Pages:
Author

Topic: LG telefonsa uzak durulması gereken firma. - page 3. (Read 355 times)

member
Activity: 448
Merit: 12
LG telefon kullanıp da maksimum 2 sene içerisinde telefonu patlamayan hiç arkadaşım olmadı. Zaten artık mimlendi de, kimsede LG göremiyoruz  Smiley
newbie
Activity: 122
Merit: 0
Marka değil de direkt olarak android den uzak durmak lazım.
jr. member
Activity: 57
Merit: 10
Tamamen şans meselesi, doğru g4'lerde kronik bir arız vardı sürekli bootda takılıp kalıyordu ama lg bunu kabul ettiği için garantisinde direk değiştiriyorlar.İyi telefon mu diye sorarsanız bence evet bana kronik arızasından başka bir sorun göstermedi. Sizin ne aradığınıza göre değişir tabi iyi olup olmaması, benim günlük hayatımın içinde sorunsuzca idare ediyor.
full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
Bende telefonu değiştireceğim artık android kullanmaktan sıkıldım ios çok stabil ve sorunsuz çalışıyor diyor herkes ios işletim sistemine geçeceğim gibi duruyor.
member
Activity: 252
aman sakın ha lg marka telefon alır hata yaparsınız. gidin 3310 kullanın lg kullanmayın hergün sorun hergün hat yok anakart bozuldu ekran kaydı simkart okumuyor..
full member
Activity: 434
Merit: 112
Aslında LG telefon olarak çokta iyi telefonlar çıkarmasada çokta kötü bir marka değil, aslında birazda şans meselesi elektronik aletler

LG televizyonları iyidir. kalitelidir. telefon konusunda ise başarısızlık abidesi.
newbie
Activity: 30
Bendede g3 vardı zamanında 2k para verdim ama telefonda kronik anakart problemi varmış %80  civarındaki g3 lerde oluyormuş.Amiral gemisiydi aldığımda bi daha alırmıyım düşermiyim bu tuzağa.One plus 5t kestirdim gözüme biraz kenara bişey atabilirsem ondan alıcam.Fiyat performansa telefonuymuş incelemenizi tavsiye ederim.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
Yani ben hiç bakmıyorum bile lg kesinlikle iphone 2. seçenek android samsgung
newbie
Activity: 70
Aslında LG telefon olarak çokta iyi telefonlar çıkarmasada çokta kötü bir marka değil, aslında birazda şans meselesi elektronik aletler
member
Activity: 238
paraya kıyıp ıphone  alacaksın gerisi yalan hacı lg de samsung da yaygın markalar olmasına rağmen kalitesiz ürünler yapmakta. uzun süre bir telefon kullanmak istiyorsan ıphone al emin ol ucuza telefon almaktan daha karlı.
member
Activity: 308
Merit: 11
member
Activity: 217
Iphone müşteri alakası yüksek bir global marka.
member
Activity: 62
Sorunlu marka.
newbie
Activity: 126
December 26, 2017, 02:46:29 PM
iPhone kullanınca büyük bir suç işliyormuşuz ya da zenginmişiz gibi davrananlar şu konuyu görsünler. Appleda olsa o telefon 5 kere sıfırıyla değiştirilmişti Smiley
Size de geçmiş olsun
member
Activity: 126
December 26, 2017, 01:35:00 PM
arkadaşta var ve onu çok fazla uğraştırdı daha ikinci senesinde ben de almamayı düşünüyorum.
newbie
Activity: 31
December 26, 2017, 11:25:07 AM
Iphone candır. garantisi garanti, telefonu telefon. al 3 yıl sonra bataryasını değiştir bi 3 yıl daha kullan başın ağrımaz.
newbie
Activity: 161
December 26, 2017, 05:51:00 AM
kesinlikle katılıyorum G2 kullandım nefret ettim.kimseye de tavsiye etmem.
siz siz olun biraz daha paraya kıyın Iphone'dan vazgeçmeyin..
member
Activity: 322
Merit: 16
December 25, 2017, 02:50:01 PM
bikere kullandım daha doğrusu pek kullanamadım. yaklaşık 1 yıl kullanabildim sonra illallah ettirdi.
member
Activity: 182
Merit: 22
December 25, 2017, 02:48:16 PM
sıfır aldım 2 sonra arıza 6 kez teknik servise gitti yapmadılar üstünede kullanamadık hiç.parayıda vermediler şikayet ettim 2 yıl geçti şimdiye kadar daha para elimde geçmedi düşünün
hero member
Activity: 629
Merit: 508
December 25, 2017, 02:43:28 PM
LG markasında çok fazla bu şekilde şikayet var gerçekten.

Telefon almadan önce mutlaka yorumlara bakarım, dikkatimi çekmişti.
Pages:
Jump to: