Pages:
Author

Topic: ⚽⚽Ligue 1 2022/23 Sezonu⚽⚽ - page 8. (Read 1343 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
December 22, 2022, 12:41:27 AM
Psgnin böyle bir kadroyla yenilmesini bile düşünmek doğru değil bu ligi yenilgisiz kapatmaları lazım dünyanın en iyi hücum hattına sahipler gerçi son dünya kupası finalindeki el kol hareketlerinden sonra Mbappe ile Messi ne kadar anlaşırlar bilmiyorum orada araya bayağı soğukluk girdi bakıyorsun Donnarumma kaleci defans hattı çok iyi hücum hattı efsane Fransa ligi onlar için bir ölçüt değil bu kadroyla Premier ligde oynamaları lazım
sr. member
Activity: 1386
Merit: 374
December 21, 2022, 03:06:41 AM
PSG'nin bu sezon da ana amacı Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak. Ligue 1'de her sezon kafaları rahat olduğu için hiç almadıkları Şampiyonlar Ligi kupası için kadrolarını da olabildiğince güçlendirmeye uğraştılar. Mbappe, Messi ve Neymar üçlüsü belki de en büyük şansları ama bakalım. İşleri yine de geçen sezon olduğu gibi bu sene de kolay olmayacak orası kesin.

Ligue 1'de şampiyonluklarını erken ilan etmelerini bekliyorum. Diğer büyük takımlar beklenen performansı pek veremiyorlar. Lens şu ana kadar çok iyi iş yapsa da onlarda bir Lille potansiyeli göremiyorum. Bence yarıştan çok sürmeden düşecekler.
Aynen hocam zaten lig şampiyonluğu çantada keklik, o yüzden adamlar gözünü Şampiyonlar ligine dikmiş durumdalar ve bu çok normal, Yarıştan bir sürü takım tek tek düşecek ve bu kadroyla hele ki son dünya kupasının en değerli oyuncularıyla Messi ve Mbappe, hücum hattının karşısında duracak takımı düşünemiyorum, Ligde ikinci kim olur tartışması daha çok olacak bence,
sr. member
Activity: 1834
Merit: 402
December 20, 2022, 03:32:51 PM
PSG'nin bu sezon da ana amacı Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak. Ligue 1'de her sezon kafaları rahat olduğu için hiç almadıkları Şampiyonlar Ligi kupası için kadrolarını da olabildiğince güçlendirmeye uğraştılar. Mbappe, Messi ve Neymar üçlüsü belki de en büyük şansları ama bakalım. İşleri yine de geçen sezon olduğu gibi bu sene de kolay olmayacak orası kesin.

Ligue 1'de şampiyonluklarını erken ilan etmelerini bekliyorum. Diğer büyük takımlar beklenen performansı pek veremiyorlar. Lens şu ana kadar çok iyi iş yapsa da onlarda bir Lille potansiyeli göremiyorum. Bence yarıştan çok sürmeden düşecekler.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
December 20, 2022, 09:43:50 AM
Bu yıl açılmayan lig konularından biri Fransa Ligi olmuş. Fransa Liginde görünüm şu şekil:

Paris Saint-Germain şampiyonluğun en güçlü adayıydı Dünya Kupasından önce. İki futbolcusu Mbappe ve Messi rakip olarak final oynadı. Hakimi üçüncülük maçı oynadı. Lige morallerini yükselterek dönecekler bana göre. Tam bi kazanan takım oldular çünkü Dünya Kupasında. Paris Saint-Germain ilk maçını önümüzdeki hafta sondan ikinci sıradaki RC Strasbourg ile oynayacak. Sonra Lig ikincisi Lens ile oynayacaklar. Sonraki hafta Lig sonuncusu Angers ile oynayacaklar. Son olarak da Lig üçüncüsü Rennes ile oynayacaklar. Ligin düğümü bu birkaç haftada çözülecek bana göre. Paris Saint-Germain favori zaten. Ama önümüzdeki birkaç haftada Ligi biterebilir en yakın rakipleriyle oynayacakları için. Önemli bir viraja giriyorlar çünkü.
Pages:
Jump to: