Pages:
Author

Topic: ⚽⚽Ligue 1 2022/23 Sezonu⚽⚽ - page 3. (Read 1133 times)

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
August 21, 2023, 03:28:07 AM
Lig 1’de Paris Saint Germain 2 maçta 2 beraberlik alarak 2 puanla 11’nci sırada yer alıyor. Sanırım bu büyük sürpriz olarak söylenebilir. ilk hafta Lorient ile 0-0 kalmışlardı. Bu hafta da Toulouse ile 1-1 berabere kaldılar. Taraftarların zaten canı sıkkındı. Bu sonuçlarla iyice bunaldılar. Mbappe’de giderse Fransa ligini bile alamayacak bir seviyeye düşerler herhalde.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
August 09, 2023, 01:38:50 PM
Mbappe'nin bu yaz takımdan ayrılmayacağını düşünüyorum. Al-Hilal şansını denedi PSG 300 milyon euroluk teklifi kabul etse de Mbappe çok mantıklı bir kontrat teklifini elinin tersiyle itti. Sadece bir sezonda en az 200 milyon euro kazanacaktı. Bunun da üzerine bu sezon sonunda isterse Real Madrid'e katılabilmesine de olanak tanınıyordu. Bunu bile reddeden Mbappe'nin Şampiyonlar Ligi'nde bile var olmayan Chelsea'yi kabul edeceğini düşünmüyorum. Real Madrid de zaten muhtemelen 6 ay bekleyip bedavaya Mbappe'ye imza attıracaktır.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
August 09, 2023, 10:53:01 AM
Fransa Ligue 1 bu hafta başlıyor. Cuma günü Nice ve Lille arasında oynanacak maçla ligde heyecan başlayacak.

Lille'i eski lejyonerlerimizden dolayı biraz sempatik buluyorum. Ama kadroları artık eskisi gibi diiil. Biraz yetersiz. Jonathan David, Umtiti dışında pek parlak diiil. Umtiti kronik sakat. Jonathan David tek başına kalıyor. Bizim Yusuf Yazıcı da istikrarlı bir performansa sahip diil bu takımda. Buna rağmen geçen sezon ligi 5. sırada bitirdiler bana kalırsa iyi bi sonuç aldılar. Bu sezon onların kadrosunda takip edeceğim bi futbolcu daha var. Eski Chelsea'li Florent Malouda'nın oğlu Aaron Malouda. Hazırlık maçlarındaki hareketlerini bi arkadaşım paylaşmıştı. İyi bi futbolcuya dönüşebilir zamanla.

Yeni sezonda şampiyonluk favorim Paris Saint-Germain. Messi gitti. Mbappe sorun yaratıyor her zamanki gibi. Neymar da aniden gidebilir. Ama Asensio, Skrinar, Goncalo Ramos onları yine Fransa Ligue 1 seviyesinin üzerinde tutar.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
August 04, 2023, 05:50:32 PM
PSG'de bunun yarısını anca kazanıyordur diye tahmin ediyorum. Ayrıca eğer kabul etseydi o parayı sadece 1 sezonda kazanacaktı. Sonrasında Real Madrid'e bonservissiz bir şekilde transfer olma isteğini de rahatça gerçekleştirebilirdi.

Arap ligine gitmeyeceği kesinleşti. Chelsea'nin onu kiralamak istediğine dair söylentiler var. Mbappe de premier ligde bir sezon oynamaya sıcak bakıyormuş. Todd Boehly ve Nasser Al-Khelaifi'nin bu transferi görüştüğü de yazılıp çiziliyor. Fakat Mbappe gibi bir yıldızı kontratının son senesinde takımdan ayrılacağını bile bile başka bir takıma bir yıllığına kiralamak PSG için kolay olmayacaktır. Bir sezonluğuna başka bir takıma kiralasalar maksimum olarak elde edecekleri kazanç 30 milyon euro veya 40 milyon euro olur. Mbappe'yi kadro dışı bırakarak ona iyi bir ceza verebilirler ve başkaları için iyi bir ders oluşturabilirler. Ayrıca böyle yaparlarsa 30-40 milyon euro kazanmak yerine prestijlerini de korurlar.

Premier Lig'den de kendisine bir ilgi var evet. Fakat Mbappe bildiğim kadarıyla PSG'de bir sezon daha kalmaya da istekli. Böylece sadakat bonusunu da alacak ve sonrasında da yüksek ihtimalle Real Madrid için imzayı atacaktır. Real Madrid şimdiden onu almak için teklif yapmıyor ve bedavaya almak istiyor.

PSG tarafında bu sezon için onu kiralık olarak yollamaya bile sıcak bakılıyor diye biliyorum. Sorun şu ki Mbappe bunu isteyecek mi? Chelsea'ye 1 sezonluğuna gitmesi bence mantıksız olur çünkü Şampiyonlar Ligi'nde yoklar.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
August 04, 2023, 10:05:49 AM
PSG'de bunun yarısını anca kazanıyordur diye tahmin ediyorum. Ayrıca eğer kabul etseydi o parayı sadece 1 sezonda kazanacaktı. Sonrasında Real Madrid'e bonservissiz bir şekilde transfer olma isteğini de rahatça gerçekleştirebilirdi.

Arap ligine gitmeyeceği kesinleşti. Chelsea'nin onu kiralamak istediğine dair söylentiler var. Mbappe de premier ligde bir sezon oynamaya sıcak bakıyormuş. Todd Boehly ve Nasser Al-Khelaifi'nin bu transferi görüştüğü de yazılıp çiziliyor. Fakat Mbappe gibi bir yıldızı kontratının son senesinde takımdan ayrılacağını bile bile başka bir takıma bir yıllığına kiralamak PSG için kolay olmayacaktır. Bir sezonluğuna başka bir takıma kiralasalar maksimum olarak elde edecekleri kazanç 30 milyon euro veya 40 milyon euro olur. Mbappe'yi kadro dışı bırakarak ona iyi bir ceza verebilirler ve başkaları için iyi bir ders oluşturabilirler. Ayrıca böyle yaparlarsa 30-40 milyon euro kazanmak yerine prestijlerini de korurlar.
legendary
July 27, 2023, 05:39:03 PM
Mbappe'ye Al-Hilal'in teklif ettiği sözleşme detayına göre 200 milyon euro maaş ve buna ek olarak imaj hakları ile birlikte 700 milyon euroyu aşabilecek bir meblağ kazanma potansiyeli vardı. Yine de Mbappe bu teklifi geri çevirdi. İmaj haklarından bir şey almadığını varsaysak bile 200 milyon euro gerçekten çok iyi para.

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
July 27, 2023, 12:00:16 PM
Mbappe konusuna gelince bugün yeni bir haber okumuştum. Mbappe eğer olur da Premier Lig'e gelirse gelmek isteyeceği öncelikli takım Arsenal olurmuş. Bu bana aşırı inandırıcı gelmedi doğrusunu söylemek gerekirse. Çünkü örneğin Manchester City teklif yapsa yine de Arsenal'i mi seçecek yani? Mbappe'nin gideceği takımın düzenli olarak şampiyonluklar yaşayan bir takım olmasını beklerim ben. Real Madrid illa ki onun için en öncelikli seçenektir ona şüphem yok. Real Madrid şimdilik bekleme aşamasında ve başka takımdan teklif gelmezse belki de sözleşmesinin bitimine 6 ay kala imzalamak ister.

PSG Mbappe'yi 1 Ağustos'tan önce satamazsa sözleşmesindeki madde gereği sadakat bonusu olarak 60 milyon euro daha ödeyecek. Mbappe ve PSG arasındaki kriz büyürken trajikomik bir gelişme yaşanmış. Önümüzdeki sezon kulübüne bonservis bedeli kazandırmamak için yeni sözleşme imzalamayan Mbappe sadakat ödülü alacak. Cheesy

Mbappe Al-Hilal'in teklifini değerlendirirse herkes kazanacak. PSG Mbappe'den bonservis bedeli elde edecek. Al-Hilal dünyanın en iyi futbolcularından birini 24 yaşında Orta Doğu'ya getirecek. Real Madrid 1 yıl sonra Mbappe'yi bonservis bedeli ödemeden transfer etme şansına sahip olacak yine. Mbappe çocukluk hayali Real Madrid'de futbol oynama fırsatı bulacak. Bu anlaşmada kaybeden yok.

Bence kaybeden Al Hilal olacak çünkü harcayacakları para 1 milyar Euro olacak. Bu parayı doğru yönetemediklerini gösteriyor. Eminim ki portföy yöneticileri bu bütçeyi tek bir futbolcuyu 10 ay oynatma karşılığında vereceklerine daha farklı yatırımlarda değerlendiremediklerini için Al Hilal yöneticileri hakkında iyi yorumlar yapmıyorlardır. Aklım almıyor bu parayı nasıl verecekler? Türkiye’den kulüp alsa bari Suudi’ler.
hero member
July 27, 2023, 11:53:10 AM
Mbappe konusuna gelince bugün yeni bir haber okumuştum. Mbappe eğer olur da Premier Lig'e gelirse gelmek isteyeceği öncelikli takım Arsenal olurmuş. Bu bana aşırı inandırıcı gelmedi doğrusunu söylemek gerekirse. Çünkü örneğin Manchester City teklif yapsa yine de Arsenal'i mi seçecek yani? Mbappe'nin gideceği takımın düzenli olarak şampiyonluklar yaşayan bir takım olmasını beklerim ben. Real Madrid illa ki onun için en öncelikli seçenektir ona şüphem yok. Real Madrid şimdilik bekleme aşamasında ve başka takımdan teklif gelmezse belki de sözleşmesinin bitimine 6 ay kala imzalamak ister.

PSG Mbappe'yi 1 Ağustos'tan önce satamazsa sözleşmesindeki madde gereği sadakat bonusu olarak 60 milyon euro daha ödeyecek. Mbappe ve PSG arasındaki kriz büyürken trajikomik bir gelişme yaşanmış. Önümüzdeki sezon kulübüne bonservis bedeli kazandırmamak için yeni sözleşme imzalamayan Mbappe sadakat ödülü alacak. Cheesy

Mbappe Al-Hilal'in teklifini değerlendirirse herkes kazanacak. PSG Mbappe'den bonservis bedeli elde edecek. Al-Hilal dünyanın en iyi futbolcularından birini 24 yaşında Orta Doğu'ya getirecek. Real Madrid 1 yıl sonra Mbappe'yi bonservis bedeli ödemeden transfer etme şansına sahip olacak yine. Mbappe çocukluk hayali Real Madrid'de futbol oynama fırsatı bulacak. Bu anlaşmada kaybeden yok.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
July 16, 2023, 11:43:43 PM

Manchester City'ye transfer olup Haaland'ın yedeği olduğunu düşünsenize.😅 Mbappe için korkunç olurdu böyle bir şey. Yedek kalmasa bile Haaland merkez santraforken kanat santraforda oynama ihtimali doğabilir. Bu da istatistiklerde Haaland'ın gerisine düşmesine neden olur ve Mbappe için Haaland'ın yedeği olmak anlamına gelirdi. Ben ikisini aynı takımda düşünemiyorum. Haaland'ın olduğu takımda Mbappe merkez santrafor olamayacağı için ikisi aynı takımda oynarsa Mbappe için korkunç bir durumun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Aynı ligde olurlarsa da Manchester City diğer tüm takımlardan daha güçlü bir takım olduğu için yine Mbappe dezavantajlı olur. Bence Mbappe için Real Madrid en iyi seçenek.

Fransa artık aşması gereken bir bariyer. İngiltere'de Haaland ile adil bir rekabetin içine girme ihtimali yok. Fakat İspanya ligi ona her bakımdan daha rahat bir futbol ve daha iyi bir kariyer imkanı sunabilir.

Hocam Manchester City onu almayı başarırsa emin ol ona kadro açar Grealishi kaydırıp o kanatı Mbappeye teslim ederler diğer yandan Haaland yine as kadro forveti olur ayrıca ikisinin gelecekte Real Madrid takımında buluşma durumu da olabilir Haaland Reali istiyor diye söylentileri dolanıyordu bir ara eğer gerçekse Mbappeden sonra bir zamanlar Real forması giyerler birbirinin yedeği olayı olmaz ama çünkü ikisi de dünyanın en iyi oyuncularından öyle bir lükse gitmezler herhalde Grin
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
July 15, 2023, 01:03:08 PM

Manchester City'ye transfer olup Haaland'ın yedeği olduğunu düşünsenize.😅 Mbappe için korkunç olurdu böyle bir şey. Yedek kalmasa bile Haaland merkez santraforken kanat santraforda oynama ihtimali doğabilir. Bu da istatistiklerde Haaland'ın gerisine düşmesine neden olur ve Mbappe için Haaland'ın yedeği olmak anlamına gelirdi. Ben ikisini aynı takımda düşünemiyorum. Haaland'ın olduğu takımda Mbappe merkez santrafor olamayacağı için ikisi aynı takımda oynarsa Mbappe için korkunç bir durumun ortaya çıkacağını düşünüyorum. Aynı ligde olurlarsa da Manchester City diğer tüm takımlardan daha güçlü bir takım olduğu için yine Mbappe dezavantajlı olur. Bence Mbappe için Real Madrid en iyi seçenek.

Fransa artık aşması gereken bir bariyer. İngiltere'de Haaland ile adil bir rekabetin içine girme ihtimali yok. Fakat İspanya ligi ona her bakımdan daha rahat bir futbol ve daha iyi bir kariyer imkanı sunabilir.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
July 08, 2023, 07:38:49 AM

Real Madrid, 6 ay kala prensip anlaşmasıyla kendi takımına katabilir elbette ama Psg onu bu transfer döneminde satmaya çalışıyor olacak, Geçen sene Haaland için olan durum bu sene Mbappe ile yaşanacak, Haaland için de herhalde böyle bir durum vardı ve Dortmund onu satmak zorunda kalmıştı, Mbappe’yi de ücretsiz elinden çıkarmak istemeyecek Psg, o değilde imza parasını da amuduyla götürdükten sonra opsiyon kullanmak istemiyorum demek nasıl bir krallık Mbappe Smiley
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
July 08, 2023, 04:11:03 AM
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
July 06, 2023, 12:02:26 AM
PSG - Mbappe çıkmazı da hala devam ediyor. Bir yandan PSG diyor ki Mbappe'yi asla bedava olarak bir takıma göndermem. Eğer daha fazla kalmak istiyorsa yeni bir sözleşme imzalayacak yoksa bu yaz PSG tekliflere kapılarını ardına kadar açacak. Mbappe de sözleşme uzatmamakta çok kararlı duruyor ama sözleşmesinin son senesinde yine de PSG'de kalmak istiyor.

İyice kısır döngüye girdi olay ve ilerleyen günlerde ilginç haberler alabiliriz. PSG yeni sezon forma tanıtımında Mbappe'yi de oynattı bu arada. Bu da en az 1 sene daha kalacağının ciddi bir göstergesi olsa gerek ama bakalım.

Hocam transfer usulünde şöyle bir şey var.Öncelikle oyuncu ikna edilmeli.Bir çok takım anlaşmayı kabul etmesine rağmen futbolcu istemediği için transferler suya düştü.Mbappe istemiyorsa Paris SG istediği kadar satmak istesin satamaz.Mbappe’de 1 sene daha oynar, paşalar gibi bedavaya takımdan gider.Paris SG için büyük bir kan kaybı olacak Mbappe yokluğu.Paris SG sıradan güçlü bir takım olarak kalacak bu üçlü süper hücum hattı dağılınca.
legendary
July 05, 2023, 05:50:24 PM
PSG - Mbappe çıkmazı da hala devam ediyor. Bir yandan PSG diyor ki Mbappe'yi asla bedava olarak bir takıma göndermem. Eğer daha fazla kalmak istiyorsa yeni bir sözleşme imzalayacak yoksa bu yaz PSG tekliflere kapılarını ardına kadar açacak. Mbappe de sözleşme uzatmamakta çok kararlı duruyor ama sözleşmesinin son senesinde yine de PSG'de kalmak istiyor.

İyice kısır döngüye girdi olay ve ilerleyen günlerde ilginç haberler alabiliriz. PSG yeni sezon forma tanıtımında Mbappe'yi de oynattı bu arada. Bu da en az 1 sene daha kalacağının ciddi bir göstergesi olsa gerek ama bakalım.
hero member
July 05, 2023, 05:04:40 PM
PSG, Luis Enrique ile anlaşma sağlamış. Messi, Neymar ve Mbappe üçlüsü ile harika bir kadroya sahiptiler ama hep hatalı teknik direktör tercihleri yapıyorlardı. Luis Enrique son dönemde yaptıkları en iyi teknik direktör tercihi olabilir. Gerçi yeni sezonda da Fransa liginin bir numaralı favorisi olacaklar ama hala iyi bir kadroya sahipler ve şampiyonlar liginde bu kadro ile daha iyi bir başarı elde edebilirler. Nitekim Bernardo Silva, Lucas Hernandez ve Milan Skriniar'ın bu sezon PSG'ye transfer olabileceği konuşuluyor. Luis Enrique doğru transferler ile PSG'ye seviye atlatabilir.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
May 24, 2023, 08:01:24 AM
Paris Saint-Germain FC de şampiyonluğunu ilan etti sayılır artık. Kylian Mbappe'nin golleriyle Auxerre'i 2-1 yendiler bu hafta. Lens'in 6 puan önündeler ligde. Ve ligin bitmesine yalnızca 2 hafta kaldı. Paris Saint-Germain FC kalan 2 maçından sadece 1 puan alırsa şampiyon olacak. Veya 16 averaj farkını korursa yine şampiyon olacak. Şampiyon oldular diyebiliriz onlara artık. 2 maçlarını kaybetseler bile 2 maçta 16 averaj yok olmaz. Lens, Marsilya, Monaco arasındaki sıralamada çok bi değişecek türden değil. Onların arasındaki puan farkları da çok.

Paris Saint-Germain FC'nin kalan maçları şu şekil:

Strasbourg ile deplasmanda
Clermont ile kendi sahasında
hero member
Activity: 630
Merit: 463
May 08, 2023, 09:41:46 PM

Hey dostlar şuraya bakın. Fantastik bir maç bırakıyorum size. Özetlerini de izleyebilirsiniz. Olimpik Lyon ile Montpellier arasında oynanan maç, Fransa liginin tarihine geçecek bir maç oldu. 1-0 öne geçen Lyon, Wahi’nin attığı 4 golle 4-1 geriye düştü. 4-1 geriye düştükten sonra yılmadan çalışarak maçı 5-4 kazanırlarken en büyük pay 4 gol atan Lacazette’de oldu.

Resim kaynağı : 433 Instagram sayfası
Bu maçın özetine bende bakmıştım. Mükemmel bir maç oldu gerçekten. 4-1’den maç çevirmek mucize gibi bir şey. Lyon büyük bir maç kazandı. Lacazette şu anda gol krallığında Mbappe’nin önüne geçti. Bir daha buna benzer bir maç performansı gösterirse gol krallığını kimseye bırakmaz.

Bu arada Montpellier oyuncusu Wahi’de çok kaliteli bir forvet. 20 yaşında bir Fransız ve onu gelecek senelerde Avrupa’nın büyük takımlarından birinde izleme şansına sahip olabileceğimizi düşünüyorum.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1026
May 08, 2023, 08:05:56 PM

Hey dostlar şuraya bakın. Fantastik bir maç bırakıyorum size. Özetlerini de izleyebilirsiniz. Olimpik Lyon ile Montpellier arasında oynanan maç, Fransa liginin tarihine geçecek bir maç oldu. 1-0 öne geçen Lyon, Wahi’nin attığı 4 golle 4-1 geriye düştü. 4-1 geriye düştükten sonra yılmadan çalışarak maçı 5-4 kazanırlarken en büyük pay 4 gol atan Lacazette’de oldu.

Resim kaynağı : 433 Instagram sayfası
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
May 04, 2023, 02:56:26 PM
PSG tarafında ilginç olaylar dönüyor bu aralar. Messi takımdan izinsiz bir şekilde Suudi Arabistan'a geziye gitmiş ve takım bunu öğrenince Messi'ye 2 haftalık bir ceza uygulamış. Bu süreçte bildiğim kadarıyla kaçıracağı bir maç da olacak. Ama zaten Messi PSG'yi kafasında bitirmiş gibi görünüyordu. Uzun zamandır yeni kontrat görüşmelerine olumsuz yanıt veriyordu.

Bence Messi'nin sonraki durağı eğer mali kurallar açısından bir problem çıkmazsa Barcelona olacak. Zaten kendisi her zaman geri dönmeye açıktı ve Xavi de bu transfere sıcak bakıyordu.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
May 04, 2023, 01:15:28 PM
Fransa Lig 1’de işler çok kızışıyor. Bu hafta Paris kendi sahasında Lorient’e 3-1 yenildi. Marsilya ise bir golünü Cengiz Ünder’in attığı maçta Auxerre’i 2-1 yendi. Cengiz’in attığı gol Fransa’ya attığı gole çok benziyordu. Bu açıdan gerçekten güzel vuruyor Cengiz. Son zamanlarda Tudor ile yıldızı barıştı ve formayı sırtına geçirdi, bırakmıyor. Vitinha bir çok pozisyondan yararlanamazken, eski kurt Alexis Sanchez 3 puanı getiren golü atarak takımını şampiyonluk yarışına tekrar dahil etti. Şu an lider Psg ile aralarında 5 puanlık bir fark var. Bakalım daha neler göreceğiz.

Tudor Marsilya'daki performansı ile en çok puan toplayan teknik direktör olmuş. Bana kalırsa önümüzdeki sezon Avrupa'nın büyük takımlarından birinin başına geçebilir bu performansıyla. Juventus onun eski takımlarından biri. Futbolculuğu sırasında orada oynamış. Avrupa takımları eski futbolcularının aidiyet duygularını kullanmayı seviyor bu tarz konularda. Cengiz Ünder de son üç maçında üç gol attı. Ne yazıkki bu sezon beşinci golü. Tudor onu takına daha önceden dahil edebilseydi daha bi fazla gol ve asistlerini görebiliridk bana kalırsa. Bu açıdan biraz hatalı olduğunu söyleyebiliriz sanırım.

Igor Tudor geçmişinde çok başarılıydı.Ben onu geçmişteki futbol maçlarından da hatırlıyorum.O zamanki Juventus kadrosu da tarihin en iyi Juventus kadrolarından birisiydi.Teknik direktör olarak Galatasaray başında pek parlak geçmişi olmasa da, Marsilya’da kendini buldu diyebiliriz.Ligi Paris SG’nin arkasından ikinci tamamlamaları bile başarı olarak rahatlıkla görülebilir.Lider bitirme ihtimalleri küçük olsa da bunu başarırlarsa Avrupa’da senenin sürprizini yaparlar.
Pages:
Jump to: