Pages:
Author

Topic: Ledger Nano S Çekilişi! - Katılım Sona Erdi. Kazanan: vycl87 - page 5. (Read 1372 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

Gönderdim usta, bana çıkarsa letgo'da falan satıp onu da bağış yapabilirsiniz. İyi niyetli davranışınız için teşekkür ederim.

+1 Smiley  bu etkinliği düzenleyen PHI hocaya teşekkürler.
 wolwoo reis mesajını aldım meydan okumanı kabul ediyorum Cheesy
banada çıkarsa  satıp o miktarı bağışlayabilirsiniz.

senin canını yirim ben  Cheesy Wink
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
gönderimi yapınca mesajı editleyeceğim.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

Gönderdim usta, bana çıkarsa letgo'da falan satıp onu da bağış yapabilirsiniz. İyi niyetli davranışınız için teşekkür ederim.

+1 Smiley  bu etkinliği düzenleyen PHI hocaya teşekkürler.
 wolwoo reis mesajını aldım meydan okumanı kabul ediyorum Cheesy
banada çıkarsa  satıp o miktarı bağışlayabilirsiniz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Amaç lösevse her türlü katılırız Katılım tamamlandı umarım kayda değer bir tutar toplanır.

eğer 10 kişi altında olursa bence geri gönderme direk çekip löseve bağışlayın hocam. ben direk wavesten gönderdiğim için geri dönerse havaya gidecetir.
Katılım 10 kişi altında kalırsa buradan istişare ederiz yine. Benim amacım hem bir çekiliş yapalım ama hem daha önemlisi LÖSEV gibi bir organizasyona katkımız olsun.
Katılımınız için teşekkürler, bol şans.

Gönderimi bende yapıyorum (yaptım). Konu dışındaki mesaj olmasa görmezdim muhtemelen : )
Teşekkürler, bol şans Smiley

Kalbi güzel insan LÖSEV’e yapılacak bu bağış için böyle bir duruma aracı oldugundan dolayı sana teşekkür etmek isterim. Düzenli olarak bağış yapan bir insan oldugumdan dolayı, böyle birşeye vesile olman beni mutlu etti. Şahsen böyle bir cüzdana ihtiyacım yok. Aramızda ihtiyacı olan bir arkadaşımıza cıkar umarım.
Estağfurullah. Ben de düzenli olmasa da dönem dönem LÖSEV'e bağış yapıyor, satış yaptıkları kanallardan alışveriş yapıyorum. Bence Türkiye'deki en iyi yardım kuruluşlarından biri.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Kalbi güzel insan LÖSEV’e yapılacak bu bağış için böyle bir duruma aracı oldugundan dolayı sana teşekkür etmek isterim. Düzenli olarak bağış yapan bir insan oldugumdan dolayı, böyle birşeye vesile olman beni mutlu etti. Şahsen böyle bir cüzdana ihtiyacım yok. Aramızda ihtiyacı olan bir arkadaşımıza cıkar umarım.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1727
Be A Hope
Gönderimi bende yapıyorum (yaptım). Konu dışındaki mesaj olmasa görmezdim muhtemelen : )
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Amaç lösevse her türlü katılırız Katılım tamamlandı umarım kayda değer bir tutar toplanır.

eğer 10 kişi altında olursa bence geri gönderme direk çekip löseve bağışlayın hocam. ben direk wavesten gönderdiğim için geri dönerse havaya gidecetir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
19.01.2020 Güncelleme
Katılım sona erdi. Çekiliş bugün.

Toplanan toplam miktar
0.73856621 Ether

Kazanan: vycl87

Çekiliş Videosu:
https://streamable.com/bdog2

Çekiliş ve toplanan miktar hakkında güncellemeler şu mesajda
https://bitcointalksearch.org/topic/m.53644061

Arkadaşlar selam. Daha önce de birkaç kez bahsettiğim şu Ledger çekilişini yapalım artık.
Elimde epey bi donanım cüzdan var biliyorsunuzdur. Yaptığım incelemelere şuradan ulaşabilirsiniz;
Hardware Wallet İncelemelerim

İşte çekilişi yapılacak olan Ledger Nano S

Bu Ledger Nano S’lerden bir tanesini çekilişle Türkçe bölümden bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Hediye edeceğim cihazı bir süre kullandım, bu yüzden üzerinde kimi çizikler mevcut. Çantaya girip çıkarken metal kısım kolay çiziliyor. İkinci el donanım cüzdan kullanmakta benim açımdan sıkıntı yok ama sizleri bilemem. Bu cihazlarda sorun olmaz. Alttaki fotoğraftan kutu içinden çıkan bilgilendirici yazıyı da okuyabilirsiniz. Ben cihaz sıfırladım şu an “welcome” ekranında. Kendiniz 24 kelimelik seed’inizi oluşturup kullanabilirsiniz.

Katılım için tek bir şart var.

Çekiliş sonunda LÖSEV’e bağışlanmak üzere sembolik bir katılım bedeli.
Bunu 20 tl veya karşılığı ETH olarak düşündüm. İsteyen daha fazla da gönderebilir tabii ki. Bunu bir bağış olarak düşünmelisiniz. Bu noktada güven sorunu olan varsa tabii ki göndermeyebilir, çekilişe katılmak zorunda değil herkes Smiley Çekiliş sonunda toplanan miktar karşılığında TL’yi LÖSEV’e bağışlayıp dekontunu buradan paylaşacağım. Ayrıca ben kendim de 50 TL ekleyerek LÖSEV’e göndereceğim.
1'den fazla katılım hakkı isteyenler 20 tl ve katlarında bağış yapabilirler.

Gönderim yapılacak adres:
---

Google’a “20 tl kaç eth” yazınca çıkan miktarı gönderebilirsiniz. Şu an 0,025 eth civarı ediyor örneğin. Gönderimi yaptıktan sonra lütfen şuradan kayıt olun ki hem takibi kolay olsun hem de çekiliş yaparken random.org gibi bir yerden çekiliş yaparken önümüzde bir excel listesi olsun.

Kayıt adresi:
---

Katılan herkes kayıt olup olmadığını ve katılanların gönderim yapıp yapmadığını şuradan görebilir;
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pwOmZhECONpuFyFYeyGppPJq91Haq9yEWiIdKkA7q5I/edit?usp=sharing

Son katılım tarihi:
Çekilişin süresini 7 gün düşündüm.
Başlangıç: 11 ocak 2020 bu konunun açılış saati
Bitiş: 18 ocak 2020 23:59 (Türkiye saati)

Ertesi gün yani Pazar günü de çekilişi yaparız. Pazartesi de hem kazanana kargoyu yaparım, hem de LÖSEV’e eft’yi.
Çekiliş https://www.random.org/ üzerinden yapılacak. Kaç kişi katılırsa excel listesindeki rakamlara göre çekiliş yapacağız. Çekilişi bilgisayardan veya telefondan yapıp video kaydedip burada paylaşacağım.

Herkese bol şans.

Not: İşbu çekilişin forumda yasak olup olmadığı EFS’ye özel mesaj ile sorulmuş ve onay alınmıştır. Kendisinin bilgisi var konuyla alakalı.
Not 2: En az 10 katılım olmazsa çekiliş iptal edilecektir. Çekiliş iptal edilirse geri gönderim fee'lerini kendim karşılayıp gönderilen ETH'leri iade edeceğim.

Pages:
Jump to: