Rakam gittikçe daha iyi olmaya başlıyor. Minimum katılımı biraz yukarı mı çekseydik acaba...
Şimdi bende katılım sağlıyorum. Umarım bir iyiliğe vesile olmuş oluruz. Ellerine sağlık PHI1618 üstad...
Belki de bu çekilişten sonra bir çekiliş daha olur onda biraz daha yüksek tutarız Smiley

Eyvallah. Katılım rakamları insanları ürkütmesin ki kişi sayı artsın sürekli olsun bu tarz faydalı işler.
20 tl çoğumuz için çok uygun bir rakam bence. Tabii ki para paradır ona bir itirazım olamaz ama şimdilik ideal bir rakam. Sonra başka bir çekiliş yaparsak orada bakacağız Smiley

Bu arada vycl87 de 2 katı bağış yapmış. Onun için de ikinci bir katılım hakkı daha ekliyorum listeye. Bilginize.

Fazla gönderim yapan arkadaşlar bildirirse daha iyi olur.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Eyvallah. Katılım rakamları insanları ürkütmesin ki kişi sayı artsın sürekli olsun bu tarz faydalı işler.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Kıymetlimsssss Smiley Bir türlü elim Ledger almaya gitmemişti Smiley Bugünü bekliyormuşum demek ki.
Ledger'dan önemlisi toplanan bağış. Rakam gittikçe daha iyi olmaya başlıyor. Minimum katılımı biraz yukarı mı çekseydik acaba...
Şimdi bende katılım sağlıyorum. Umarım bir iyiliğe vesile olmuş oluruz. Ellerine sağlık PHI1618 üstad...
Pages:
Jump to: