Pages:
Author

Topic: LG telefonsa uzak durulması gereken firma. - page 2. (Read 355 times)

newbie
Activity: 3
Merit: 0
bence lg tam bir fiyat performans ürünüydü bir iki sene önceye kadar fakat şuan çöküşte sanırım piyasaya bir sürü yeni marka girdi laptop markaları bile telefon cıkarıyor artık .Geçen seneye kadar cevremde bircok kişide g3 g4 telefon vardı şuan çevremde çok nadir lg alan.
member
Activity: 196
Merit: 10
geçici süreyle alınıp, zamanını doldurduktan sonra kullan at kafasında alınıp kullanılacak türde bir telefon. sadece lg değil casper da aynı benim gözümde buna benzer bir çok markada mevcut. samsung ve apple dışında sony markasını biraz ayrı tutuyorum. diğerleri kullan at .
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
LG G2 kullandım bende 2 sene ve 2 kere servise gitti. Zaten son zamanlarda iyice yavaşlamasından falan bahsetmiyorum bile. 3.kez göndermedim servise direk kırdım geçtim. Apple tamam pahalı kabul ama akıllıca hareket edince en iyisi ve sıkıntısız kim ne derse desin.
member
Activity: 140
Iphone Samsung ve Sony den şaşmayın arkadaşlar. Ufak tefek sorunları olsada servisleri iyidir en azından. Lg falan nedir aman diyeyim.
newbie
Activity: 84
evet para verilecek bir marka değil
newbie
Activity: 42
lg sadece görüntüleme ürünlerinde iyi bir firma. telefon işini çözemedi
member
Activity: 62
Apple İPhone den şaşmam. Kalitenin zirvesi.
newbie
Activity: 131
G4 bootlooptan sonra lg alcağımı sanmıyorum
newbie
Activity: 182
member
Activity: 94
Lg kullandım yurtdışında. Fena değildir.
newbie
Activity: 210
her telefonunda aynı kaliteyi yakalayamayan firmalardan biri.neden öyle oluyor anlamıyorum, yoksa bence iyi firma
full member
Activity: 252
Merit: 100
Garanti süresi biter bitmez  ana kartı yakan yazılımı yaptılar, mertlik bozuldu.
full member
Activity: 201
İPhone eski telefonları yavaşlatıyor, yenisi satılsın diye, haberi çıktı.
member
Activity: 294
akıllı telefon hayatıma samsungla giriş yapmıştım çok kullanışlıydı çokta güzeldi.ama gün geçtikçe yavaşlamaya batarya yetmemeye başlamıştı sonrasında arkadaşlarımın önerisiyle iphone la tanıştım ve o andan itibaren telefonun sadece iphone dan ibaret olduğunu anladım. iphone dan başkası yalan arkadaşlar Smiley

aynen öyle. yaa ben alışamıyorum ona o neymiş bi müzik atmak için bile araya program kurmak zorundasın bıdı bıdı diyenler 1 ay kullansınlar yeterli. ha sevmeyen yine sevmez o da küçük bi kitle zaten.
member
Activity: 392
Merit: 13
akıllı telefon hayatıma samsungla giriş yapmıştım çok kullanışlıydı çokta güzeldi.ama gün geçtikçe yavaşlamaya batarya yetmemeye başlamıştı sonrasında arkadaşlarımın önerisiyle iphone la tanıştım ve o andan itibaren telefonun sadece iphone dan ibaret olduğunu anladım. iphone dan başkası yalan arkadaşlar Smiley
member
Activity: 322
Merit: 14
LG gibi bir firmayı neden kötülüyorsunuz ki 3-4 senedir LG kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşadığımı hatırlmaıyorum açıkçası ben Smiley

sen o şanslı olan %10'luk kesimdesin demekki .d
newbie
Activity: 196
LG telefon söz konusu olduğunda arkanıza bakmadan kaçın bedava bile olsa. Kullanırken insanı çıldırtıyor zaten çok yavaş ve hafıza sorunu oluyor kamerası da aman aman değil. LG televizyondan çok memnunum ama telefonu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Biraz da şans işi
full member
Activity: 350
Ben en son G2 almıştım o da 5 yıl önce falan iyi hoştu ama sonrasında hiç lg kullanmadım iphone gayet kullanışlı ve güzel
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
LG gibi bir firmayı neden kötülüyorsunuz ki 3-4 senedir LG kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşadığımı hatırlmaıyorum açıkçası ben Smiley
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Benim de LG ile ilgili güzel anılarım yok. Telefon olarak çok memnundum ta ki telefon servise düşene kadar. Servis süresi ilerlemiyor. Çirkinleşiyor sonunda muhattap bulamıyorsunuz.
Pages:
Jump to: